Μέσα στην Ατλάντα: Tim Dahlen, γενικός διευθυντής της Atlanta-Buckhead

Ο Tim Dahlen της W Atlanta μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Tim Dahlen, γενικό διευθυντή της W Atlanta-Buckhead. Αφού έζησε στην Ατλάντα τα τελευταία 18 χρόνια, ο Ντέλεν γνωρίζει κάτι ή δύο για την πόλη. Εργάστηκε επίσης σε εννέα ξενοδοχεία Starwood και ονομάστηκε "Γενικός Διευθυντής της Χρονιάς" από το περιοδικό Where .

Μπορεί να τον αναγνωρίσετε ακόμη και από την TV-Dahlen να δοκιμάσει τις ενεργές μπριζόλες του ως ζόμπι για ένα επεισόδιο "The Walking Dead." Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με επικεφαλής τον Dahlen.

Ζω στην ... "Η κοινότητα της λίμνης Spivey στη νότια πλευρά, αλλά μου αρέσει να εξερευνώ τις μοναδικές και ποικίλες γειτονιές της Ατλάντα όταν έχω χρόνο. Κάνω την καθημερινή μετακίνηση στο Buckhead, οπότε εξακολουθώ να απολαμβάνω τις αστικές τοποθεσίες της Ατλάντα. Ήθελα να ζήσω σε μια λίμνη, γιατί μου αρέσει να βγαίνω στο νερό ".

Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν ... "Η Ατλάντα έχει γίνει ένας κόμβος για όσους αναζητούν έμπνευση από την αισθητική της τέχνης του δρόμου. Με οργανισμούς όπως το Living Walls και το Outerspace Project, οι καλλιτέχνες και οι καλλιτέχνες έχουν ενσωματώσει το γκράφιτι και την τέχνη του δρόμου σε όλη την πόλη, προσθέτοντας ακόμη περισσότερο χαρακτήρα σε γειτονιές όπως το Cabbagetown και το Inman Park. Έχω ενσωματώσει τοιχογραφίες τέχνης δρόμου στα τελευταία δύο μου ξενοδοχεία. "

Είναι Δείπνο Χρόνος, είμαι επικεφαλής ... "UMI-έχουν το καλύτερο σούσι στην πόλη και είμαι γαντζωμένη στις μπάλες σοκολάτας τους.

Ποιος δεν θέλει να σπάσει το επιδόρπιο τους με ένα σφυρί; Όταν βγαίνω έξω να γιορτάζω μια ιδιαίτερη περίσταση, οι Sotto Sotto και The Optimist είναι τα μέρη μου. Λατρεύω τον οικείο χώρο του Sotto Sotto, που θέτει το σκηνικό για μια ρομαντική βραδιά. Είναι ένα τόσο γλυκό μέρος με εξαιρετική εξυπηρέτηση. Το Bone Garden Cantina είναι το μεξικάνικο μου αγάπη. "

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... "Η υπογραφή Miller Union Miller Thyme. Είναι τζιν, λεμόνι και θυμάρι σιρόπι. Αυτό ήταν το καλοκαίρι μου για να πιει με σιγουριά. Όταν κοιτάζω κοντινά, πηγαίνω στην αίθουσα gastropub Cook - η οποία ενημερώνει εποχιακά το κοκτέιλ της. Το αγαπημένο μου αυτή τη στιγμή είναι το Καπνιστό Παλαιό Μόδα. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγγα μέσα ... "Μπορεί να ακούγεται λίγο προκατειλημμένος εδώ, αλλά W Atlanta - Buckhead είναι το αγαπημένο μου ξενοδοχείο στην πόλη. Έχει μια μπουτίκ αίσθηση και βρίσκεται στην καρδιά της μόδας και της ψυχαγωγίας πρωτεύουσα της Ατλάντα. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Το Edgewood Speakeasy στην Παλιά 4η Αίθουσα. Η πιτσαρία Βεζούβιος κρύβει αυτό το μικροσκοπικό μπαρ πίσω από μια μυστική πόρτα στα αριστερά των λουτρών. Δεν το ακούσατε από μένα, αλλά το βιβλιοθήκη δεν είναι βιβλιοθήκη. Μόλις είστε εκεί, φροντίστε να σνακάρει σε κάποια πίτσα και τοστ μέχρι το Σαββατοκύριακο με ένα από τα γενναιόδωρα κοκτέιλ τους. "

Όταν παίζω Τουριστικός, πηγαίνω στο ... "Westside Provisions District ή Krog Street Market. Νομίζω ότι η οδός Krog και η περιοχή της Ατλάντα BeltLine στην Παλιά Τρίτη Πτέρυγα σχεδιάστηκαν για να έχουν λίγο γεύση της West Coast. "

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "Στην Orange Theory Buckhead, τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος και μου αρέσει να μπορώ να μπω γρήγορα και να αισθάνομαι σαν να έχω μια πλήρη προπόνηση. "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα λεφτά μου ... ". Δεν μπορώ να περπατήσω εκεί χωρίς να θέλω να αγοράσω το μισό κατάστημα. "

Best Quick Getaway από την Ατλάντα ... "Σύντομη διαδρομή προς την ιστορική Senoia και φαγητό στο Southern Ground Social Club του Zac Brown. Ο Ζακ δεν είναι ξένος να σερβίρει πιάτα του νότιου στυλ. Στην πραγματικότητα, το εστιατόριο είναι τόσο ένθερμο για την εξυπηρέτηση καλής ποιότητας μαγειρικά πιάτα που το σύνθημά του είναι "Αγάπη ή αφήστε". "