Αυτά είναι τα καλύτερα οικογενειακά θέρετρα σκι στον Καναδά

Δεν ονομάζεται το Μεγάλο Λευκό Βορρά για τίποτα. Μπορείτε να βρείτε μερικά μεγάλα οικογενειακά χιονοδρομικά κέντρα στην πολύ μεγάλη χώρα του Καναδά.

Οι διακοπές στο χιόνι προσφέρουν πολλά για τις οικογένειες που αγαπούν. Αυτές τις μέρες, κάθε προορισμός σκι είναι φιλικός για τα παιδιά και ακόμη και τα πιο φιλόξενα θέρετρα καλωσορίζουν οικογένειες και προσφέρουν προγράμματα για παιδιά. Τα περισσότερα μέρη προσφέρουν ημερήσια φροντίδα για μικρά παιδιά και πολλά προσφέρουν προγράμματα εφήβων. Οι ενήλικες, εν τω μεταξύ, μπορούν εύκολα να μάθουν να κάνουν σκι, χάρη στη νέα σκι εξοπλισμού και τα σπουδαία εκπαιδευτικά προγράμματα.

Άλλες χιόνι διασκέδαση περιλαμβάνει σωληνώσεις, χιονοπέδιλα, βόλτες με έλκηθρο, snowmobiling, ιππασία, ακόμα και dogsledding.

Η ανατολή

Κεμπέκ

Mont Tremblant : Το θηρίο των Laurentian Mountains, περίπου 90 λεπτά βόρεια του Μόντρεαλ, το Tremblant είναι ο πιο γνωστός προορισμός σκι στον ανατολικό Καναδά. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για οικογένειες και σταθερά προσγειώνεται στον κατάλογο Ski των πιο φιλικών προς την οικογένεια χιονοδρομικών θέσεων στη Βόρεια Αμερική. Οι οικογένειες θα βρουν ένα χωριό, καταστήματα και καταλύματα που περιλαμβάνουν ένα ξενοδοχείο Fairmont με σκι, για όσους αγαπούν την πολυτέλεια.

Mont Sainte-Anne: Αυτό είναι ένα υπέροχο χιονοδρομικό κέντρο για οικογένειες, μόλις μισή ώρα από την πόλη του Κεμπέκ. Υπάρχουν πολλές επιλογές για διαμονή με σκι, πρόσβαση σκι στις πίστες. Τα Preschoolers έως 6 ετών μπορούν να παρακολουθήσουν το Star Camp, το οποίο συνδυάζει πλήρη ή μισή μέρα παρακολούθησης με μαθήματα σκι. Τα παιδιά ηλικίας 7 έως 14 ετών μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σκι με μικρές ομάδες που δεν υπερβαίνουν τα έξι ανά εκπαιδευτή.

Οντάριο

Snow Valley: Η Χιόνι Βαλέ προσφέρεται για κάθε ηλικία, ξεκινώντας από την First Tracks daycare για παιδιά 6 μηνών έως 5 ετών. Παιδιά ηλικίας 3 έως 5 ετών μπορούν να πάρουν μια εισαγωγή στο σκι με το πακέτο Ski 'n Play που προσφέρει το νικηφόρο combo για τα μαθήματα σκι για αρχάριους και το εσωτερικό χρόνο παιχνιδιού.

Παλαιότερα παιδιά και ενήλικες μπορούν να πάρουν μαθήματα, επίσης, και υπάρχει επίσης ένα λόφο με σωλήνες και μονοπάτια για χιονοπέδιλα.

Newfoundland

Marble Mountain: Αυτός ο τόπος έχει οικογένειες που καλύπτονται, από babysitting και daycare για παιδιά που έχουν εκπαιδευτεί στην τουαλέτα και, για τα μεγαλύτερα παιδιά, μαθήματα ομαδικής ώρας. Το βουνό έχει 39 πίστες, συμπεριλαμβανομένης μιας αρχαίας πλαγιάς με ένα μαγικό ανελκυστήρα μοκέτας.

Η Δύση

Βρετανική Κολούμπια

Whistler-Blackcomb : Ιστοσελίδα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2010, το Whistler είναι ο πιο γνωστός προορισμός για σκι στον Καναδά. Τα ορεινά στατιστικά στοιχεία είναι μυαλά, με πάνω από 200 σημαδεμένα μονοπάτια, πάνω από 8.000 στρέμματα εδάφους, σχεδόν ένα μίλι από κατακόρυφη πτώση στο Blackcomb και 5.020 πόδια στο βουνό Whistler. Θα βρείτε παιδική χαρά, από εβδομαδιαίες παιδικές κατασκηνώσεις, παιδικό μονοπάτι με μαγεία-χαλί, παιδικά περιπέτειες Kids Adventure Zones (που ονομάζονται Magic Castle και Fort Fort Tree) και μια "tribe tribe" για εφήβους ηλικίας 13 έως 17 ετών Υπάρχει επίσης σωλήνα χιονιού και ένα πάρκο εδάφους για αρχάριους. Για τα παιδιά από 18 μηνών έως 4 ετών, παρέχεται φροντίδα για τα παιδιά και παρέχονται στους γονείς τηλεειδοποιητές, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν γρήγορα.

Το Big White: Το δεύτερο μεγαλύτερο βουνό της Βρετανικής Κολούμπια είναι το Big White, ένα χιονοδρομικό θέρετρο που προσφέρει τεράστια ευκολία για οικογένειες, καθώς μπορείτε να περπατήσετε έξω από το condo σας και να κάνετε σκι στη βάση του βουνού.

Με 188 σκονισμένα μονοπάτια, το Big White προσφέρει πολλές επιλογές για όλες τις δυνατότητες, από τις πλαγιές των λαγουριών έως τα μαύρα διαμάντια και πέντε αλπικά κύπελλα. Εάν κουράσετε το σκι, υπάρχει επίσης ένα πάρκο σωλήνων, παγοδρόμιο και βόλτα με σκυλί. Πεινασμένος? Υπάρχουν 18 ορειβατικά εστιατόρια, ένα παντοπωλείο και διάφορα εστιατόρια fast-food, μερικά από τα οποία θα σας μεταφέρουν στο condo σας. Μπορείτε να αφήσετε τα μικρά σας στο Tot Day Daycare ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να πάρουν μαθήματα ομάδας. Για τους γονείς που προτιμούν νυχτερινό σκι, υπάρχει επίσης πρόγραμμα μετά το σκούρο daycare.

Silver Star: Αυτό το φιλικό προς την οικογένεια στολίδι έχει 128 μονοπάτια για κάθε επίπεδο δεξιοτήτων. Στο DayCare Plus, τα παιδιά ηλικίας 18 μηνών έως 5 ετών επιβλέπουν το χρόνο αναπαραγωγής. αυτά τα 3 και άνω μπορούν να πάρουν ένα ωριαίο ιδιωτικό μάθημα. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να πάρουν μαθήματα μισής ημέρας ή μια ολόκληρη μέρα που περιλαμβάνει ένα μεσημεριανό διάλειμμα και υπάρχει μια διασκέδαση Kids 'Night Out που προσφέρεται τρεις νύχτες την εβδομάδα.

Sun Peaks : Σε σύγκριση με το Whistler, η Sun Peaks μπορεί να φανεί μικρή, αλλά τα στατιστικά της θα είναι αξιοζήλευτα οπουδήποτε αλλού: 121 τρέχουν σε 3.678 στρέμματα σε τρία βουνά με κατακόρυφη πτώση 2.891 πόδια.

Αλμπέρτα

Lake Louise: Αναμφισβήτητα το πιο όμορφο μέρος για σκι σε όλο τον Καναδά, η Λούις Λουίζ δεν είναι μόνο ένα όμορφο πρόσωπο. Έχει 145 μονοπάτια, με τουλάχιστον μία πράσινη διαδρομή από κάθε αναπηρική καρέκλα, έτσι ώστε οι οικογένειες να μπορούν να εξερευνήσουν όλο το βουνό. Για τους νέους αρχάριους, υπάρχουν συνεδρίες μιας ή δύο ωρών για παιδιά ηλικίας 3 και 4 και μαθήματα πλήρους ή μισής ημέρας σε όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών.

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher