Ο βασικός οδηγός για το χιονοδρομικό κέντρο Breckenridge

Ο Breckenridge δίνει καλό χιόνι. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο οι σκιέρ αγαπούν αυτήν την ψηλά πόλη Κολοράντο.

Η πόλη Breck, όπως λέγεται για σύντομη, είναι σκαρφαλωμένη στα 9,600 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας. Παρόλο που είναι πιο κοντά στο Ντένβερ από ό, τι πολλές άλλες χιονοδρομικές πόλεις (μόνο περίπου μία ώρα και μισή οδηγούν μέχρι το Interstate 70, αν η κυκλοφορία συνεργαστεί), είναι μεγαλύτερο υψόμετρο από τα περισσότερα άλλα χιονοδρομικά κέντρα του κράτους. Η λεκάνη Arapahoe, ξεπερνώντας τα 13.000 πόδια, είναι η υψηλότερη ανυψωμένη πόλη σκι όχι μόνο στο Κολοράντο αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι πλαγιές του Breckenridge δεν πέφτουν πολύ πίσω από αυτό. το ανώτερο ύψος του χτυπά 12,998 πόδια.

Εξαιτίας αυτού, ο Breckenridge βλέπει πολύ χιόνι: 353 ίντσες κατά μέσο όρο ανά έτος. Η εποχή του σκι είναι ωραία και μεγάλη, από τον Νοέμβριο μέχρι τον Απρίλιο. Yup, μπορείτε να κάνετε σκι εδώ κατά τη διάρκεια της άνοιξης, και αυτό είναι ένας από τους ισχυρισμούς Breckenridge για τη φήμη. Μπορείτε να αναζητήσετε φεστιβάλ μπύρας άνοιξης διάλειμμα κάθε χρόνο που αντλούν μεγάλα πλήθη. Για να μην αναφέρουμε ότι ο Breck μπορεί να υπερηφανεύεται για 2.908 στρέμματα και 187 μονοπάτια σε πέντε διαφορετικές κορυφές.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφτείτε το Breckenridge, πέρα ​​από το σκι. Το γοητευτικό, βικτοριανό, πολύχρωμο κέντρο της πόλης. Τόνοι δροσεών φεστιβάλ. Γλάστρες με θέα στην οροσειρά Tenmile.

Αλλά αν κατευθυνθείτε στο Breck για τη σκόνη, εδώ είναι αυτό που πρέπει να ξέρετε.

Επισκόπηση του Breckenridge

Το Breckenridge, ακριβώς δυτικά του Continental Divide, είναι μια παλιά πόλη εξόρυξης, που ιδρύθηκε αρχικά το 1859 αφού βρέθηκε εδώ ο χρυσός. Μπορείτε ακόμα να δείτε υπενθυμίσεις για το παρελθόν της καθώς περπατάτε σε όλη την πόλη.

Ένας άλλος Breckenridge ισχυρίζεται ότι η φήμη: Είναι η παλαιότερη συνεχώς κατειλημμένη πόλη στη δυτική πλαγιά.

Ως πόλη σκι, το Breckenridge είναι ένα από τα πιο επισκέφθηκε στο Κολοράντο και στο δυτικό ημισφαίριο. Άνοιξε τις πλαγιές του το 1961. Λειτουργεί από το Vail Resorts, το οποίο διοργανώνει μια σειρά από άλλα χιονοδρομικά κέντρα στο Κολοράντο, συμπεριλαμβανομένου του βουνού Vail .

Εδαφος

Το Breckenridge έχει 2.908 στρέμματα στρέμματα. 3.398 ποδιών κατακόρυφη πτώση. 11% αρχάριος, 31% ενδιάμεσος, 58% εμπειρογνώμονας / προχωρημένος.

Ο Breckenridge εκτείνεται σε πέντε κορυφές βουνού στην περιοχή Tenmile Range. Προσφέρει έδαφος για όλα τα επίπεδα. Εδώ είναι μια ματιά σε ορισμένες από τις επιλογές εδάφους. Σημείωση: Μην ξεχάσετε τις επιλογές cross-country του Breckenridge. Μπορείτε να πάρετε την πλήρη κουτάλα στο σκανδιναβικό κέντρο.

Ανέσεις εισιτηρίων

Τα εισιτήρια για ενήλικες ξεκινούν από $ 147 την ημέρα. Ένα παιδικό εισιτήριο είναι $ 96. Μια δημοφιλής επιλογή εισιτηρίων ανελκυστήρα είναι να πάρετε ένα Epic Pass που σας δίνει πρόσβαση σε πολλά διαφορετικά χιονοδρομικά κέντρα για μειωμένες τιμές.

Φαγητό και ποτό

Breckenridge έχει ένα μεγάλο κέντρο και πολλά νόστιμα μέρη για φαγητό και χώρους διασκέδασης για πάρτι. Εδώ είναι μερικά από τα πολλά σημεία.

Ενοικιάσεις και εργαλεία

Υπάρχει μια χούφτα διαφορετικών θέσεων για να νοικιάσετε τα σκι εξοπλισμό σας στο βουνό και στην πόλη. Θα βρείτε επτά διαφορετικές τοποθεσίες του Breck Sport: στην Main Street, στο The Village στο Breckenridge και ακόμη και στο Peak 8, για να αναφέρουμε μερικές.

Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο διατηρώντας τα εργαλεία σας online στο rentskis.com. Επιλέξτε τα αντικείμενά σας μέχρι την πλαγιά ή ακόμη και να παραδοθεί στο δωμάτιό σας.

Μαθήματα και κλινικές

Το Breckenridge προσφέρει μαθήματα σκι και σνόουμπορντ για τους επισκέπτες όλων των επιπέδων. Υπάρχουν οικογενειακές συνεδρίες, μαθήματα παιδιών, μαθήματα ενηλίκων και ακόμη και μαθήματα γυναικών. Οι εκπαιδευτές είναι παγκόσμιας κλάσης και έχουν υψηλή κατάρτιση.

Αλλες εναλλαγές σκι και σνόουμπορντ

Δεν αισθάνεστε σαν σκι ή σνόουμπορντ; Ο Breckenridge έχει τόμους άλλων δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων. Εδώ είναι μερικά:

Κατάλυμα

Το Breckenridge διαθέτει σκι, ξενοδοχεία για σκι, καθώς και χώρους για να διαμείνετε στην πόλη, μερικά υπέροχα καταλύματα και ακόμη και μερικές ανέξοδες καμπίνες λίγο έξω από την πόλη. Εδώ είναι μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά: