Βόλτα στο Πίτσμπουργκ

Μαρίνες, εκτοξεύσεις σκαφών και ενοικιάσεις σκαφών αναψυχής στο Πίτσμπουργκ

Το Πίτσμπουργκ έχει το δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό νηολογημένων σκαφών αναψυχής στη χώρα, με περισσότερους από 66.000 εγγεγραμμένους boaters στο County Allegheny. Τα ποτάμια του Πίτσμπουργκ, ειδικά το Allegheny και το Οχάιο, είναι ένα από τα αγαπημένα των ψαράδων που παλεύουν για το walleye, το μικρό μπάσο και το bigmouth μπάσο. Οι ποταμοί γύρω από το κέντρο της πόλης - ειδικά κοντά στη Βόρεια Θάλασσα - είναι επίσης ένας δημοφιλής τόπος συναυλιών, πυροτεχνημάτων και αθλητικών εκδηλώσεων, με βάρκες δεμένες μέχρι 5 ή 6 βαθιά κατά μήκος του North Shore Riverwalk.

Τα ποτάμια του Πίτσμπουργκ φιλοξένησαν εθνικά πρωταθλήματα μπάσων και μεγάλες εκδηλώσεις όπως το Ρίτσμπουργκ του Πίτσμπουργκ και το Triathalon και το Adventure Race του Πίτσμπουργκ.

Τα ποτάμια του Πίτσμπουργκ συχνά καταψύχονται το χειμώνα, ακολουθούμενα από πλημμύρες από την τήξη των λειμώνων στην άνοιξη. Πριν από έναν αιώνα, τα ποτάμια συχνά αισθάνονται τόσο χαμηλά στις καλοκαιρινές ξηρασίες ότι η ναυσιπλοΐα ήταν αδύνατη, οπότε το Σώμα Στρατού των Μηχανικών δημιούργησε μια σειρά από κλειδαριές και φράγματα που χωρίζουν τον ποταμό σε μια σειρά «πισινών». Η πισίνα του Πίτσμπουργκ, που ονομάζεται επίσης Emsworth Pool, εκτείνεται σε είκοσι τέσσερα συνολικά μίλια, από το φράγμα Emsworth στον ποταμό Ohio, έξι μίλια κάτω από το κέντρο του Πίτσμπουργκ, στα σημεία επτά μιλίων μέχρι το Allegheny έως το Highland Park Lock and Dam και έντεκα μίλια το Μονογκέελα με το Κλειδί και το Φράγμα Μπράντοκ.

Μια ζώνη που δεν ξυπνάει στα ποτάμια γύρω από το κέντρο του Πίτσμπουργκ τα σαββατοκύριακα από την 1η Μαΐου έως την 1η Οκτωβρίου από τις 3:00 μ.μ. Παρασκευή μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής καθώς και για την Ημέρα Μνήμης στις 4 Ιουλίου και την Ημέρα Εργασίας.

Σύμφωνα με την Pennsylvania Fish & Boat Commission, τα σκάφη περιορίζονται σε αργή ταχύτητα χωρίς ταχύτητα από τη γέφυρα Fort Pitt πάνω από τον ποταμό Monongahela και τη γέφυρα του 9ου δρόμου πάνω από τον ποταμό Allegheny μέχρι τη Γέφυρα του West End πάνω από τον ποταμό Ohio.

Συμβουλές για το νερό του ποταμού

Το τμήμα υγειονομικής περίθαλψης County Allegheny εκδίδει γενικά συμβουλές για το νερό του ποταμού από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Οι συμβουλές υποδεικνύουν εάν η ποιότητα των υδάτων σε ποτάμια και ρέματα είναι φυσιολογική ή έχει εκδοθεί συναγερμός υπερχείλισης αποχέτευσης (CSO). Οι προειδοποιήσεις εκδίδονται όταν οι σημαντικές βροχοπτώσεις προκαλούν υπερχείλιση και μόλυνση των ποταμών και των ρευμάτων. Η προειδοποίηση του CSO δεν απαγορεύει την ψυχαγωγική δραστηριότητα, αλλά προειδοποιεί τους ανθρώπους να ελαχιστοποιούν την επαφή με το νερό κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων. Εκείνοι με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και ανοικτές κοπές ή πληγές είναι πιο ευάλωτοι στη μόλυνση από την έκθεση σε μολυσμένο νερό.

Όταν υπάρχει μια προειδοποίηση, οι μαρίνες, οι αποβάθρες και άλλοι χώροι κατά μήκος των ποταμών φέρουν σημαίες πορτοκαλί χρώματος με το "CSO" τυπωμένο με μαύρο χρώμα. Τα boaters μπορούν επίσης να λαμβάνουν ενημερώσεις καλώντας την τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας στο 412-687-ACHD (2243), επισκέπτοντας τον ιστότοπο του τμήματος υγείας του Allegheny ή συνδρομών για ειδοποιήσεις κειμένου.

Docking & Launch Boats στο Πίτσμπουργκ

Οι δημόσιες αποβάθρες πλοίων είναι προσβάσιμες στην πλατεία του σταθμού στο νότιο τμήμα, με εύκολη πρόσβαση στο ποτάμι και τα εστιατόρια στο κέντρο της πόλης. Επίσης εντός των ορίων της πόλης του Πίτσμπουργκ υπάρχουν τέσσερις δημόσιες εκτοξεύσεις πλοίων, μία στον ποταμό Monongahela στη νότια πλευρά και τρεις κατά μήκος του ποταμού Allegheny River. Υπάρχουν επίσης δεκαέξι μαρίνες στην κομητεία Allegheny κατά μήκος των ποταμών Allegheny, Monongahela και Ohio, προσφέροντας πρόσβαση σε ποτάμι, καθώς και μια ποικιλία άλλων χαρακτηριστικών όπως τραπεζαρία και συντήρηση σκαφών.