Πάρκινγκ στο Downtown Little Rock

Μετρητά, παρτίδες και δωρεάν πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης

Υπάρχει αρκετός χώρος στάθμευσης στο κέντρο του Little Rock, αλλά μερικά από αυτά έρχονται σε τιμή.

Μετρούμενος χώρος στάθμευσης

Το μετρημένο πάρκινγκ είναι διαθέσιμο στους περισσότερους δρόμους στο κέντρο της πόλης. Τα κανονικά μέτρα στάθμευσης παίρνουν μόνο αλλαγή. Η στάθμευση στα κανονικά μέτρα είναι συνήθως $ 1 / ώρα, αλλά τα όρια και οι τιμές θα διαφέρουν.

Οι χώροι στάθμευσης λειτουργούν από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η πόλη παρακολουθεί επίσης το δωρεάν χώρο στάθμευσης τα Σάββατα και τις Κυριακές καθώς και ορισμένες αργίες: Ημέρα Μνήμης, Ημέρα Εργασίας, Γενέθλια της Ουάσιγκτον, Ημέρα του Κολόμβου, Ημέρα Βετεράνων, 4 Ιουλίου, Ημέρα των Ευχαριστιών και Παρασκευή μετά τις Ημέρες των Ευχαριστιών, 25 Δεκεμβρίου και Πρωτοχρονιά.

Από την επιβολή στάθμευσης στο Little Rock.

Πληρωμή και προβολή στην αγορά του ποταμού

Η River Market δεν διαθέτει παραδοσιακό μετρητή στάθμευσης. Χρησιμοποιεί μετρητές "Pay and Display". Αυτοί οι μετρητές λαμβάνουν αλλαγή ή πιστωτικές κάρτες. Πρέπει να περπατήσετε σε έναν από τους σταθμούς για να λάβετε μια παραλαβή πληρωμής και προβολής. επιστρέψτε στο όχημά σας και εμφανίστε την απόδειξη στο ταμπλό σας. Η απόδειξη θα πρέπει να εμφανίζεται στην πλευρά του σκάφους σας. Υπάρχουν εύκολο να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην όψη κάθε σταθμού πληρωμής και προβολής.

Τα μηχανήματα πληρωμής και προβολής λειτουργούν από τις 8 π.μ. έως τις 6 μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εισιτήριο που αγοράσατε στο μηχάνημα για οποιαδήποτε θυρίδα πληρωμής και προβολής στην περιοχή αγοράς του ποταμού, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε το αυτοκίνητό σας σε ένα νέο σημείο εάν πληρώσατε για χρόνο.

Οι μετρητές "Πληρωμής και προβολής" είναι κατά μήκος της λεωφόρου Προέδρου Κλίντον, του 100 ορόφου της οδού Sherman και του 100 ορόφου της λεωφόρου River Market.

Ο χώρος στάθμευσης στους μετρητές πληρωμής και οθόνης κοστίζει 1,25 δολάρια ανά ώρα.

Δωρεάν στάθμευση

Υπάρχουν αρκετές δωρεάν θέσεις στάθμευσης στο κέντρο του Little Rock, συμπεριλαμβανομένων των χώρων στο Second and Commerce και κοντά στην ράμπα 1-30. Υπάρχει περιορισμένος δωρεάν χώρος στάθμευσης που βρίσκεται πίσω από τον ποταμό Market, στρίψτε αριστερά στην Ottenheimer Plaza λίγο πριν την αγορά.

Little Rock Convention και Πάρκινγκ επισκεπτών του γραφείου

Η Σύμβαση Little Rock και το Γραφείο Επισκεπτών λειτουργούν αρκετές αμοιβές για να σταθμεύσουν τα γκαράζ στάθμευσης. Υπάρχουν 640 θέσεις στο 2ο και στο Main όπου το τέλος είναι $ 3 για 2 ώρες. Υπάρχουν 596 σημεία στις 500 ανατολικές 2 οδούς (που ονομάζεται River Deck Parking) για $ 4 για 2 ώρες.

Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης

Πολλά ιδιωτικά τμήματα, τα περισσότερα από τα οποία λειτουργούν από την Best Park LLC, χρεώνουν ανά ώρα τις ημερήσιες χρεώσεις για στάθμευση. Οι τιμές κυμαίνονται από $ 3-5 ανά ημέρα. Οι ειδικές τιμές στάθμευσης για εκδηλώσεις κυμαίνονται γενικά από $ 5-10.

Χάρτης στάθμευσης

Εκτυπώστε το χάρτη στάθμευσης LRCVB PDF πριν το ταξίδι σας για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βρείτε όλο το χώρο στάθμευσης. Είναι χρωματισμένο και παρέχεται από την αγορά του ποταμού. Η Parkopedia διαθέτει ένα διαδραστικό χάρτη των διαφόρων ιδιωτικών παρτίδων και των τιμών.

Χώρος στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες

Οι μετρητές είναι ADA (Αμερικανοί με Αναπηρίες Act) εγκριθεί. Τα άτομα με αναπηρίες πρέπει να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τους μετρητές. Υπάρχουν χώροι για άτομα με ειδικές ανάγκες στο κέντρο της πόλης. Στα οχήματα που σταθμεύουν σε καθορισμένο χώρο πρέπει να εμφανίζεται η κατάλληλη πινακίδα κυκλοφορίας ή σήμανση. Τα σημεία βρίσκονται στο 400 block της State Street, το 100 block της Spring Street, το 300 μπλοκ της Main Street, το 600 μπλοκ της Main Street, το 100 μπλοκ του West Markham, το 100 μπλοκ του Ottenheimer Plaza και το 600 block της Λεωφόρου Προέδρου Κλίντον.

Κόστος παρακράτησης στάθμευσης και πληρωμή

Αν πάρετε ένα εισιτήριο σε ένα χώρο στάθμευσης για υπερωρίες στάθμευσης ή παραβίαση ζώνης ώρας, θα χρεωθείτε. Το κόστος της παραβίασης είναι $ 15.00 αν καταβληθεί εντός 30 ημερών ή $ 50.00 εάν καταβληθεί μετά από 30 ημέρες. Οι παραβάσεις εκτός μέτρου είναι 30,00 δολάρια αν πληρώνονται με 30 ημέρες και 45,00 δολάρια εάν καταβάλλονται μετά από 30 ημέρες. Ο χώρος στάθμευσης στην περιοχή χωρίς χάντικαπ είναι 100 δολάρια.

Μπορείτε να καταβάλετε τις παραβιάσεις στο διαδίκτυο ή να τις πληρώσετε αυτοπροσώπως στο Δημοτικό Δικαστικό Κτίριο που βρίσκεται στην οδό Markham Street 600 W από τις 8:00 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή. Δεχτούν μετρητά, επιταγές ή πιστωτικές κάρτες. Μπορείτε επίσης να στείλετε ταχυδρομική επιταγή ή χρηματική εντολή για το ποσό στο Little Rock District Court, 600 W. Markham Street, Little Rock, Arkansas 72201.

Οι παραβιάσεις στάθμευσης για τις ιδιωτικές παρτίδες μπορεί να διαφέρουν, αλλά είναι συνήθως $ 15.