Ατλάντα Ομάδες Φιλικής Φύσης και Οδηγός Μπάνιου

Όσον αφορά τη γκέι νυχτερινή ζωή, καμία πόλη στη Νοτιοανατολική περιοχή δεν έχει μεγαλύτερη και ποικίλη επιλογή επιλογών γκέι νυχτερινής διασκέδασης από την Ατλάντα . Εκτός από τα πολλά μπαρ, σαλόνια και ντίσκο γύρω από την πόλη, η Ατλάντα έχει πολλά καταστήματα που φροντίζουν παιδιά που θέλουν να συναντήσουν - και να χαλάσουν με - άλλα παιδιά. Επί του παρόντος, όλα τα γκέι ιαματικά λουτρά της Ατλάντας και τα σεξ κλαμπ βρίσκονται στο Midtown, σε μια εύκολη διαδρομή με τοπικά ξενοδοχεία και μπαρ.

Τα περισσότερα από αυτά τα μέρη στην Ατλάντα είναι σεξ κλαμπ και όχι μπάνιο, που σημαίνει ότι δεν διαθέτουν εγκαταστάσεις ντους και πισίνα.

Μια αξιοσημείωτη εξαίρεση είναι το Flex Spa Atlanta (76 4th St. NW, 404-815-0456), το οποίο βρίσκεται ακριβώς στο Midtown κοντά στο I-75 / I-85, μια βολική τοποθεσία εάν μένετε σε μια από τις γειτονιές πολλά ξενοδοχεία ή να ξεπεράσετε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα σε ένα μπαρ. Αυτό το πολύ δημοφιλές γκέι λουτρό, μέρος της εθνικής αλυσίδας με επιπλέον θέσεις στο Κλίβελαντ , το Λος Άντζελες και το Φοίνιξ , βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη διακρατική περιοχή της πανεπιστημιούπολης της Georgia Tech. Αυτή η εκτεταμένη λέσχη είναι δημοφιλής μέρα και νύχτα, χάρη σε μια ωραία διάταξη και πολλές ανέσεις - ένα πολύ όμορφο χώρο ηλιοθεραπείας και πισίνας, ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, ένα χαλαρωτικό ατμόλουτρο, ένα τζακούζι και ούτω καθεξής. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε για τις υπηρεσίες ενός αδειούχου θεραπευτή μασάζ.

Στη βιομηχανική περιοχή της φόρτωσης αποβάθρες και αποθήκες από Cheshire Bridge Road, Club Eros Ατλάντα (2219 Faulkner Rd., 404-287-4482) είναι ιδιωτικό ανδρικό σεξ κλαμπ (δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις μπάνιου).

Υπάρχουν καμπίνες, σκοτεινά δωμάτια, ντουλάπια και πορνό που εμφανίζονται σε οθόνες βίντεο. Η φήμη της λέσχης είναι αρκετά μικτή, καθώς αυτά τα είδη των θέσεων πηγαίνουν, αλλά είναι πολύ απασχολημένος εδώ, ειδικά αργά τις νύχτες του Σαββατοκύριακου. Σε αυτή την περιοχή θα βρείτε Manifest 4U (2103 Faulkner Rd., 404-549-2815), δίπλα στο γκέι νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Jungle και δημοφιλής για τις διαφορετικές θεματικές βραδιές του (πούλιες-μπόξερ Πέμπτη, πάρτι της Ατλάντα Jacks). - σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο - The Den Atlanta (2135 Liddell Dr., 404-292-7746), μια άλλη επιλογή για σεξ-λέσχη.