Δραστηριότητες σε Σαλίνας, Καλιφόρνια για μια Ημέρα ή Σαββατοκύριακο

Σχεδιάστε μια απόδραση Salinas - Γρήγορη και εύκολη

Ο Salinas έχει περισσότερη φήμη για τη βλάστηση από την επίσκεψη, αλλά μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μια σύντομη απόδραση και θα βρείτε ένα από τα πιο ασυνήθιστα και διασκεδαστικά bed and breakfasts του κράτους εδώ. Μπορείτε να προγραμματίσετε την απόδραση Σαβίνα Σαββατοκύριακου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσουν οι σαλίνες;

Αν σας αρέσει να βλέπετε τα πράγματα να μεγαλώνουν και να επισκέπτονται αγροτικά περίπτερα, θα περάσετε πολύ καλά εδώ. Οι φίλοι του συγγραφέα John Steinbeck θα απολαύσουν επίσης μια επίσκεψη στην πατρίδα του.

Οι λάτρεις των ζώων δεν πρέπει να χάσουν το Vision Quest Bed and Breakfast.

Καλύτερος χρόνος να πάτε στο Σαλίνα

Ο καιρός του Σαλίνας είναι καλύτερος από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο, αλλά τα περισσότερα απογεύματα είναι άνεμος.

Έξι υπέροχα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Σαλίνα

Εθνικό Κέντρο Steinbeck: Ο συγγραφέας που κέρδισε το βραβείο Νόμπελ, John Steinbeck, μεγάλωσε στον Σαλίνα. Το Steinbeck Center προσφέρει ένα ταξίδι στον κόσμο του και περιλαμβάνει επτά θεματικά θέατρα που προβάλλουν τα έργα του "East of Eden", "Cannery Row", "Mice and Men", "Τα σταφύλια της οργής" και πολλά άλλα. Και αν έχετε διαβάσει ποτέ "Travels With Charley", έχουν το τροχόσπιτο του Steinbeck από εκείνο το επικό over-country road trip. Ο Steinbeck είναι θαμμένος στο Κοιμητήριο του Κήπου των Αναμνήσεων, στην οδό Abbott Street 768 και μπορείτε να επισκεφτείτε την παιδική του ηλικία (η οποία είναι επίσης ένα εστιατόριο) για μια περιήγηση ή ένα φαγητό για φαγητό.

Το αγρόκτημα: Η εύφορη κοιλάδα του Σαλίνας ασχολείται αποκλειστικά με τη γεωργία και αυτό το «γεωργικό κέντρο εκπαίδευσης» προσφέρει αγροτικές εκδρομές, οικογενειακές δραστηριότητες και φρέσκα προϊόντα προς πώληση.

Roadside Art: Γύρω από το Salinas και το Monterey County, είναι πιθανό να δείτε μερικές ζωντανές τοιχογραφίες και διακοσμήσεις από τον καλλιτέχνη John Cerney, όπως και στην παραπάνω φωτογραφία. Τα αγαπημένα περιλαμβάνουν το "The Harvey House Train" που βρίσκεται πίσω από το Harvey House και δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό, μια σκηνή ατυχήματος σε μια διασταύρωση στο κέντρο της πόλης και ένα παλιομοδίτικο παιχνίδι μπέιζμπολ στην εθνική οδό 101 νότια του Prunedale.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά στην ιστοσελίδα του John Cerney.

Wild Things, Inc: Ξεκίνησε ως χόμπι, αλλά το επόμενο πράγμα που ήξερε, ο ιδιοκτήτης Charlie Samut είχε μια επιχείρηση, παρέχοντας ζώα για γυρισμάτων. Καθώς τα αστέρια του γηράσκονταν, ήθελε έναν τρόπο να τους κρατήσει περισσότερο σπίτι κερδίζοντας το δικό τους. Αυτό τον ώθησε να δημιουργήσει ένα κρεβάτι και πρωινό σε σαφάρι, όπου μπορείτε να δείτε τα ζώα και ίσως ακόμη και να κάνετε φίλους με έναν ελέφαντα. Ακόμη και αν δεν μένετε στο B & B, μπορείτε να κάνετε τις καθημερινές περιηγήσεις τους και να δείτε τα αστέρια των ζώων.

Mazda Raceway στο Laguna Seca: Αυτή η πίστα είναι μια πορεία 11 στροφών, 2.238 μιλίων που είναι ευρέως χαιρετισμένη ως μία από τις δέκα πρώτες παραδοσιακές οδικές εκδηλώσεις στον κόσμο. Διοργανώνουν πέντε πεζοπορικά αγώνες παγκόσμιας κλάσης κάθε σεζόν. Είναι περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια της πόλης. Μάθετε περισσότερα για την εποχή τους και λάβετε εισιτήρια στην ιστοσελίδα τους. Δεν χρειάζεται να προσέχετε. Οι Σχολές Αγώνων Allen Berg προσφέρουν αγωνιστική εμπειρία Grand Prix στη διάσημη πίστα.

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τους Σαλίνας

Καλύτερο Brunch

Το Tarpy's Roadhouse, αυθεντικό οδόστρωμα του 1917, σερβίρει μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και brunch. Βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο 2999 Monterey-Salinas δυτικά της πόλης.

Που να μείνω

Το πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό μέρος για να μείνετε στο Salinas είναι το Vision Quest Bed and Breakfast .

Αν προτιμάτε να μείνετε κάπου αλλού, μπορείτε να βρείτε αρκετά ξενοδοχεία και μοτέλ κατά μήκος του US Hwy 101. Χρησιμοποιήστε τις προτάσεις μας για να βρείτε ένα καλό μέρος για να μείνετε, φθηνά και κατόπιν πηγαίνετε στο Tripadvisor για κριτικές και συγκρίσεις τιμών για ξενοδοχεία στο Salinas.

Να πάρει εκεί

Το Salinas απέχει 60 μίλια από το San Jose, 106 μίλια από το Σαν Φρανσίσκο και 174 μίλια από το Σακραμέντο.