Ένας αγρόκτημα τριανταφυλλιού

Η οικογένεια της Anne Austin έζησε στη Long Valley από τότε που οι πρώτοι έποικοι ήρθαν εκεί το 1883 και από όλα όσα μπορώ να σας πω για μια μέρα στο Eleven Roses Ranch, το γεγονός αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι αρκετά σπάνιο να βρεθεί ένας ντόπιος Καλιφορνέζος σε μια κατάσταση γεμάτη με μεταμοσχεύσεις και είναι ακόμα πιο ασυνήθιστο να βρεθεί μια οικογένεια που έχει βρεθεί στον ίδιο τόπο για γενιές. Αυτές οι βαθιές ρίζες ενισχύουν το πάθος που δείχνει η Austin για το σπίτι της, το πιο ενδιαφέρον πράγμα που θα συναντήσετε σε μια μέρα γεμάτη γοητείες.

Το Eleven Ranches Ranch βρίσκεται σε μια παρθένα κοιλάδα λόφου, μια όμορφη ιδιοκτησία με ιθαγενή δέντρα και λουλούδια γεμάτη, και αρκετά άγρια ​​ζώα για να γεμίσει έναν μικρό ζωολογικό κήπο: γαλοπούλες, γουλιές, αρκούδες, ελάφια και πολλά άλλα. Μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά κατά τη διάρκεια της περιοδείας σας.

Η εκδρομή των 11 ημερών του Ranes Ranch είναι ένα από τα πιο χαλαρωτικά πράγματα που έχουμε κάνει εδώ και πολύ καιρό. Κατά την άφιξή σας, θα σας υποδεχτεί σαν ένας παλιός φίλος, θα προσφέρει τοπικά κρασιά και ένα σνακ. Ενώ η Austin δίνει μια σύντομη επισκόπηση της ιστορίας του ράντσο, ο σύζυγός της James παίρνει τα δύο μουλάρια έτοιμα να πάνε. Μόλις η Belle και η Blue μπουν σε ένα ειδικά κατασκευασμένο βαγόνι, οι επισκέπτες ανεβαίνουν στο πλοίο για μια βόλτα με βαγόνι μέσα από τους λόφους και σε μικρή απόσταση με τα πόδια σε ένα σημείο με θέα στην κοιλάδα. Την άνοιξη, το χαλί αγριολούλουδων, η κοιλάδα και η φυσιολογική ιριδίτσα ανθίζουν άφθονα γύρω από ένα παλιό αγρόκτημα. Οποτεδήποτε, θα απολαύσετε το ζωντανό σχόλιο του Austin.

Επιστροφή στο ράντσο, θα απολαύσετε ένα μεσημεριανό μπάρμπεκιου και μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας προσπαθώντας να καταλάβετε πώς να τεντώσετε τη διαμονή σας λίγο περισσότερο όταν είναι ώρα να πάτε.

Δεν θέλουμε να καταστρέψουμε όλες τις εκπλήξεις, οπότε θα επιτρέψουμε στα Austins να σας πουν πώς πήρε το όνομά του το ράντσο. Και το μόνο που θα πούμε για τις porta-potties είναι ότι περισσότερα από ένα άτομα ήθελαν να τραβήξουν την εικόνα τους.

Έντεκα Συμβουλές Ranch Ροζ

Έντεκα αγρόκτημα τριαντάφυλλα με παιδιά

Ακόμα και οι πιο πλούσιοι έφηβοι φαίνεται να απολαμβάνουν το Έντεκα Ροζ Ρόζ.

Έντεκα αναθεώρηση Ranch Ροζ

Βαθμολογούμε το Eleven Roses Ranch 5 αστέρων από τα 5 για το όμορφο περιβάλλον και το εξαιρετικό γεύμα μπάρμπεκιου, αλλά κυρίως για το πάθος της Anne Austin για τη γη και τη βαθιά σχέση της με αυτήν, την οποία μοιράζεται γενναιόδωρα με τους καλεσμένους της.

Το κόστος της περιήγησης περιλαμβάνει κρασί και άλλα ποτά, γεύμα και περιήγηση σε φορτάμαξες, καθιστώντας την καλή αξία για τα χρήματά σας.

Τι πρέπει να ξέρετε για το Έντεκα Ροζ

Οι εκδρομές δίνονται από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο, τα Σαββατοκύριακα και τις καθημερινές. Με αρκετή ζήτηση και με τις καιρικές συνθήκες, η σεζόν μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο. Απαιτείται κράτηση.

Οι εκδρομές περιορίζονται σε 20 άτομα ανά περιοδεία. Τα τέλη που χρεώνονται περιλαμβάνουν περιοδεία, μεσημεριανό γεύμα και ποτά. Για τις τιμές των εισιτηρίων ελέγξτε την ιστοσελίδα τους. Οι εκδρομές διαρκούν περίπου τέσσερις ώρες.

Ο καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε είναι όταν η κορυφή του Wildflowers την άνοιξη, αλλά κάθε στιγμή είναι εξίσου διασκεδαστικό.

Να φτάσετε στο Έντεκα Ροζ

Ένας αγρόκτημα τριανταφυλλιού
Clearlake Oaks, CA 95423
Έντεκα ιστότοποι Ροζς Ranch

Το Eleven Ranes Ranch απέχει περίπου 11 μίλια από την California Hwy 20 στη δυτική πλευρά της Clear Lake. Θα λάβετε λεπτομερείς οδηγίες όταν κάνετε την κράτησή σας.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν περιήγηση για να ανασκοπήσει το Έντεκα Ροζ Ρενς. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.