Ετήσια δωρεάν σειρά συναυλιών MLK - Συναυλίες Martin Luther King

2013 Καλοκαιρινό πρόγραμμα του Μπρούκλιν: KENNY BABYFACE EDMONDS, GOSPEL, CARIBB, TONI BRAXTON

Μουσική στις γειτονιές! Γιατί να ασχοληθείτε να περάσετε ένα πακέτο εισιτηρίων όταν μπορείτε να πάρετε την ίδια ψυχαγωγία δωρεάν στο Μπρούκλιν; Ελέγξτε αυτό το εκπληκτικό πρόγραμμα δωρεάν ψυχαγωγίας τις Δευτέρες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι συναυλίες ξεκινούν στις 7:30 μ.μ., αλλά φτάνουν νωρίς για ένα καλό κάθισμα.

Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ Σειρά συναυλιών σειράς 2013

Ελέγξτε τις ελεύθερες συναυλίες στο Coney Island: Παραλίες Καλοκαιρινής Θάλασσας

Συμβουλές

  1. Φτάνετε νωρίς αφού οι γραμμές μπορεί να είναι πολύ μεγάλες και αργές.
  2. Οι εκτελεστές μπορούν να αλλάξουν, ελέγξτε το WLIB 1190AM ή το WBLS 107.5 FM
  3. Αν υπάρχει πρόβλεψη βροχής, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι η εκπομπή είναι ακόμα αναμμένη
  4. ΟΧΙ κάμερες, εγγραφή ήχου ή / και βίντεο, αλκοόλ, κατοικίδια ζώα, γυάλινες φιάλες ή κάπνισμα.
  5. Μπορείτε να φέρετε καρέκλες αναδίπλωσης. τα καθίσματα είναι περιορισμένα. Όλα τα άτομα και τα πακέτα υποβάλλονται σε αναζήτηση πριν από την είσοδο (και ναι, κάνουν)

Πού είναι

Η σειρά παίζεται στο Wingate Field. Το πεδίο βρίσκεται κοντά στο Νοσοκομείο Kings County. Οι εισόδους στο πεδίο είναι στη λεωφόρο Brooklyn (Rutland Road και Winthrop Street).

Με αυτοκίνητο από το Μανχάταν: Πάρτε τη γέφυρα του Μανχάταν στη Λεωφόρο Flatbush. Οδηγήστε 3 μίλια με το Rutland Road. Στο Rutland Road πάρτε αριστερά. Συνεχίστε ευθεία στην οδό Rutland έως ότου φτάσετε στη λεωφόρο Brooklyn. Το πάρκο και το πεδίο είναι στα δεξιά σας.

Από το Long Island και το Νότιο Μπρούκλιν, πάρτε το Belt Parkway στο Exit 6N. Flatbush Avenue North.

Πάρτε λεωφόρο Flatbush περίπου. 5 χλμ. Από το Rutland Road. Στο Rutland Road πάρτε το δικαίωμα. Συνεχίστε ευθεία στην οδό Rutland έως ότου φτάσετε στη λεωφόρο Brooklyn. Το πάρκο και το πεδίο είναι στα δεξιά σας.

Με τη μαζική μεταφορά: πάρτε τα τρένα "2" ή "5" στην Winthrop Street. Το "5" τρέχει μόνο ώρα αιχμής. Περπατήστε 2 μπλοκ ανατολικά.

Με λεωφορείο: B12 στη λεωφόρο Clarkson στη λεωφόρο της Νέας Υόρκης ή B44 στη λεωφόρο Nostrand και στη λεωφόρο New York για Winthrop Street

Ενημερώσεις

Για ενημερώσεις, δείτε Συναυλίες Μπρούκλιν.