Πού να απολαύσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς Πυροτεχνήματα στη Μινεάπολη και το St. Paul

Επικεφαλής για τους λόφους για να δει Newfireworks σε περιοχές σκι

Οι λαοί στις Δίδυμες Πόλεις αγαπούσαν τα πυροτεχνήματα της Μινεάπολις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ανάβουν στον ουρανό στο κέντρο της πόλης καθώς εξερράγησαν πάνω από τον ποταμό Μισισιπή. Αλλά ακυρώθηκαν για δημοσιονομικούς λόγους.

Αυτές τις μέρες, η Μινεάπολη γιορτάζει με ένα πάρτι Crystal Ball με ζωντανή μουσική και ψυχαγωγία που οδηγούν σε αντίστροφη μέτρηση τα μεσάνυχτα.

Τα πυροτεχνήματα που χρηματοδοτούνται από την πόλη περιορίζονται στην τελετή τέταρτου Ιουλίου που είναι γνωστή ως ημέρα της ανεξαρτησίας Κόκκινο, Λευκό και πυροτεχνήματα Boom .

Ως αποτέλεσμα, οι κάτοικοι Twin Cities βασίζονται σε άλλα μέρη που διοργανώνουν πυροτεχνήματα της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή Minneapolis και St. Paul. Ακολουθούν ορισμένες επιλογές.

Πυροτεχνήματα κοντά στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σε απευθείας σύνδεση, Webcams

Αν προτιμάτε να παρακολουθήσετε από τη ζεστασιά του σπιτιού σας, υπάρχουν αρκετοί κάμερες στην περιοχή όπου μπορείτε να το κάνετε, συμπεριλαμβανομένων μερικών με καλή θέα στον ορίζοντα που θα πρέπει να προσφέρουν κάποιες καλές φωτογραφίες πυροτεχνημάτων στην περιοχή μεσάνυχτα

Περιφερειακές επιδείξεις πυροτεχνημάτων

La Cross, Ουισκόνσιν: Στο ετήσιο φεστιβάλ πυροτεχνημάτων Skyrockers της Πρωτοχρονιάς, οι Skyrockers πραγματοποιούν ετήσια έκθεση πυροτεχνημάτων Πρωτοχρονιάς από την κορυφή του Bluff του Grandad στη Λακρός, στο Ουισκόνσιν, περίπου 2,5 ώρες νότια των Twin City.

Η Lacrosse βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κρατική γραμμή Μινεσότα-Ουισκόνσιν, ώστε να έχετε μια καλή θέα από την πλευρά της Μινεσότα ή του Ουισκόνσιν. Τα πυροτεχνήματα ξεκινούν τα μεσάνυχτα.

Η δική σας οθόνη πυροτεχνημάτων;

Εάν καμία από τις παραπάνω επιλογές δεν λειτουργεί για εσάς, μπορείτε να ξεκινήσετε τα δικά σας πυροτεχνήματα; Όχι στη Μινεσότα, όπου οποιοδήποτε πυροτέχνημα που εκτοξεύεται και πηγαίνει εναέριο ή εκραγεί, ή και τα δύο, είναι παράνομο . Αλλά όχι τόσο στο γειτονικό Wisconsin, όπου οι πωλήσεις πυροτεχνημάτων είναι νόμιμες. Οι πόλεις του Wisconsin λίγο πάνω από την κρατική γραμμή προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για αγορά πυροτεχνημάτων. Αλλά, παρόλο που είναι νόμιμο να αγοράζετε πυροτεχνήματα στο Ουισκόνσιν, εξακολουθεί να είναι παράνομο να τα επαναφέρετε στη Μινεσότα και είναι παράνομο να ξεκινήσετε ή να πυροδοτήσετε πυροτεχνήματα στη Μινεσότα αν δεν έχετε επίσημα άδεια να το κάνετε.

Περισσότερες εκδηλώσεις Πρωτοχρονιάς

Εάν τα πυροτεχνήματα της Πρωτοχρονιάς δεν λειτουργούν για σας, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να γιορτάσουμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Μινεάπολη, από την αντίστροφη μέτρηση Crystal Ball στην πλατεία της Διεθνούς Αγοράς της πόλης μέχρι το παγοδρόμιο, τα εκρήξεις του εστιατορίου, τα πάρτι και τα οικογενειακά γεγονότα.