Τα προπληρωμένα ταξιδιωτικά περάσματα σας δίνουν περισσότερη έκπληξη για το Buck σας;

Συγκρίνετε μερικά από τα καλύτερα

Τα προπληρωμένα, έκπτωση περασμάτων που προσφέρουν δωρεάν είσοδο σε μεγάλο αριθμό ορόσημων, ιστορικά κτίρια, κήπους και πάρκα μπορεί να είναι ένα όφελος εάν παρακολουθείτε τις πένες. Αλλά ένα πέρασμα μπορεί επίσης να είναι ένα δίκοπο σπαθί. Εδώ γιατί -

Στην πλευρά συν

Στην πλευρά μείον

Ποιο πέρασμα;

Συνήθιζα να προτείνω το Μεγάλο Βρετανικό Κληρονομιάς, το οποίο πρόσφερε εισερχόμενους επισκέπτες σε εκατοντάδες αξιοθέατα όλων των ειδών στην Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία. Τα ιδιωτικά αξιοθέατα, το κληρονομιά της Αγγλικής Κληρονομιάς και το National Trust ήταν όλα.

Δυστυχώς, αυτό το πέρασμα διακόπηκε.

Αντικαταστάθηκε με ένα πέρασμα μόνο στην Αγγλία που προσφέρει λιγότερα αξιοθέατα. Αλλά υπάρχει μια ασημένια επένδυση. Το νέο δελτίο πολιτιστικής κληρονομιάς επικεντρώνεται περισσότερο στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα - αυτά που έχετε μάλλον διαβάσει και ανυπομονώ να δουν. Είναι επίσης πολύ φθηνότερο από το παλιό πέρασμα έτσι είναι ευκολότερο να προσθέσετε ένα ή δύο από τα άλλα περάσματα - Αγγλικά Κληρονομιά, Εθνική Εμπιστοσύνη, Ουαλία ή Σκωτία Explorer. Και είναι διαθέσιμο τόσο για τους ξένους όσο και για τους επισκέπτες της πατρίδας.

Αυτά είναι τα διαθέσιμα δελτία από το 2016:

Περισσότερα περάσματα πρέπει να λάβουμε υπόψη

Το National Pass Touring Pass - όλα τα θησαυροφυλάκια του trust με μια χρέωση. Διατίθεται μόνο για αγοραστές εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Εθνική Εμπιστοσύνη για τη Σκοτία Ανακαλύψτε ένα εισιτήριο - σε 3, 7 και 14 ημερών.

Το Pass Pass Explorer - 3 ή 7 μέρες περνάει καλά για τα κάστρα, τα μοναστήρια, τα αρχοντικά και τα ερείπια στη φροντίδα του CADW, του βραχίονα κυριαρχίας της κυβέρνησης της Ουαλίας. Το δελτίο μπορεί να αγοραστεί σε οποιαδήποτε από τις περιοχές του CADW. Κάντε κλικ εδώ και μετακινηθείτε προς τα κάτω για μια πλήρη λίστα.