Ταξιδεύοντας στο Λος Άντζελες το χειμώνα

Εάν δεν σχεδιάζετε να περάσετε πολύ χρόνο στην παραλία ή τα υδάτινα πάρκα, ο χειμώνας μπορεί να είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να επισκεφθείτε το Λος Άντζελες, και ανάλογα με τον καιρό, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιες υπέροχες ημέρες παραλίας.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Ο καιρός

Οι θερμοκρασίες της χειμερινής ημέρας τείνουν να φθάνουν στα μέσα της δεκαετίας του '60, αλλά μόνο για λίγα λεπτά, αντί για όλη την ημέρα. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι παραλίες είναι πιο δροσερές και οι εσωτερικές περιοχές πιο ζεστές, αλλά το χειμώνα, αυτό είναι συνήθως αναστρέψιμο, με ψυχρότερες θερμοκρασίες στην ενδοχώρα, και η παραλία παραμένει εύκρατη. Η χειμερινή περίοδος βροχών είναι από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, με τις περισσότερες βροχερές μέρες τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Συνήθως υπάρχουν ζευγάρια ζέστη κατά τη διάρκεια ενός χειμερινού χειμώνα LA, φέρνοντας καλοκαιρινές θερμοκρασίες. Έχουμε επίσης καιρικές συνθήκες στη δεκαετία του '80 και του '90 τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, οπότε είναι αρκετά απρόβλεπτο.

Ο ωκεανός

Το νερό στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Καλιφόρνιας είναι δροσερό για το κρύο όλο το χρόνο, ίσως φθάνοντας τα 70 σε ένα καυτό καλοκαίρι. Οι surfers έχουν χοντρά χειροποίητα wetsuits και λεπτότερα καλοκαιρινά wetsuits. Ακόμα κι αν οι θερμοκρασίες είναι στη δεκαετία του '80 κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης εβδομάδας το χειμώνα, το νερό θα είναι ακόμα κρύο, οπότε φροντίστε να παρακολουθείτε τα παιδιά για τα μπλε χείλη.

Δεν υπάρχουν εργάτες κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Εξωτερική παγοδρομία στο LA

Εξωτερική παγοδρομία είναι όλη η οργή στο LA αυτές τις μέρες, παρά το σχετικά ζεστό καιρό. Τα Rinks αρχίζουν να ανοίγουν τον Οκτώβριο και οι περισσότεροι παραμένουν ανοικτοί τον Ιανουάριο με τουλάχιστον μία διαρκή μέχρι τον Φεβρουάριο. Μάθετε πού να κάνετε υπαίθρια παγοδρομία στο Λος Άντζελες .

Σκι, Snowboarding και Snowshoeing Κοντά στο Λος Άντζελες

Το Λος Άντζελες είναι ο ιδανικός προορισμός εάν θέλετε να συνδυάσετε τη διασκέδαση στην παραλία με τη διασκέδαση στα βουνά. Μπορείτε να πάτε από το σέρφινγκ στα κύματα για να κάνετε σκι στις κοντινές πλαγιές σε περίπου μία ώρα και μισή. Ελέγξτε όλα τα μέρη για να κάνετε σκι, snowboarding και snowshoeing κοντά στο Λος Άντζελες .

Τι να Pack για το χειμώνα στο Λος Άντζελες

Τι να πακέτο για μια χειμερινή επίσκεψη στο Λος Άντζελες εξαρτάται από το τι σκοπεύετε να κάνετε ενώ βρίσκεστε εδώ. Αν ο προϋπολογισμός σας δεν περιλαμβάνει εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα υψηλού επιπέδου, μπορείτε να φτάσετε σχεδόν οπουδήποτε στο LA, συμπεριλαμβανομένου του θεάτρου , σε τζιν και casual shirts. Τα στρώματα είναι το καλύτερο στοίχημά σας να πηγαίνετε από τα κρύα πρωινά μέχρι τα ηλιόλουστα ζεστά απογεύματα και τις νύχτες που μπορούν να πλησιάσουν στο πάγωμα. Το μαλλί είναι πάντα καλό.

Παρά τις φήμες ότι κανείς δεν περπατά στο Λος Άντζελες, είναι καλή ιδέα να συσκευάσετε ένα άνετο ζευγάρι παπούτσια για να εξερευνήσετε την πόλη, να ψωνίσετε ή να επισκεφθείτε θεματικά πάρκα ή να κάνετε λίγη πεζοπορία.



Εάν είστε αγοραστής, παγώστε το φως και σχεδιάστε να περάσετε λίγο χρόνο στο LA .