Δεκέμβριος Καιρός στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ανακαλύψτε τις μέσες θερμοκρασίες από το Λος Άντζελες προς τη Νέα Υόρκη

Δεκέμβριος σημαίνει χειμώνα και η πολυάσχολη περίοδος ταξιδιού διακοπών σε πολλές από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέχρι τη στιγμή που ο Δεκέμβριος έρχεται γύρω, μπορεί να έχει ήδη χιονίσει για ένα μήνα σε ψηλά υψόμετρα στη Δυτική Ακτή και στα βορειότερα κράτη, ιδιαίτερα στην Αλάσκα.

Για τους λάτρεις του χιονιού

Ο προετοιμασμένος ταξιδιώτης δεν πρέπει να αφήσει το χιόνι να σταματήσει. Ο Δεκέμβριος βλέπει μερικά από τα καλύτερα. Ο ταξιδιώτης που αναζητά περιπέτεια θα πρέπει να κατευθυνθεί στο Άνκορατζ της Αλάσκας για μια ματιά στα βόρεια φώτα , τα οποία είναι τα πιο εντυπωσιακά τους τον Δεκέμβριο.

Οι προορισμοί για σκι στα βραχώδη βουνά και τα Grand Tetons έρχονται επίσης στη βασική εποχή τους και οι λάτρεις της σκόνης πρέπει να επωφεληθούν και να κατευθυνθούν σε μέρη όπως το Big Sky στη Μοντάνα ή το Breckenridge στο Κολοράντο . Τα μεγάλα αξιοθέατα, όπως η Νέα Υόρκη και το Σικάγο, είναι γεμάτα με θερμοκρασίες στα χαμηλά τριάντα έως σαράντα, αλλά κάνουν το ταξίδι αξίζει τον κόπο με τα εκπληκτικά φώτα διακοπών και τις εμφανίσεις που συνήθως εμφανίζονται την εβδομάδα μετά την ημέρα των ευχαριστιών και μένουν επάνω όλο το μήνα.

Για τους λάτρεις της παραλίας

Για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τις υψηλότερες θερμοκρασίες που θα βρίσκονται στη Νέα Αγγλία, το Midwest και το μεσημβρινό, τα κράτη στη Νοτιοανατολική και Νοτιοδυτική κυμαίνονται περίπου 70 μοίρες όλο το μήνα. Η Φλόριντα είναι ένας δημοφιλής προορισμός για όσους φεύγουν από το κρύο στο σπίτι και ένα συναρπαστικό μέρος για να είναι όλο το μήνα καθώς οι πόλεις σε ολόκληρη την πολιτεία γιορτάζουν τη σεζόν με εκδηλώσεις όπως η Winterfest Boat Parade στο Fort Lauderdale και το Art Basel στο Miami Beach.

Δεκέμβριος είναι επίσης μια μεγάλη στιγμή για να ελέγξετε τα δυτικά καυτά σημεία όπως το Λος Άντζελες και αν και δεν θα είναι ο καιρός στην παραλία με θερμοκρασίες συνήθως κάτω από 70 μοίρες, τα ξενοδοχεία προσφέρουν φθηνότερες τιμές και οι προορισμοί όπως η Disneyland τείνουν να είναι πολύ λιγότερο γεμάτοι. Εκτός από τη δυτική ακτή η Χαβάη παραμένει τροπική 80 βαθμούς και υψηλότερη καθ 'όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου και την υπόλοιπη χειμερινή περίοδο και μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για όσους δεν θέλουν να κάνουν τίποτα με τα λευκά Χριστούγεννα.

Οι τελευταίες δύο εβδομάδες του μήνα μπορούν να είναι γεμάτες με οικογένειες που επωφελούνται από τα σχολικά διαλείμματα, έτσι ώστε οι ταξιδιώτες που αναζητούν να βρουν ειρήνη και ησυχία πρέπει να προσπαθήσουν να επισκεφθούν τις πρώτες εβδομάδες του μήνα.

Ταξιδιωτικές συμβουλές για τον Δεκέμβριο

Φροντίστε να πακετάρετε την υπομονή σας όταν ξεκινήσετε τον Δεκέμβριο, τα αεροδρόμια μπορούν να συσκευαστούν, ειδικά τις εβδομάδες που οδηγούν στα Χριστούγεννα και τα Νέο Έτος. Το χιόνι που πέφτει σε μεγάλο μέρος της χώρας κατά τη διάρκεια των ωρών ταξιδιού του Δεκεμβρίου είναι περίφημο για καθυστερημένες και ακυρωμένες πτήσεις, οπότε ο προϋπολογισμός σε επιπλέον χρόνο κατά τον προγραμματισμό ταξιδιών. Φτάνοντας νωρίς, χρησιμοποιώντας ταξιδιωτικές εφαρμογές στο smartphone σας και κρατώντας τις ελεγμένες αποσκευές στο ελάχιστο, είναι καλές μέθοδοι για να εξασφαλίσετε ένα ταξίδι χωρίς προβλήματα. Ακολουθούν περισσότεροι πόροι για πληροφορίες σχετικά με το χειμώνα, τις διακοπές και τα γεγονότα στις ΗΠΑ:

Δεκέμβριος Διακοπές και εκδηλώσεις

Νοέμβριος καιρός

Ιανουάριος Καιρός

Με μια ματιά: οι μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες για τους 10 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες (Υψηλή / Χαμηλή):

* η μέση θερμοκρασία που δόθηκε για το Ορλάντο της Φλόριντα (βλ. σύνδεσμο Φλόριντα παρακάτω για τις μέσες θερμοκρασίες Δεκεμβρίου για τις πόλεις σε όλη τη Φλόριντα

Χρήσιμες συνδέσεις για τον Δεκέμβριο για κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς