Συναυλία της Ημέρας Εργασίας 2017 στην Ουάσιγκτον

Απολαύστε ζωντανή μουσική στο West Lawn του Καπιτωλίου των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, DC

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα εκτελεί μια ελεύθερη συναυλία για την Ημέρα Εργασίας στο Δυτικό Χλοοτάπητα του Καπιταλισμού των ΗΠΑ κάθε χρόνο, την Κυριακή πριν από την Ημέρα της Εργασίας. Η ετήσια συναυλία που παρήγαγε το Κέντρο Kennedy, γιορτάζει την αρχή της σεζόν των θεαμάτων των θεαμάτων που χαρακτηρίζει τα πατριωτικά αγαπημένα όπως το Washington Post March και το χαιρετισμό των ένοπλων δυνάμεων καθώς και μια σειρά από αμερικανικά πρότυπα Songbook, συμπεριλαμβανομένης της "The Lady is a Tramp" Valentine, "και" Ίσως αυτή τη φορά ", μεταξύ άλλων.

Ημερομηνία και ώρα: Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017, 8μ.μ. Πύλες ανοιχτές στις 3 μ.μ. Ανοιχτή πρόβα στις 3:30 μ.μ.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η συναυλία θα μεταφερθεί στο θέατρο του Κένεντι Eisenhower. Καλέστε την Ανοικτή Τηλεφωνική Γραμμή Καλοκαιρινής Συναυλίας NSO στο (202) 416-8114 μετά τις 2 μ.μ. για λεπτομέρειες.

Τοποθεσία: West Lawn, US Capitol

Τα δημόσια σημεία πρόσβασης είναι στην 3η οδό και τη λεωφόρο Πενσυλβάνια, ΒΔ και 3η οδός και Maryland Avenue, SW. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι το Union Station και το Capitol South. Ο χώρος στάθμευσης στον άμεσο χώρο του Καπιτωλίου των ΗΠΑ είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Δείτε έναν οδηγό για στάθμευση κοντά στο National Mall .

Είσοδος: Δεν απαιτείται εισιτήριο.

Ασφάλεια: Οι συμμετέχοντες πρέπει να τηρούν τις διαδικασίες προβολής ασφαλείας πριν από την είσοδο στον ιστότοπο του συμβάντος. Θα αναζητηθούν τσάντες, ψυγεία, σακίδια και κλειστά δοχεία. Τα είδη διατροφής επιτρέπονται. Ενθαρρύνεστε να φέρετε το δικό σας νερό ή ένα άδειο μπουκάλι που μπορεί να γεμίσει σε σταθμούς νερού στο εργοτάξιο.

Τα αλκοολούχα ποτά κάθε είδους και οι γυάλινες φιάλες απαγορεύονται.

Δείτε περισσότερα γεγονότα Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας

Σχετικά με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα (NSO), που ιδρύθηκε το 1931, πραγματοποίησε μια ολόκληρη σεζόν συναυλιών συνδρομής στο Κέντρο Kennedy από τότε που άνοιξε το 1971. Το NSO συμμετέχει τακτικά σε εκδηλώσεις εθνικής και διεθνούς σημασίας, συμπεριλαμβανομένων παραστάσεων για κρατικές εκδηλώσεις, προεδρικές εκδηλώσεις , και επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις.

Η Ορχήστρα έχει 96 μουσικούς που εκτελούν περίπου 150 συναυλίες κάθε χρόνο. Αυτές περιλαμβάνουν κλασσικές σειρές συνδρομών, συναυλίες, καλοκαιρινές παραστάσεις στο Wolf Trap και στο γκαζόν του Καπιτώπου των ΗΠΑ, παραστάσεις μουσικής δωματίου στο θεατρικό θέατρο και στη Millennium Stage και ένα εκτεταμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Το NSO εκτελεί συναυλίες στο West Lawn του Καπιταλισμού των ΗΠΑ για να βοηθήσει το έθνος να μνημονεύσει την Ημέρα Μνήμης, την Ημέρα της Ανεξαρτησίας και την Ημέρα Εργασίας. Οι συναυλίες αυτές βλέπουν και ακούνε από τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά ακροατήρια στα εκατομμύρια.

Σχετικά με το Κέντρο Κένεντι

Το Κέντρο για τις Τέχνες Performances John F. Kennedy είναι το έμβλημα της Αμερικής στον Πρόεδρο Κένεντι. Τα εννέα θέατρα και τα στάδια του πιο πολυσύχναστου συγκροτήματος τέχνης του έθνους προσελκύουν ακροατήρια και επισκέπτες συνολικού ύψους 3 εκατομμυρίων ανθρώπων ετησίως. Οι τηλεοπτικές εκπομπές που σχετίζονται με το κέντρο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο καλωσορίζουν 40 εκατομμύρια περισσότερα. Το Κέντρο Kennedy είναι η έδρα της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας, της Όπερας της Ουάσιγκτον, της Ουάσιγκτον Μπαλέτου και του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου. Οι παραστάσεις περιλαμβάνουν θέατρο, μιούζικαλ, χορό, ορχήστρα, αίθουσα, τζαζ, λαϊκή και λαϊκή μουσική. τα προγράμματα για τη νεολαία και την οικογένεια και τα πολυμέσα.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε έναν οδηγό για το Κέντρο Kennedy στην Ουάσιγκτον DC .