Μέσα στην Ατλάντα: Προσωπικό Ραδιοφώνου της Ατλάντα Μάρα Νταίηβις

Το Atlanta Eats φιλοξενεί τη Mara Davis μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τη Mara Davis, μια ραδιοφωνική εικόνα της Ατλάντα που καλύπτει τις τελευταίες και μεγαλύτερες μουσικές και μουσικές σκηνές της Ατλάντα. Πιθανότατα έχετε ακούσει το κατάστημα με τα καλύτερα εστιατόρια της Ατλάντα ή καλύπτει τις τάσεις των τραπεζών της πόλης μας στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Atlanta Eats.

Ή ίσως την έχετε ακούσει στο σταθμό WABE 90.1 του σταθμού NPR της Ατλάντα που μοιράζεται τα επερχόμενα μουσικά γεγονότα του Σαββατοκύριακου στο "Mix Music της Μara". Μπορεί να μην είναι ντόπιος Ατλαντάν - είναι εδώ εδώ και 20 χρόνια - αλλά είναι παθιασμένος με αυτό πόλη και τις προσφορές της. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια την Davis.

Ζω στην ... "Virginia Highland. Απλώς αγαπάμε την περιοχή εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο είναι ευφυής. Μπορούμε να περπατήσουμε στο δείπνο, στην αγορά των αγροτών, στο καφενείο και να βλέπουμε πάντα γνωστά πρόσωπα. "

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... "για τη διάσωση Ruffus. Είμαι εμμονή με τα σκυλιά και έχει μόνο ένα, αλλά θα τα διάσωσα όλα από την Ruffus Rescue αν μπορούσα. Η γυναίκα που την τρέχει, Harriet Patterson, είναι ένας άγγελος. "

Μπορείτε να με βρείτε ... "κάποια θέση διαφορετική κάθε μέρα - η ζωή ενός ελεύθερου επαγγελματία! Το έργο μου για το Atlanta Eats Radio και το WABE με οδηγεί σε διάφορα εστιατόρια και συναυλίες γύρω από την πόλη. Εάν δεν δουλεύω, είμαι πολύ ευχαριστημένος που παρακολουθώ τηλεοπτική σειρά.

Τα σημερινά αγαπημένα είναι η καταστροφή, ο Μότσαρτ στη ζούγκλα, τα δισεκατομμύρια και η Silicon Valley. "

Είναι ώρα δείπνου, είμαι κατευθυνόμενος ... "στην κουζίνα μου για να ετοιμάσω ένα υγιεινό γεύμα για το παιδί μου. Είμαστε μεγάλοι υποστηρικτές της Αγροτικής Αγοράς των Morningside και μου αρέσει να χρησιμοποιώ το αλάτι αμυγδάλου της Γεωργίας Grinders και τα άλατα της όμορφης Briny Sea.

Όταν βγαίνουμε, θέλουμε να το κρατήσουμε στη γειτονιά μας. "

Ρολόι χτυπά 5'αποκλεισμός, είμαι πόσιμο ... "στις καθημερινές καθαρό νερό σόδα, σαλάτα βότκα Σαββατοκύριακα. Πάντα προσπαθώ να παραγγείλω βότκα με τη βότκα Old Fourth Distillery. Ήταν μία από τις πρώτες μου συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο Atlanta Eats και η βότκα είναι υπέροχη ".

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγνα σε ... "το Loews Atlanta ή το Four Seasons Atlanta. Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία! Είναι τα πιο κεντρικά ξενοδοχεία και το πάρκο Piedmont βρίσκεται στο κατώφλι τους, σε κοντινή απόσταση από το Υψηλό Μουσείο Τέχνης και σχετικά κοντά στο Buckhead. "

Το Καλύτερο Διατηρημένο Μυστικό της Ατλάντα είναι ... η γέφυρα Jackson Street . Είναι η καλύτερη θέα της πόλης και το The Walking Dead έκανε το εικονικό, και είναι ένας παράδεισος του Instagrammer. Ελέγξτε την hashtag στο Instagram και είναι τόσο δροσερό να δείτε πώς ο καθένας έχει διαφορετική εικόνα. "

Όταν παίζω τουριστικές πηγαίνω ... "στην Ατλάντα BeltLine . Άσκηση, ψώνια, τέχνη, πολιτισμός, άνθρωποι που παρακολουθούν και εστιατόρια - δεν μπορείτε να το νικήσετε. Μου αρέσει πραγματικά η αγορά Krog Street, αισθάνεται μοναδικά την Ατλάντα με τα εστιατόρια του Todd Ginsberg (Κρέας και ψωμί του Fred Yalla), τα ζυμαρικά του Gu και το Kevin Outz's The Spotted Trotter. Το βλέπετε και απλά σκεφτείτε, "αυτή είναι η Ατλάντα"

Πάω τον ιδρώτα μου ... "Flywheel Atlanta όταν η διδασκαλία της Cathy O 'Meara. Παίζει τόσο μεγάλη μουσική που σχεδόν ξεχνά ότι δουλεύω έξω. "

Αγαπώ τα χρήματά μου στα ... "εστιατόρια της Ατλάντα. Πρόσφατα έκανα το μενού γευσιγνωσίας στο Staplehouse και άξιζε κάθε δεκάρα. Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω. "