Μέσα στην Ατλάντα: 680 Η Σάντρα Χρυσή του Fan

Η ραδιοφωνική υποδοχή για ραδιόφωνο, Sandra Golden, μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με την Sandra Golden, τη μοναδική ραδιοφωνική υποδοχή ραδιοφωνικής συνομιλίας στο 680 ​​τον ανεμιστήρα. Μια ντόπια Φλόριντα, η Χρυσή έχει καλέσει το σπίτι της Ατλάντα για πάνω από 23 χρόνια. Όταν δεν είναι συν-φιλοξενώντας το The Front Row, μπορείτε να βρείτε αυτό το διασκέδαση-αγαπώντας αθλητικό gal μέσα και έξω από την περίμετρο που αναζητούν όλες τις καλύτερες Atlanta έχει να προσφέρει.

Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια την Golden.

Ζω ... "Buckhead. Μου αρέσει να μπορώ να περπατήσω στα αγαπημένα μου καταστήματα και εστιατόρια. Ζω σε μια ψηλή άνοδο και αγαπώ αυτό το είδος διαβίωσης. Αγαπώ την πόλη! "

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... "Η Ατλάντα είναι μια μικρή πόλη από ό, τι οι άνθρωποι σκέφτονται. είναι πραγματικά ένα σωρό δροσερές, μικρές γειτονιές. Όλοι εξακολουθούν να έχουν το στεγνό καθάρισμα, το κινηματογράφο και το μπακάλικο σε απόσταση ενός μιλίου. "

Μπορείτε να με βρείτε ... " σε μια μεγάλη συναυλία! Λατρεύω τη μουσική και είμαι ενθουσιασμένος με τους καλλιτέχνες της λίστας A που έχουν την Ατλάντα στις περιηγήσεις τους. Μου αρέσει το αμφιθέατρο Chastain, το Philips Arena και το αμφιθέατρο Verizon Wireless. Επίσης, η Αττική του Eddie είναι το αγαπημένο μου αγαπημένο! "

Είναι Δείπνο Χρόνος, Είμαι Επικεφαλής για ... "Davio για κεφτεδάκια που είναι τα καλύτερα στον κόσμο, μεγάλη εξυπηρέτηση και fab φαγητό. Η σκηνή μπαρ είναι ιδανική για ένα ποτήρι κρασί (ή δύο) πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από ψώνια. "

Το ρολόι χτυπά 5'ακόμα, πίνω ... "στο Big Ketch στο Buckhead.

Είναι το μικρό μας hangout και νομίζω ότι είναι επειδή μου θυμίζει τη Φλώριδα. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα ήμουν Check In ... "Το Loews. Έμεινα εκεί με τον φίλο πρόσφατα για μια "παραμονή" και την αγάπησα απολύτως.

Το καλύτερο κρυφό μυστικό της Ατλάντα είναι ... τα ψώνια! Όταν οι φίλες μου επισκέπτονται, εκτοξεύονται από το πλήθος των μοναδικών καταστημάτων στην Ατλάντα. Τα μεγάλα καταστήματα σχεδιαστών της Νέας Υόρκης είναι όλα εδώ και σε έναν ενοποιημένο χώρο, τα καταστήματα Buckhead Atlanta. "

Όταν παίζω τουριστικές πηγαίνω ... " Το BeltLine , ένα παιχνίδι Braves , ο Βοτανικός Κήπος της Ατλάντα, η αγορά των αγροτών και η συλλογή μούρων!

Πάω τον ιδρώτα μου ... περπατώντας στο BeltLine. Και αυτές τις μέρες μπορείτε να με βρείτε σε μια πισίνα κολύμβησης, να πάρει το καρδιο μου. "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου σε ... "Τοπικά καταστήματα! Το αγαπημένο μου κατάστημα είναι η Lena Larose στο Johns Creek. Παίρνω τα μαλλιά μου στο Van Michael στα Highlands. "