Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ

Από τα Χριστούγεννα μέχρι τον Χανουκά, αυτός είναι ο οδηγός σας για τις αργίες στις ΗΠΑ το Δεκέμβριο

Δεκέμβριος στις ΗΠΑ είναι ένα μήνα γεμάτο με εορτασμούς της οικογένειας και του πολιτισμού. Τα σχολεία έχουν συνήθως ένα χειμερινό σπάσιμο γύρω από τις διακοπές των Χριστουγέννων και πολλοί Αμερικανοί χρειάζονται χρόνο για να ταξιδέψουν και να περάσουν χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά τους. Οι θερμοκρασίες συνεχίζουν να μειώνονται και πολλά μέρη σε ολόκληρη τη χώρα παρουσιάζουν αυξημένη χιονόπτωση. Εδώ είναι τα φεστιβάλ και τα γεγονότα που συμβαίνουν κάθε Δεκέμβριο στις ΗΠΑ.

December Οδηγός για τις ΗΠΑ

Πρώτη Εβδομάδα του Δεκέμβρη: Φωτισμός Χριστουγέννων. Στις μεγαλύτερες πόλεις, ιδιαίτερα στην Ουάσινγκτον, τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, η πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη είναι η παραδοσιακή στιγμή για να ξεκινήσετε τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές με το φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τις εκδηλώσεις με μουσική διακοπών και παραστάσεις. Πολλοί εορτασμοί χρησιμοποιούν επίσης αυτή τη φορά για να φωτίσουν ή να παρουσιάσουν το Menorah Hanukkah.

Πρώτη Εβδομάδα του Δεκέμβρη: Art Basel Miami Beach . Αυτή η σύγχρονη έκθεση τέχνης και η πώληση, η οποία αντλεί εκατοντάδες Αμερικανούς και διεθνείς καλλιτέχνες, έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναμενόμενα ετήσια γεγονότα του Μαϊάμι. Εκτός από τις εκθέσεις τέχνης, η Art Basel είναι επίσης γνωστή για τα λαμπερά κόμματα της. Μάθετε περισσότερα για την Art Basel Miami Beach στην ιστοσελίδα.

7 Δεκεμβρίου: Εθνική Ημέρα Ανάμνησης Περλ Χάρμπορ. Στις 7 Δεκεμβρίου, οι Αμερικανοί εορτάζουν μια ημερομηνία που ο πρώην Πρόεδρος Φράνκλιν Ρούσβελτ αναφέρθηκε με μεγάλη φήμη λέγοντας ότι «θα ζήσει στην αηδία». Την ημέρα αυτή το 1941, η Ιαπωνία επιτέθηκε στη Ναυτική Βάση του Περλ Χάρμπορ στη Χαβάη, σκοτώνοντας 2.400 ανθρώπους και βυθίζοντας τέσσερα θωρηκτά.

7 Δεκεμβρίου 2016, θα σηματοδοτήσει την 75η επέτειο της επίθεσης στο Περλ Χάρμπορ. Το πιο κακό σημείο που θα γίνει εκείνη την ημερομηνία θα βρίσκεται στο Κέντρο Επισκεπτών του Περλ Χάρμπορ και στο Μνημείο της USS Arizona . Το Κέντρο θα εορτάσει την ημέρα με ζωντανή μουσική, κινηματογραφικές προβολές και τελετές κατά τις ημέρες πριν και μετά την έβδομη.

Νωρίς έως τα μέσα Δεκεμβρίου: Χανουκά . Οι εορταστικές εορτές των οκτώ ημερών, που ονομάζονται επίσης Φεστιβάλ των Φώτων, πραγματοποιούνται από τα πρώτα έως τα μέσα Δεκεμβρίου. Η ημερομηνία του καθορίζεται από το Εβραϊκό Ημερολόγιο, που υπάγεται στην 25η ημέρα του μήνα Kislev. Ο Χανούκα γιορτάζει την εκ νέου αφιέρωση του Ιερού Ναού στην Ιερουσαλήμ με το φωτισμό της Μενόρα , ένα εννέα διακλαδισμένο κηροπήγιο.

Η Χανουκά είναι μνημονευμένη σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ, ιδιαίτερα σε μητροπολιτικές περιοχές στις ανατολικές και δυτικές ακτές και στο Σικάγο, οι οποίες έχουν ευημερούσες εβραϊκές κοινότητες.

24 Δεκεμβρίου: Παραμονή Χριστουγέννων . Αν η ημέρα των Χριστουγέννων πέσει σε Σάββατο ή Κυριακή, τότε είναι κοινό για τους εργαζόμενους να παραλάβουν την παραμονή των Χριστουγέννων. Η παραμονή των Χριστουγέννων είναι η τελευταία ημέρα των αγορών πριν από τα Χριστούγεννα, επομένως σχεδόν όλα τα καταστήματα στις ΗΠΑ θα είναι ανοιχτά για να φιλοξενήσουν αγοραστές τελευταίας στιγμής αυτήν την ημέρα. Τα ταχυδρομεία και άλλες υπηρεσίες θα είναι επίσης συνήθως ανοικτή για να εξυπηρετούν πελάτες την παραμονή των Χριστουγέννων.

25 Δεκεμβρίου: Ημέρα των Χριστουγέννων . Παρόλο που οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα κοσμικό έθνος, τα Χριστούγεννα είναι οι μεγαλύτερες και πιο διάσημες θρησκευτικές διακοπές. Ο Δεκέμβριος είναι γεμάτος από εορτασμούς που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα, από φωτισμούς δέντρων έως φως που προβάλλονται στις αγορές των Χριστουγέννων.

Η 25η Δεκεμβρίου είναι εθνική εορτή, με αποτέλεσμα να κλείνουν όλες οι επιχειρήσεις, τα καταστήματα και τα κυβερνητικά γραφεία. Στην πραγματικότητα, τα Χριστούγεννα είναι η μία ημέρα του χρόνου, όταν μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ολόκληρη η χώρα πραγματικά ξεκουράζει. Για παράδειγμα, τα Μουσεία Σμιθσόνιαν στην Ουάσιγκτον, DC, κοντά σε μια μέρα του έτους, και αυτή είναι η Ημέρα των Χριστουγέννων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Χριστουγεννιάτικα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα κοντά στην τοποθεσία σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το ειδικό τμήμα για τις διακοπές Hometown.

31 Δεκεμβρίου: Πρωτοχρονιά . Όπως την παραμονή των Χριστουγέννων, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς μπορεί να είναι ή να μην είναι μια μέρα ελεύθερη. Όλα εξαρτώνται από την ημέρα της εβδομάδας που πέφτει η Πρωτοχρονιά - μια εθνική εορτή. Όμως, ανεξάρτητα από την ημερομηνία παραμονής της Πρωτοχρονιάς, αναμένεται εξαιρετικά, ιδιαίτερα λόγω των συναρπαστικών κομμάτων που ρίχνονται για να χτυπήσουν το νέο έτος.

Το μεγαλύτερο κόμμα της Πρωτοχρονιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες ρίχνεται στην Times Square στη Νέα Υόρκη. Το Λας Βέγκας είναι ένα άλλο δημοφιλές σημείο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αλλά κάθε πόλη έχει δεκάδες τρόπους για να γιορτάσει το νέο έτος.