Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της εκτός εποχής ταξίδι προϋπολογισμού

Υπάρχουν σημαντικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής.

Μειονεκτήματα μπορεί να περιλαμβάνουν κακές καιρικές συνθήκες ή την έλλειψη φυσικού φωτός. Ίσως θα διαπιστώσετε ότι τα σημαντικά αξιοθέατα είναι κλειστά για την ανακατασκευή. Όλα αυτά είναι μεταξύ των κοινών μειονεκτημάτων σε ταξίδια εκτός εποχής.

Ο κατάλογος των πλεονεκτημάτων μπορεί να είναι μικρότερος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικός. Τα πλήθη μειώνονται, έτσι ώστε οι γραμμές να είναι μικρότερες. Οι οδηγοί και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων έχουν πραγματικά χρόνο να μιλήσουν μαζί σας. Οι τιμές επίσης μειώνονται στις περισσότερες περιπτώσεις. Θα αφιερώνετε συχνά ένα μέρος του τι απαιτείται για ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια και περιηγήσεις κατά τη διάρκεια της αιχμής.

Είναι σημαντικό να εξετάσετε τους παράγοντες και να τις εφαρμόσετε στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Κρατήστε ένα ανοιχτό μυαλό. Η Κόστα Ρίκα στην κορυφή της εποχής των βροχών μπορεί να είναι φθηνή, αλλά είναι πραγματικά η εμπειρία που θέλετε;