Το φεστιβάλ λουλουδιών και κήπων Leesburg 2018

Ένα φιλικό προς την οικογένεια άνοιξη στην Βιρτζίνια, ακριβώς έξω από την Ουάσιγκτον, DC

Κάθε άνοιξη, το ιστορικό Leesburg, η Βιρτζίνια ξεκινά τη σεζόν με το Φεστιβάλ Λουλούδι και Κήπο του Leesburg και το 2018 τα γεγονότα θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 Απριλίου και την Κυριακή 22 Απριλίου, η οποία συμβαίνει επίσης ως Ημέρα της Γης .

Το Φεστιβάλ Λουλούδι και Κήπο του Leesburg παρουσιάζει τα πολλά καταπράσινα τοπία της πόλης και τους πανέμορφους κήπους κατά τη διάρκεια μιας διήμερης εκδήλωσης που περιλαμβάνει φαγητό, μουσική, παιδική διασκέδαση, βιοτεχνία και διαγωνισμό σχεδίου τοπίου.

Περισσότεροι από 100 πωλητές θα προβάλλουν επίσης σχέδια τοπίου, προμήθειες κηπουρικής, είδη υπαίθριων κατοικιών, φυτά, λουλούδια, βότανα και ειδικές διαδηλώσεις κηπουρικής.

Κρατώντας βροχή ή λάμψη, το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις οδούς King, Market και Cornwall στο κέντρο του Leesburg της Βιρτζίνια από τις 10 π.μ. έως τις 6 το βράδυ το Σάββατο και από τις 10 π.μ. Βρίσκεται περίπου μια ώρα έξω από την Ουάσινγκτον, DC, αυτό το ετήσιο ανοιξιάτικο γεγονός κάνει για ένα μεγάλο ταξίδι ημέρας ή Σαββατοκύριακου κατά τη διάρκεια των διακοπών σας Απρίλιο στην πρωτεύουσα του έθνους.

Τα στιγμιότυπα ψυχαγωγίας και οι γενικές πληροφορίες

Ανάμεσα στα πολλά χαρακτηριστικά του Φεστιβάλ Λουλούδι και Κήπο Leesburg, η μουσική στην Κύρια Σκηνή και η ωριαία ψυχαγωγία στην Παιδική Σκηνή είναι τοπικά αγαπημένα.

Η κύρια σκηνή βρίσκεται στο Courthouse County Loudoun County και θα διαθέτει τοπικές και περιφερειακές συγκροτήματα που εκτελούν μια σειρά μουσικής από χαλαρωτικές reggae μελωδίες μέχρι κλασικά αγαπημένα ροκ.

Το FeelFree, το Four Quintet, το Sub Radio, ο Tejas Singh και ο Ken Wenzel είναι μεταξύ των εκτελεστών για το 2018. Επιπλέον, το Main Stage θα φιλοξενήσει επίσης τα βραβεία Tree City και τις εκδηλώσεις People's Choice Awards το Σαββατοκύριακο.

Εν τω μεταξύ, η Παιδική Σκηνή θα διαθέτει ωριαία διασκέδαση για να κρατήσει τους νέους ενθουσιασμένους στο δυτικό άκρο της οδού Κορνουάλης.

Οι παραστάσεις του 2018 περιλαμβάνουν τα Blue Ridge Thunder Cloggers, τον Celtic Rhythm, το Bach 2 Rock, τη μαγεία του Benjamin Corey και τα "ερπετά ζωντανά!" Θα υπάρχει επίσης μια ποικιλία δραστηριοτήτων για παιδιά που διατίθενται στο χώρο του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλούς διαγωνισμού ζωγραφικής ζώων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στο πάρκινγκ του Leesburg στην οδό Loudoun (μεταξύ των δρόμων Wirt και King) και στο γκαράζ του Loudoun County στη διασταύρωση των οδών Loudoun και Harrison. Πρόσθετος χώρος στάθμευσης θα είναι διαθέσιμος στο πάρκο Ida Lee και θα διατίθεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς για να μεταφέρουν επισκέπτες από εκεί (και αλλού στην πόλη) στους χώρους του φεστιβάλ.

Επισκέπτης ιστορικού Leesburg, Βιρτζίνια

Leesburg είναι μέσα σε μια ώρα Ουάσινγκτον, DC και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά αξιοθέατα, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό ημερήσιο ταξίδι ή απόδραση το Σαββατοκύριακο από την πρωτεύουσα του έθνους. Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Λουλούδι και Κήπο Leesburg, η πόλη θα ξεπεράσει τις εορταστικές εκδηλώσεις, αλλά σε άλλες εποχές του χρόνου υπάρχουν πολλά αξιοθέατα για να ζήσετε χωρίς τα πλήθη.

Με πληθυσμό άνω των 42.000 - πολλοί από τους οποίους μετακινούνται προς DC για δουλειά - Leesburg φιλοξενεί διάφορους ιστορικούς χώρους, όπως πλήθος ανακαινισμένων κατοικιών στις αρχές του 19ου αιώνα και 21 καταχωρημένες τοποθεσίες στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων.

Το Marshall House, το Exeter Plantation και το Morven Park, το κτήμα του διοικητή της Βιρτζίνια Westmoreland Davis βρίσκονται όλα στην περιοχή του Leesburg.

Τα καταλύματα σε Leesburg περιλαμβάνουν το Best Western, το Comfort Suites, το Clarion Inn, το Hampton Inn, το Leesburg Colonial Inn και το Lansdowne Resort and Spa και υπάρχουν πολλά υπέροχα εστιατόρια για να απολαύσετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.