Τηλλευρή εβδομάδα ερασιτεχνικής σκι 2017

Μια Κομψή Εβδομάδα Φιλικής Ολυμπιακής Αγώνων στο Δυτικό Πίσω του Κολοράντο

Το σπίτι στο Telluride Gay Week κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του Φεβρουαρίου (οι ημερομηνίες φέτος είναι από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου 2016), το εκπληκτικό θέρετρο Telluride Ski αυξάνεται απότομα πάνω από το ιστορικό χωριό για το οποίο ονομάζεται. Αυτό το δύσκολο βουνό με περισσότερες από 147 διαδρομές και μια κατακόρυφη πτώση 4.500 ποδιών (το υψηλότερο σημείο είναι 13.150 πόδια) είναι μία από τις εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης του δυτικού Κολοράντο. Και είναι σε μια χαλαρή, upscale, φιλική προς τους ομοφυλόφιλους πόλη με μια σειρά από αστέρια εστιατόρια, πανδοχεία και καταστήματα.

Λεπτομέρειες για τη φετινή διοργάνωση θα αναρτηθούν εδώ καθώς θα κυκλοφορήσουν οι πληροφορίες. Εδώ είναι μια ματιά πίσω στο περσινό γεγονός, εν τω μεταξύ:

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Gay Ski, τα καταλύματα βρίσκονται στα κύρια επίσημα ξενοδοχεία υποδοχής, όπως το Swanky Hotel Madeline, καθώς και το Camel's Garden Hotel, το Mountain Lodge Telluride και το ιστορικό New Sheridan Hotel. Το Telluride ζει με δραστηριότητα όλο το χειμώνα, αλλά είναι επίσης ένα όμορφο σημείο για πεζοπορία, ψάρεμα και κατασκήνωση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών - επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Telluride Tourism Board για περισσότερες πληροφορίες.

Η Σκι Εβδομάδα αποτελείται από μια ασταμάτητη παρέλαση των εορτασμών - εδώ είναι ένα επίσημο πρόγραμμα της Telluride Gay Week. Πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένων των apres ski και του πρωινού, πραγματοποιούνται στο εσωτερικό του Hotel Madeline. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια και περάσματα εδώ για τα γεγονότα του Telluride Gay Ski Week.

Το Telluride δεν έχει έλλειψη φιλικών προς τα γκέι καταλύματα, συμπεριλαμβανομένου του επίσημου καταστήματος της Telluride Gay Week, Hotel Madeline Telluride Hotel. το επίσημο ξενοδοχείο φιλοξενίας εβδομάδας γκέι σκι, το γοητευτικό και ιστορικό New Sheridan Hotel. το κομψό Camel's Garden Hotel. και το δημοφιλές Mountain Lodge Telluride.

Λίγα άλλα που αξίζει να μελετήσετε περιλαμβάνουν το Peaks - a Grand Heritage Resort & Spa. Για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και σπίτια σκι, επισκεφθείτε το Telluride Alpine Lodging.

Το Telluride βρίσκεται στο νοτιοδυτικό Κολοράντο. Το μικρό αεροδρόμιο της πόλης δεν είχε καμία εμπορική υπηρεσία από αυτό το γράψιμο, αλλά μπορείτε να πετάξετε σε κοντινό Montrose (μια πιο αξιόπιστη επιλογή ούτως ή άλλως, επειδή είναι λιγότερο πιθανό να χτυπήσει με κακό χειμωνιάτικο καιρό), με υπηρεσία από πολλές μεγάλες πόλεις στο Allegiant , Delta, United και American.