Πάσχα στις Ηνωμένες Πολιτείες

Όπως τα Χριστούγεννα , το Πάσχα στις Ηνωμένες Πολιτείες γιορτάζεται με θρησκευτικούς και κοσμικούς τρόπους. Σε πολλές κοινότητες, η χριστιανική πτυχή των διακοπών, η οποία περιλαμβάνει τις παρτιτούρες και τις εκκλησιαστικές υπηρεσίες, συνδυάζεται με επισκέψεις από το Πάσχα και το κυνήγι για βαμμένα και / ή βαμμένα Πασχαλινά αυγά. Οι πασχαλινές παρελάσεις είναι επίσης συχνές.

Πότε είναι το Πάσχα;

Η ημερομηνία του Πάσχα μετακινείται από έτος σε έτος ανάλογα με το σεληνιακό ημερολόγιο.

Η Κυριακή του Πάσχα πέφτει την πρώτη Κυριακή μετά την πρώτη πανσέληνο μετά την εαρινή ισημερία, η οποία την τοποθετεί στα τέλη Μαρτίου έως τις αρχές Απριλίου έως τα μέσα Απριλίου.

Θρησκευτικές υπηρεσίες

Επειδή είναι μια από τις σημαντικότερες ημερομηνίες στο θρησκευτικό ημερολόγιο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε εκκλησία θα προσφέρει υπηρεσίες Πάσχα. Οι καθολικές εκκλησίες προσφέρουν συνήθως την ευρύτατη γκάμα των εορτασμών του Πάσχα, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών της Κυριακής (Κυριακή πριν το Πάσχα), της Μεγάλης Παρασκευής και της Κυριακής του Πάσχα. Επισκεφτείτε τον οδηγό μας για τον Χριστιανισμό για μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά στο Πάσχα, τις Αρχές του και τη Σημασία.

Υπάρχουν, βέβαια, κάποιες εκκλησίες και κοινότητες που είναι διάσημες για τις υπηρεσίες τους για το Πάσχα. Περιλαμβάνουν τον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου στη Νέα Υόρκη. Βασιλική του Εθνικού Ναού της Ακρόπολης Σύλληψης και του Εθνικού Καθεδρικού Ναού της Ουάσιγκτον, και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Λουίς στη Νέα Ορλεάνη.

Κλασσικές Δραστηριότητες

Τα κυνηγόσκυλα και ρολά αυγών του Πάσχα, οι πασχαλινές παρελάσεις και οι επισκέψεις από το Πάσχα είναι το πιο συνηθισμένο είδος κοσμικών δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στις κοινότητες της Αμερικής κατά την περίοδο του Πάσχα. Ίσως το πιο διάσημο κοσμικό γεγονός του Πάσχα στις ΗΠΑ είναι το ετήσιο πασχαλινό αυγό του Λευκού Οίκου, μια παράδοση που ξεκίνησε από τον Πρόεδρο Rutherford B.

Hayes το 1878. Άλλα αξιοσημείωτα γεγονότα του Πάσχα περιλαμβάνουν το Πάσχα Parade και το φεστιβάλ Bonnet του Πάσχα στη Νέα Υόρκη και η εορταστική εκδήλωση Union Street Spring and Parade Easter στο Σαν Φρανσίσκο.

Κούρσα επάνω σε πόλη με πόλη

Ανακαλύψτε τα γεγονότα του Πάσχα, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών, των κυνηγών των αυγών του Πάσχα και των βραδιές της Κυριακής του Πάσχα σε μερικές από τις μεγάλες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών.