Πού να Go Naked στο Κολοράντο

Κολοράντο Λέσχες και θέρετρα για γυμνιστές και Naturists

Για όσους είναι περίεργοι να είναι γυμνοί και να ενταχθούν σε άλλους γυμνιστές, υπάρχουν πολλά μέρη στην Αμερική που μπορείτε να πάτε να απογυμνώσετε. Ειδικά εάν πηγαίνετε δυτικά σε κράτη όπως το Κολοράντο, θα βρείτε πολλά απομακρυσμένα, φυσικά θέρετρα όπου υπάρχουν ιαματικές πηγές, ιαματικά λουτρά και ασφαλείς χώροι για να κατεβείτε.

Orient Land Trust

Μόλις τρεις ώρες νοτιοδυτικά του Ντένβερ, το Orient Land Trust είναι ένα από τα καλύτερα γυμνιστικά θέρετρα της περιοχής. Η προαιρετική ιδιοκτησία ενδυμάτων προστατεύει τώρα περισσότερα από 2.200 στρέμματα γης που συνορεύουν με τις θερμές πηγές Valley View.

Πολλοί άνθρωποι έρχονται εδώ για την άγρια ​​φύση και το τοπίο - αλλά περιμένουν να δουν γυμνούς πεζοπόρους και λουόμενους στις θερμές πηγές.

Orvis Hot Springs

Το Orvis Hot Springs βρίσκεται στο Ridgeway, μια μικρή πόλη μια ώρα βόρεια του Telluride, στη νοτιοδυτική γωνία του Κολοράντο. Αυτό το θέρετρο ενδυμάτων-προαιρετικό διαχωρίζεται χάρη στις φυσικές πηγές του. Προσφέρουν επτά περιοχές διαβροχής που κυμαίνονται σε θερμοκρασία από 98-112 μοίρες. Τέσσερις από τις περιοχές εμβάπτισης είναι έξω από όπου μπορείτε να απολαύσετε τον πανέμορφο ήλιο του Κολοράντο και τον αστέρι γεμάτο βραδινό ουρανό. Προσφέρουν επίσης εσωτερική πισίνα και δύο ιδιωτικές μπανιέρες, οι οποίες είναι εξαιρετικές για να βγείτε από τον ήλιο ή τον καιρό. Μην παραλείψετε να πάρετε ένα μασάζ σε ένα από τα ιαματικά λουτρά τους.

Front Club Naturists Club

Το Front Range Naturists Club έχει έδρα το Boulder αλλά εξυπηρετεί την περιοχή του Κολοράντο από τα βόρεια του Cheyenne προς το Νότο του Λας Βέγκας του Νέου Μεξικού. Η κύρια αποστολή της ταξιδιωτικής ομάδας είναι να εκπαιδεύσει το ευρύ κοινό σχετικά με το κοινωνικό γυμνό και την εθιμοτυπία πίσω από το γεγονός ότι είναι γυμνιστής.

Αν το κοινωνικό γυμνό σε μη σεξουαλικό περιβάλλον είναι το ενδιαφέρον σας και ζείτε στην περιοχή Ανατολικών Βραχώδη Όρη, αυτό είναι το μέρος που πρέπει να κάνετε.

Mountain Ranch Ranch

Περίπου 40 λεπτά νοτιοδυτικά του Ντένβερ, το Mountain Air Ranch βρίσκεται στους πρόποδες, οι οποίοι είναι άφθονοι με καθαρό αέρα βουνού, άγρια ​​φύση και εκπληκτική θέα στα βραχώδη βουνά.

Για περισσότερα από 80 χρόνια, το Mountain Air Ranch έχει λειτουργήσει ως οικογενειακό θέρετρο γυμνιστών. Το ακίνητο βρίσκεται σε έκταση 150 στρεμμάτων και διαθέτει ανέσεις όπως πισίνα, υδρομασάζ, σάουνα και γυμναστήριο καθώς και γήπεδα για βόλεϊ, bocce ball, shuffleboard και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης παιδική λέσχη με αίθουσα παιχνιδιών και παιδική χαρά. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να περνούν το χρόνο τους σε εξωτερικούς χώρους στα 10 μίλια των σηματοδοτημένων ιδιωτικών μονοπατιών πεζοπορίας. Για καταλύματα, υπάρχει ένα καταφύγιο τεσσάρων δωματίων, μια ιδιωτική καμπίνα, ένας χώρος κατασκήνωσης και ένα site RV με τραπέζια πικ-νικ.

Εθιμοτυπία

Όλα αυτά τα γυμνιστικά θέρετρα έχουν αυστηρές πολιτικές για την προστασία των επισκεπτών. Η αυθεντική σεξουαλική συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή - πρόκειται για περιοχές γυμναστικής, όχι για σεξουαλικές ομάδες. Τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν επιτρέπουν επίσης κάμερες, φωτογραφία ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, κινητά τηλέφωνα, ειδικά εάν πρόκειται για οικογενειακό προορισμό όπου μπορεί να υπάρχουν παιδιά. Ένας άλλος κανόνας που είναι κοινός - όπως στο Mountain Air Ranch - είναι ότι οι επισκέπτες μπορούν να παραμείνουν ανώνυμοι και να χρησιμοποιούν μόνο τα πρώτα τους ονόματα για προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αυτοί οι κανόνες τίθενται σε εφαρμογή για να κάνουν τους πάντες άνετους, ασφαλείς και ευτυχισμένους στις γυμνιστικές διακοπές τους.