Πώς να δείτε New England Φθινόπωρο φύλλωμα στην αιχμή του

Insider Συμβουλές για να δείτε τα χρώματα πτώσης στην καλύτερη και πιο λαμπρή τους

Η Μητέρα Φύση έχει το μυαλό της δική της, και προβλέποντας πότε το φύλλωμα πτώσης θα κορυφωθεί στη Νέα Αγγλία είναι ένα crapshoot στην καλύτερη περίπτωση. Ακόμα, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε εάν θέλετε να στοιβάζετε τις πιθανότητες να δείτε το φύλλωμα κορυφής πτώσης προς όφελός σας:

Εδώ είναι πώς να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να δείτε κορυφή φύλλωμα πτώσης:

  1. Οι σύνθετοι και απρόβλεπτοι παράγοντες που επηρεάζουν την ταχύτητα με την οποία τα φύλλα αλλάζουν χρώματα είναι η βροχή, η ποσότητα ζάχαρης στα φύλλα, ο αριθμός των ωρών ημέρας και οι θερμοκρασίες.
  1. Το φύλλωμα κορυφής στη Νέα Αγγλία λειτουργεί προς τα κάτω από το βορρά. Το βορειότερο πηγαίνετε, όσο πιο νωρίς είναι η κορυφή. Επίσης, αφήνει το χρώμα κορυφής νωρίτερα σε υψηλότερα υψόμετρα.
  2. Για το Maine , το Νιου Χάμσαϊρ και το Βερμόντ , το καλύτερο στοίχημά σας είναι οπουδήποτε από την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου μέχρι την πρώτη εβδομάδα ή δύο του Οκτωβρίου.
  3. Το τριήμερο Σαββατοκύριακο γύρω από τις διακοπές της Ημέρας του Κολόμβου συνδέεται συχνά με φύλλωμα κορυφής στη Μασαχουσέτη , τη Νέα Υόρκη , το Κοννέκτικατ και το Ρόουντ Άιλαντ , αλλά δεν υπάρχουν εγγυήσεις.
  4. Μια βίαιη καταιγίδα μπορεί να σχίσει τα φύλλα από τα δέντρα πριν φτάσουν πραγματικά στην κορύφωσή τους.
  5. Οι ενημερώσεις φυλλώματος είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο και μέσω τηλεφώνου για τα κράτη της Νέας Αγγλίας και τη Νέα Υόρκη - η κλήση μπροστά από τη στιγμή που η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη δεν είναι ποτέ κακή ιδέα.
  6. Η ζωή στη Νέα Αγγλία είναι ένας σίγουρος τρόπος για να πιάσει τα φύλλα στην κορύφωσή τους. Ενώ αυτό ίσως να μην είναι μια βιώσιμη επιλογή για σας, γενικά, όσο περισσότερο σκοπεύετε να μείνετε στη Νέα Αγγλία το φθινόπωρο, τόσο καλύτερες πιθανότητες να δείτε το κορυφαίο χρώμα.
  1. Να είστε κινητός. Η οδήγηση ή η ενοικίαση αυτοκινήτου μόλις φτάσετε στη Νέα Αγγλία μπορεί να σας ανοίξει τις ευκαιρίες για να πάτε εκεί όπου είναι τα καλύτερα φύλλα.
  2. Θα βρείτε διαφορετικές συνθήκες κατά μήκος μεγάλων αυτοκινητοδρόμων, κοντά σε υδάτινα ύδατα και στα βουνά - σχεδιάστε το δρομολόγιό σας για να συμπεριλάβετε ποικίλο τοπίο.
  3. Να είσαι ευέλικτος. Εάν ζείτε σε απόσταση οδήγησης από τη Νέα Αγγλία και δεν χρειάζεται να κάνετε κράτηση για διανυκτερεύσεις, περιμένετε να αποφασίσετε να κάνετε τη μονάδα μετά την επαλήθευση ότι οι συνθήκες είναι άψογες.
  1. Εάν έχετε επιλέξει τα επιθυμητά καταλύματα, ζητήστε από τον υπάλληλο ή τον υπάλληλο γραφείου του ξενοδοχείου, όταν συμβαίνουν "κανονικές" ώρες αιχμής στη συγκεκριμένη τοποθεσία.

Περισσότερες συμβουλές για αιτούντες αιχμής φύλλων:

  1. Κάντε το ταξίδι σας για κάτι περισσότερο από φύλλα, έτσι ώστε να μην απογοητευτείτε. Υπάρχει περισσότερη διασκέδαση στο φθινόπωρο στη Νέα Αγγλία από το φύλλωμα κορυφής. Πιείτε το ζεστό μηλίτη , συλλέγετε μήλα , κάντε μια βόλτα με σανό, πεζοπορία, ποδήλατο ή παρακολουθήστε ένα φεστιβάλ . Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι ακόμη και ένας υπαινιγμός χρώματος μπορεί να είναι εκπληκτικά όμορφος.
  2. Εάν χρειάζεστε διανυκτερεύσεις, κάντε κράτηση πολύ νωρίτερα. ΜΗΝ επιχειρήσετε να κατευθυνθείτε προς τη Νέα Αγγλία για την ώθηση της στιγμής υποθέτοντας ότι θα είστε σε θέση να βρείτε ένα μέρος για να μείνετε.
  3. Μην ξεχνάτε τη φωτογραφική μηχανή σας, ώστε να μπορείτε να ξαναζήσετε τις "στιγμές αιχμής" και να τις μοιραστείτε με άλλους.