Γεύση Wheaton 2016 - Φεστιβάλ Τροφίμων του Μέριλαντ

Το Downtown Wheaton φιλοξενεί το γεύμα Wheaton of Wheaton, ένα ετήσιο φεστιβάλ φαγητών που προσφέρει δείγματα από τοπικά εστιατόρια, μαγειρικές διαδηλώσεις, κήπο μπίρας, ζωντανές μουσικές παραστάσεις και δραστηριότητες για παιδιά. Οι δοκιμές κυμαίνονται από $ 1 έως $ 5. Όλα τα έσοδα ωφελούνται από το Mid-County United Ministries στον τοίχο τροφίμων Wheaton, Maryland. Οι συμμετέχοντες που φέρνουν κονσέρβες δωρεάς τροφίμων θα είναι επιλέξιμοι για μια ποικιλία από είδη δώρων διασκέδασης.



Η ζωντανή μουσική και η ψυχαγωγία θα ολοκληρώσουν την εκδήλωση με αναμετρήσεις που θα ανακοινωθούν. Οι δραστηριότητες των παιδιών περιλαμβάνουν σχέδια καρικατούρας, καλλιτέχνες μπαλονιών και τέχνες και βιοτεχνίες.

Ημερομηνίες και ώρα
5 Ιουνίου 2016, 11 π.μ.-5 μ.μ.

Τοποθεσία
Grandview Avenue και Reedie Drive, Downtown Wheaton, Μέριλαντ

Ο σταθμός Wheaton του μετρό βρίσκεται μισό τετράγωνο νότια της εκδήλωσης. Η λεωφόρος Grandview και ο χώρος στάθμευσης 13 στο Triangle Wheaton θα κλείσουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Δωρεάν χώρος στάθμευσης θα διατίθεται στο γκαράζ Wheaton Metro στο Veirs Mill Road και στο γκαράζ της επαρχίας Amherst και στο Reedie Drive.

Αξιοθέατα σε Wheaton, Μέριλαντ