Αγίου Τσαρλς δωρεάν ηλιοβασιλέματα συναυλιών 2016

Απολαύστε ζωντανή μουσική καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού

Το Φεστιβάλ Concert St. Charles Sunset είναι μια ελεύθερη σειρά υπαίθριων μουσικών εκδηλώσεων στην κοινότητα του Αγίου Τσαρλς που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα στο νότιο Μέριλαντ. Μια ποικιλία μουσικών ομάδων θα εκτελεστεί από τη λίμνη O'Donnell τα βράδια της Πέμπτης το καλοκαίρι, αρχής γενομένης από τις 7 μ.μ. Η σειρά 2016 φέρνει πίσω πολλούς από τους πιο δημοφιλείς ερμηνευτές από τις τελευταίες εποχές, οι περισσότεροι με τοπικές ρίζες.

Ημερομηνίες: Πέμπτη, 19 Μαΐου - 1 Σεπτεμβρίου 2016

Τοποθεσία: 10400 O'Donnell Place. Άγιος Τσαρλς, Μέριλαντ.

Το St. Charles βρίσκεται νότια του Waldorf στην κομητεία Charles, Maryland. Από τη διαδρομή 301, μεταβείτε στο Smallwood Drive West. Περάστε μέσα από δύο φώτα και η λίμνη O'Donnell θα είναι στα δεξιά σας, λίγο πριν την Sears Automotive. Δείτε ένα χάρτη.

2016 Πρόγραμμα Συναυλιών

19 Μαΐου - Ροκ συγκρότημα αμερικανικού στρατού, Downrange

26 Μαΐου - Αντώνης "Swampdog" Clark

2 Ιουνίου - έργο Natale

9 Ιουνίου - Λίστα κουβάδων

16 Ιουνίου - US Navy Band, Country Current

23 Ιουνίου - Marguerite και NexXzit

30 Ιουνίου - Eric Scott

7 Ιουλίου - Αμερικανική Ναυτική Ακαδημία Band, Ηλεκτρική Ταξιαρχία

14 Ιουλίου - εγώ και εγώ Riddim

21 Ιουλίου - Franklin Square ακουστική

28 Ιουλίου - κόμης Κάρτερ

4 Αυγούστου - Brothers Peterson

11 Αυγούστου - Groovespan

18 Αυγούστου - Sin Miedo

25 Αυγούστου - US Navy Band, Commodores

1 Σεπτεμβρίου - Η ώρα του αύριο

Η St. Charles, MD είναι μια νέα οικιακή κοινότητα στο Νότιο Μέριλαντ με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το Regency Furniture Stadium, η νέα βιβλιοθήκη του West Waldorf και η νέα St.

Charles High School, μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση που άνοιξε το φθινόπωρο του 2014. Οι εταιρείες του St. Charles περιλαμβάνουν το American Community Properties Trust, τα διαμερίσματα St. Charles, American Land Development και St. Charles Community, LLC. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των εταιρειών St. Charles περιλαμβάνουν την οικιστική και εμπορική ανάπτυξη του St.

Charles, μια σχεδιαζόμενη κοινότητα 9.100 στρεμμάτων στην περιφέρεια Charles, Maryland και την ιδιοκτησία ενός λειτουργικού χαρτοφυλακίου διαμερισμάτων περίπου 2.500 μονάδων στο St. Charles. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.stcharlesmd.com.

Δείτε περισσότερες δωρεάν καλοκαιρινές συναυλίες στην περιοχή Ουάσιγκτον DC