Τα κορυφαία ετήσια γεγονότα του Austin

Οι μεγάλοι τουριστικοί μαγνήτες

Το Ώστιν έχει πάρα πολλά γεγονότα και φεστιβάλ για να μετράει, αλλά υπάρχουν μόνο λίγα που προσελκύουν χιλιάδες εκτός πόλης. Εδώ είναι τα μεγάλα.

1. Νότια από νοτιοδυτικά

Το SXSW αυξήθηκε εκθετικά από το πρώτο γεγονός το 1987. Το φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο περιλαμβάνει διαδραστικά, κινηματογραφικά και μουσικά στοιχεία. Το μουσικό φεστιβάλ είναι το πιο γνωστό, ζωγραφίζοντας συγκροτήματα από όλο τον κόσμο σε όλα τα στάδια της σταδιοδρομίας τους.

Ο έλεγχος πλήθους έχει εξελιχθεί σε ανησυχία τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά το τραγικό ατύχημα του 2014, στο οποίο ένας μεθυσμένος οδηγός σκότωσε τέσσερα άτομα.

2. Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Όστιν

Μια ολοένα και πιο αστεροειδής εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Οκτωβρίου, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Austin επικεντρώνεται στην τέχνη της σκηνογραφίας. Τα πάνελ με σεναριογράφους και σκηνοθέτες καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας ακολουθούν προβολές στο κέντρο της Paramount και σε άλλα θέατρα. Το καλύτερο σκίσιμο, όμως, συμβαίνει αργά το βράδυ στο μπαρ Driskill. Ποτέ δεν ξέρεις σε ποιον μπορεί να έρθεις σε ένα από τα καθίσματα αγάπης δερμάτινης αγάπης του μπαρ.

3. Κύκλωμα του Grand Prix της Αμερικής

Που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο, η COTA προσελκύει πλήθη τα οποία είναι εντελώς διαφορετικά από εκείνα που σχεδιάστηκαν από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Austin και από τα νοτιοδυτικά του Νότου. Δεδομένου ότι οι αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, πρέπει σχεδόν να είστε πλούσιοι για να είστε αφοσιωμένος ανεμιστήρας. Και πολλοί από τους οπαδούς της F1 ταξιδεύουν σε κάθε αγώνα, είτε πρόκειται για την Πόλη του Μεξικού είτε για το Μονακό.

Αντί να οδηγούν στο κομμάτι στο νοτιοανατολικό Ώστιν, πολλοί από αυτούς μετακινούνται με ελικόπτερο από το κέντρο του Ώστιν. Η εκδήλωση του 2016 μπορεί να λάβει λιγότερη οικονομική υποστήριξη από την κρατική κυβέρνηση του Τέξας φέτος, η οποία έχει οδηγήσει σε εικασίες ότι μπορεί να ακυρωθεί.

4. Μουσικό Φεστιβάλ Όστιν Όστιν

Η εκδήλωση στις αρχές Οκτωβρίου εκτείνεται σε δύο τριήμερα Σαββατοκύριακα.

Περίπου 70.000 οπαδοί μουσικής κατεβαίνουν καθημερινά στο Zilker Park για να περιπλανηθούν σε διάφορες σκηνές. Το φεστιβάλ εμπνεύστηκε από την τηλεοπτική εκπομπή Austin City Limits, η οποία γυρίζεται τώρα στο κέντρο της Moody Theatre . Οι διοργανωτές της διοργάνωσης είναι υπερήφανοι για τη συμπερίληψη ενός συνδυασμού ανερχόμενων συγκροτημάτων και καθιερωμένων ενεργειών.

5. Ράλι του ποδηλάτου της Δημοκρατίας του Τέξας

Η πόλη κυριολεκτικά βρυχηθμό κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ROT Rally στα μέσα Ιουνίου. Οι ποδηλάτες από όλη τη χώρα κατεβαίνουν στο Travis County Expo Centre και στο κέντρο του Ώστιν. Η εκδήλωση στο Expo Center είναι μέρος εμπορική έκθεση και μέρος συνεχή μέρος. Μια παρέλαση για ποδηλάτες πραγματοποιείται επίσης κατά μήκος της Κομβικής Λεωφόρου κατά την εναρκτήρια νύχτα του αγώνα. Αν και ορισμένοι από τους αναβάτες φαίνονται εκφοβιστικοί, οι περισσότεροι από αυτούς είναι πολεμιστές Σαββατοκύριακου. Εντούτοις, μια σκιά είχε πετάξει πάνω από το γεγονός του 2015 επειδή συνέβη λίγο μετά από ένα shootout στο Waco που περιλάμβανε την αστυνομία και αρκετές αντίπαλες συμμορίες μοτοσικλετιστών. Παρ 'όλα αυτά, ο αγώνας του 2015 προχώρησε χωρίς σημαντικά γεγονότα.