Το Μουσικό Κέντρο Strathmore και το Μέγαρο

Κλασσική αίθουσα συναυλιών της Βόρειας Bethesda, Maryland

Το Strathmore είναι ένα μη κερδοσκοπικό κέντρο τέχνης στο βόρειο Bethesda της Μέριλαντ το οποίο φιλοξενεί συναυλίες, εκθέσεις τέχνης, οικογενειακά φεστιβάλ, καλοκαιρινές κατασκηνώσεις και μαθήματα εκπαίδευσης στον χορό, τη μουσική και τις τέχνες. Η πανεπιστημιούπολη Strathmore αποτελείται από το Μουσικό Κέντρο στο Strathmore, έναν υπαίθριο κήπο γλυπτικής, ένα υπαίθριο περίπτερο συναυλιών και το Mansion at Strathmore.

Το σήμα κατατεθέν του κέντρου τέχνης είναι το Μουσικό Κέντρο στο Strathmore, μια αίθουσα συναυλιών 2000 θέσεων που φέρνει παγκόσμιες εμφανίσεις από σημαντικούς καλλιτέχνες της χώρας, όπως λαϊκά, μπλουζ, ποπ, τζαζ, μουσική επίδειξης και κλασική μουσική.

Το Μουσικό Κέντρο στο Strathmore χρησιμεύει ως το δεύτερο σπίτι για τη Συμφωνική Ορχήστρα του Βαλτιμόρη (BSO), παρέχοντας κορυφαία ακουστική για κλασσικές συναυλίες, επεισόδια, διακοπές και καλοκαιρινές συναυλίες. Η κοινωνία της Washington Performing Arts και άλλες ομάδες παγκόσμιων μουσικών επιδόσεων εκτελούν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Το Εκπαιδευτικό Κέντρο παρέχει αίθουσες πρόβας και χώρους άσκησης για την Κλασσική Ορχήστρα Νέων του Maryland, το Ensemble CityDance και τη Σχολή Μουσικής Levine. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν καφέ με 140 θέσεις, δυνατότητα δεξιώσεων και κατάστημα δώρων.

Η αίθουσα συναυλιών άνοιξε το 2005 και χτίστηκε στη θέση 11 στρεμμάτων του αρχοντικού Strathmore, ενός σπιτιού του 19ου αιώνα, το οποίο ανήκε στο Montgomery County από το 1981. Για περισσότερο από δύο δεκαετίες, το Mansion στο Strathmore έδωσε οικεία καλλιτεχνικά προγράμματα με το δωμάτιό της Dorothy M. και Maurice C. Shapiro με 100 θέσεις, τους εκθεσιακούς χώρους Gudelsky Gallery Suite, το υπαίθριο περίπτερο Gudelsky Concert Pavilion και υπαίθριους κήπους γλυπτικής.

Το Mansion διαθέτει επίσης το Τσάι Strathmore, το οποίο σερβίρει κάθε Τρίτη και Τετάρτη.

Τον Μάρτιο του 2015, ο Strathmore άνοιξε έναν επιπλέον χώρο επιδόσεων και εκδηλώσεων - AMP από την Strathmore στο πλαίσιο της Pike & Rose , της νέας μικτής χρήσης ανάπτυξης που βρίσκεται περίπου ένα μίλι βόρεια του Μουσικού Κέντρου στο Rockville Pike. Η ιδιοκτησία διαθέτει ένα χώρο μουσικής 250 θέσεων που προσφέρει ζωντανές εμφανίσεις, όπως τζαζ, ροκ, λαϊκό, indie και πολλά άλλα.

Το AMP είναι επίσης διαθέσιμο για ενοικιάσεις συμβάντων.

Εισιτήρια: Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.strathmore.org ή καλέστε (301) 581-5100

Τοποθεσία και Χώρος στάθμευσης

Το Μουσικό Κέντρο στο Strathmore και το Μέγαρο Strathmore βρίσκονται στο 5301 Tuckerman Lane στη βόρεια Bethesda του Maryland, ακριβώς δίπλα στην πρωτεύουσα Beltway και δίπλα στη στάση Grosvenor / Strathmore στην κόκκινη γραμμή του μετρό της Ουάσιγκτον DC. Πάρτε τις σκάλες ή τους ανελκυστήρες στο 4ο επίπεδο και περπατήστε κατά μήκος της γέφυρας του ουρανού στο Μέγαρο Μουσικής.

Η στάθμευση στο γκαράζ του μετρό Grosvenor-Strathmore (μακριά από τη λεωφόρο Tuckerman) είναι δωρεάν για εκδηλώσεις με εισιτήρια στο Concert Hall του Μουσικού Κέντρου. Στο τέλος κάθε εκδήλωσης, οι πύλες εξόδου στο γκαράζ θα είναι ανοιχτές για 30 λεπτά για έξοδο από το γκαράζ. Ο χώρος στάθμευσης στο γκαράζ είναι $ 5 από Δευτέρα έως Παρασκευή για εκδηλώσεις μη εκτέλεσης και εκδηλώσεις χωρίς συναυλίες του Concert Hall. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν το Σάββατο και την Κυριακή. Ο χώρος στάθμευσης για εκδηλώσεις και εκθέσεις στο Mansion είναι δωρεάν στο χώρο του Mansion, σε χώρο που διατίθεται.

2016-2017 Στιγμιότυπα απόδοσης

Το Strathmore εκτελεί συναυλίες σε κυλιόμενη βάση για να εκμεταλλευτεί τη διαθεσιμότητα των καλλιτεχνών, ώστε να ανακοινώνονται επιπλέον επιδόσεις όλο το χρόνο. Η φετινή σεζόν θα φτάσει στα μπλουζ με το Piedmont Blues του Gerald Clayton με ένα συγκρότημα εννέα κομματιών, την τραγουδίστρια Lizz Wright και τον καλλιτέχνη του Maurice Chestnut. Ο Big Head Todd δίνει ένα αφιέρωμα στον θρυλικό τραγουδοποιό και τον μπλουζ μουσικό Willie Dixon.

Η Jazz στο Lincoln Center αποτίει τις αφιερωμένες γυναίκες που έχουν διαμορφώσει τα blues genre-divas Bessie Smith, Mamie Smith, Ma Rainey και το εικονικό Ethel Waters σε μια συναυλία με την Catherine Russell, την Brianna Thomas και τον Charenée Wade.

Το Hip-hop και το βήμα συνεχίζουν να έχουν αυξημένη παρουσία στα στάδια του Strathmore, συμπεριλαμβανομένων των παραστάσεων του Step Afrika! Το μαύρο βιολί συγχωνεύει την κλασσική, hip-hop, ροκ και R & B, προβάλλοντας τη δεξιοτεχνία και την ακρίβεια που κάθε είδος απαιτεί ο Strathmore να καλωσορίζει πίσω τον Καρφιτσαριστή Hip Hop για ένα αστικό γύρισμα σε ένα κλασικό παραμύθι διακοπών.

Δέκα καλλιτέχνες κάνουν το ντεμπούτο τους Strathmore στη σειρά Music in the Mansion, συμπεριλαμβανομένου του ολλανδικού συγκροτήματος Vocal Ensemble Olga. Άλλα ντεμπούτο του Strathmore περιλαμβάνουν τους PubliQuartet, TwoPianists, Eviyan, Trio έργου, Trio Roy Assaf, Bandana Splits, Ramón Tasat, πιανίστα David Kaplan και Samuel James.

Ετήσια Ειδικά Γεγονότα στο Strathmore