Μάθετε τους ευκολότερους τρόπους να περιηγηθείτε στο Διεθνές 495, το Capital Beltway

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν οδηγήσετε γύρω από την Ουάσινγκτον

Αν ταξιδεύετε στην Ουάσινγκτον ή έχετε νοικιάσει αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο, αναρωτιέστε πιθανότατα τα εισερχόμενα και τα άκρα της οδήγησης σε αυτό που οι ντόπιοι αποκαλούν το Capital Beltway. Είναι στην πραγματικότητα το Interstate 495, ένας αυτοκινητόδρομος 64 μιλίων που περιβάλλει την Ουάσινγκτον. Ο αυτοκινητόδρομος περνάει από τις κομητείες του Πρίγκιπα Γεωργίου και του Μοντγκόμερι στο Μέριλαντ και την κομητεία Fairfax και την πόλη της Αλεξάνδρειας στη Βιρτζίνια.

Οι δύο κατευθύνσεις κίνησης, δεξιόστροφα και αριστερόστροφα, είναι γνωστές ως "Εσωτερικός βρόχος" και "Εξωτερικός βρόχος". Η πρόσβαση στην Ουάσινγκτον παρέχεται από τα I-270 και I-95 από τα βόρεια, τα I-95 και I-295 από τα νότια, τα I-66 από τα δυτικά και την εθνική οδό 50 από τα δυτικά και τα ανατολικά.

Οι πιο γραφικές διαδρομές από το I-495 στην Ουάσινγκτον είναι μέσω του πάρκου George Washington Memorial Parkwine στην πλευρά της Βιρτζίνια του ποταμού Potomac , της Clara Barton Parkway κατά μήκος της πλευράς Maryland του ποταμού και της Βαλτιμόρη-Ουάσιγκτον Parkway, πλησιάζοντας στο κέντρο της πόλης από τα βορειοανατολικά .

Ιστορία του I-495

Η κατασκευή της πρωτεύουσας Beltway ξεκίνησε το 1955. Ήταν μέρος του διακρατικού αυτοκινητόδρομου που δημιουργήθηκε στο Federal-Aid Highway Act του 1956. Το πρώτο τμήμα του αυτοκινητόδρομου άνοιξε το 1961 και ολοκληρώθηκε το 1964. Αρχικά, η I- 95 είχε προγραμματιστεί να εξυπηρετήσει το κέντρο της Ουάσινγκτον από το νότο και το βορρά, διασχίζοντας το Beltway στη Βιρτζίνια και το Μέριλαντ. Ωστόσο, το σχέδιο ακυρώθηκε το 1977 και η δομημένη μερίδα του I-95 στο εσωτερικό του Beltway από το νότο που διασχίζει βόρεια στο κέντρο της Ουάσιγκτον επαναδιατυπώθηκε ως I-395. Περίπου το 1990, η ανατολική πλευρά του Beltway ήταν διπλής υπογραφής I-95-495.

Οι έξοδοι επαναριθμήθηκαν με βάση τις διανυχόμενες χιλιόμετρα από την είσοδο του Ι-95 στο Μέριλαντ στη γέφυρα Woodrow Wilson.

Κυκλοφοριακή συμφόρηση στο I-495

Η εκρηκτική ανάπτυξη της στέγασης και των επιχειρήσεων στα προάστια του Μέριλαντ και της Βιρτζίνια δημιούργησε έντονη κυκλοφορία στην περιοχή, ειδικά στην πρωτεύουσα Beltway. Παρά τα πολυάριθμα διευρυμένα έργα τις τελευταίες δεκαετίες, η βαριά κυκλοφορία είναι ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα.

Οι διασταυρώσεις στην πρωτεύουσα Beltway που κατατάσσονται ως "τα χειρότερα σημεία συμφόρησης στο έθνος" είναι η ανταλλαγή στα I-495 και I-270 στην Montgomery County, Maryland. η ανταλλαγή στα I-495 και I-95 στην κομητεία Prince George, Maryland. και το Σπρίνγκφιλντ, όπου συναντώνται οι I-395, I-95 και I-495. Πολλοί οργανισμοί παρέχουν αναφορές κυκλοφορίας που παρέχουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις συνθήκες στους δρόμους που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με τα ατυχήματα, την κατασκευή δρόμων, τις χημικές διαρροές και τον καιρό. Ένα ευρύ φάσμα εναλλακτικών λύσεων μεταφοράς είναι διαθέσιμο για τους μετακινούμενους.

Διακρατικές Συμβουλές Οδήγησης

Οδήγηση στην πρωτεύουσα Beltway και άλλες περιοχές της Ουάσινγκτον μπορεί να είναι ένας πονοκέφαλος. Μειώστε τις πιθανότητες των προβλημάτων γνωρίζοντας.

Virgin Hot Lanes στο I-495

Το Υπουργείο Μεταφορών της Βιρτζίνια άνοιξε λωρίδες διοδίων υψηλών επιπέδων φορτίου στη Βόρεια Βιρτζίνια το 2012. Το έργο πρόσθεσε δύο λωρίδες σε I-495 σε κάθε κατεύθυνση από το δυτικό τμήμα του κόμβου του Σπρίνγκφιλντ ακριβώς βόρεια του Dulles Toll Road και περιλάμβανε αντικατάσταση περισσότερων από 50 γέφυρες, διαβάσεις και μεγάλες κόγχες. Οι οδηγοί οχημάτων με λιγότερους από τρεις επιβάτες υποχρεούνται να πληρώνουν διόδια για τη χρήση των λωρίδων. Απαιτείται ένας πομποδέκτης EZ Pass για την ηλεκτρονική είσπραξη διοδίων. Τα λεωφορεία απαλλάσσονται των λεωφορείων, των τριών τουλάχιστον ατόμων, των μοτοσυκλετών και των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.