Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο Παιδικό Μουσείο της Ατλάντα

Εδώ υπάρχουν εκπτώσεις, κουπόνια και άλλοι τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων στο μουσείο των παιδιών

Το Παιδικό Μουσείο της Ατλάντα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε τα μικρά παιδιά να παίξουν και να μάθουν. Βρίσκεται στο κέντρο της Ατλάντα κοντά στο Centennial Park, το Ενυδρείο της Γεωργίας και ο Κόσμος του Κω , το μουσείο καλλιεργεί τη μάθηση και τη φαντασία για τα παιδιά σε ένα ασφαλές και συναρπαστικό περιβάλλον. Εκτοξεύστε το νερό στο νερό (αδιάβροχα παρέχονται προσεκτικά), γλυπτά ένα αριστούργημα Moon Sand και οδηγός μπάλες μέσω ενός γιγαντιαίου συστήματος μηχανών.

Τα ειδικά εκθέματα και οι οδηγοί και οι καλλιτέχνες του μουσείου θα κάνουν κάθε επίσκεψη αξέχαστη.

Είναι ένα δημοφιλές μέρος για να πάει, και μπορεί να είναι προσιτό, πάρα πολύ. Παρόλο που οι εκπτώσεις και τα κουπόνια είναι δύσκολο να βρεθούν, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας στο μουσείο των παιδιών.

1. Επισκεφθείτε το μουσείο στο Target Free Second Tuesday.

Τη δεύτερη Τρίτη κάθε μήνα, η είσοδος στο Παιδικό Μουσείο της Ατλάντα είναι ελεύθερη από τις 1 έως τις 6 μ.μ., εκτός από τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, όταν εκτείνεται μέχρι τις 7 μ.μ. Το πρόγραμμα αυτό χρηματοδοτείται από το Target.

Οι δεύτερες Τρίτες είναι πολύ δημοφιλείς, οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένετε στη γραμμή για είσοδο. Το καλύτερο είναι να πάτε αργά το απόγευμα παρά ακριβώς στις 1 μ.μ., όταν αρχίζει η ελεύθερη είσοδος.

2. Ψάξτε για ειδικές προσφορές.

Το μουσείο προσφέρει περιστασιακά ειδικές προσφορές, όπως η Goodwill of North Georgia Discount. Με αυτό το ιδιαίτερο, θα μπορούσατε να κάνετε μια δωρεά στην Goodwill και να λάβετε εισιτήρια δύο προς ένα στο Μουσείο Παιδιών της Ατλάντα.

Στο παρελθόν, το μουσείο έχει επίσης προσφέρει δωρεάν είσοδο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Απόκριες και για τις μητέρες την Ημέρα της Μητέρας και πατέρες την Ημέρα του Πατέρα.

3. Αγοράστε ένα CityPass.

Έχετε μόνο εννέα ημέρες για να χρησιμοποιήσετε αυτό το δελτίο από το πρώτο αξιοθέατο που επισκέπτεστε, αλλά εάν σχεδιάζετε μια παραμονή για εαρινό διάλειμμα ή καλοκαίρι, σκεφτείτε ένα CityPass.

Αυτό το πέρασμα θα σας φέρει σε πολλά από τα κορυφαία αξιοθέατα της Ατλάντα (συμπεριλαμβανομένου του ενυδρείου, του κόσμου της Coca-Cola, του ζωολογικού κήπου της Ατλάντα και άλλα) με μειωμένο επιτόκιο. Είναι μια τεράστια εξοικονόμηση για την αγορά εισιτηρίων ξεχωριστά.

4. Αγοράστε μέλος.

Η αγορά ενός μέλους του μουσείου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα και να υποστηρίξετε τους τοπικούς πολιτιστικούς φορείς. Αν πάτε στο μουσείο τουλάχιστον τρεις φορές μέσα σε ένα χρόνο, αξίζει να πάρει το οικογενειακό δελτίο. Τα πρόσθετα οφέλη περιλαμβάνουν πρόσβαση σε ειδικές εκπτώσεις και προγράμματα μέσω μιας λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκπτώσεων για γενέθλια και μερικής φορολογικής έκπτωσης της πληρωμής σας. Δείτε τα διάφορα είδη μελών και τα αντίστοιχα οφέλη τους εδώ.

5. Εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις για εκπαιδευτικούς και στρατιωτικές οικογένειες.

Ορισμένες ομάδες λαμβάνουν εκπτώσεις στο παιδικό μουσείο.

Τα ενεργά, συνταξιούχα και στρατιωτικά στρατιωτικά μέλη και οι οικογένειές τους έχουν ελεύθερη είσοδο σε ορισμένες ημέρες του έτους. Κάθε δεύτερη μέρα εισέρχονται με μειωμένο επιτόκιο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει το στρατιωτικό σας αναγνωριστικό.

Οι εκπαιδευτικοί λαμβάνουν επίσης χρήματα από την ιδιότητα του μέλους του μουσείου, αρκεί να μπορούν να αποδείξουν την ταυτότητά τους.

6. Φέρτε το δικό σας φαγητό στο μουσείο.

Δεν υπάρχουν πολλά εστιατόρια γύρω από το μουσείο. Παρόλο που το μουσείο διαθέτει μηχανήματα αυτόματης πώλησης, μπορείτε να γευτείτε μεσημεριανό γεύμα και σνακ για να φέρετε μαζί σας.

Καθίστε στα τραπέζια πικνίκ για να φάτε. Μπορείτε επίσης να αφήσετε το μουσείο για να δειπνήσετε σε κοντινό εστιατόριο, αλλά αυτό δεν θα σας εξοικονομήσει τόσα χρήματα. Μπορείτε να αφήσετε το μουσείο και να επιστρέψετε.