Πότε είναι προσιτό να παίζετε γκολφ στο Scottsdale;

Οι τιμές Phoenix και Scottsdale γκολφ εξαρτώνται από την ώρα της χρονιάς

Η περιοχή του Greater Phoenix, η οποία περιλαμβάνει το Scottsdale, διαθέτει περίπου 200 γήπεδα γκολφ, τα περισσότερα από τα οποία είναι δημόσια ή ημι-ιδιωτικά μαθήματα που μπορεί κανείς να παίξει. Οι τιμές θα διαφέρουν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Θα βρείτε μαθήματα που μπορείτε να παίξετε το καλοκαίρι για $ 25 ανά γύρο, και μαθήματα που θα προσεγγίσουν $ 200 ανά κύκλο σε εποχή αιχμής. Πολλά από τα ιδιωτικά μαθήματα εδώ προσφέρουν ακόμη και ορισμένες ημέρες και ώρες tee όταν οι άνθρωποι που δεν είναι μέλη μπορούν να πάρουν σε ένα γύρο γκολφ.

Επειδή το Scottsdale και το Phoenix βρίσκονται στην έρημο, η εποχή αιχμής για το παιχνίδι και τα ποσοστά θα είναι διαφορετική από εκείνη στα γήπεδα γκολφ στις βόρειες ΗΠΑ ή στις ανατολικές ΗΠΑ

Ενώ οι μη γκολφ απολαμβάνουν συνήθως τέσσερις εποχιακές εποχές εδώ - (1) ήπιο χειμώνα, (2) άνοιξη, (3) καλοκαίρι και (4) omigosh είναι ζεστό - γενικά, υπάρχουν και τέσσερις εποχές για τους παίκτες του γκολφ:

  1. Δεκέμβριος - Μάρτιος: περίοδος αιχμής. Αυτό είναι όταν τα ποσοστά είναι τα υψηλότερα και τα μαθήματα θα πρέπει να είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στον παγετό για τις περιόδους πίεσης, ειδικά τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται τρομερά κρύο σε ανθρώπους που επισκέπτονται από άλλες περιοχές, φτάνει κάτω από το πάγωμα στην έρημο της Αριζόνα τη νύχτα και έχοντας ανθρώπους που οδηγούν και παίζουν σε παγωμένο έδαφος βλάπτει την πορεία.
  2. Απρίλιος - Μάιος: μετάβαση στο καλοκαίρι. Οι πράσινες χρεώσεις στα γήπεδα γκολφ μπορεί να αλλάξουν δραματικά κατά τους μήνες αυτούς, καθώς ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνεται και οι χειμερινοί μας επισκέπτες αφήνουν για πιο δροσερά μέρη. Προς τα τέλη Απριλίου αρχίζουμε συνήθως να βλέπουμε θερμοκρασίες που πλησιάζουν ή ξεπερνούν το σήμα 100 μοιρών.
  1. Ιουνίου - Αυγούστου: καλοκαίρι. Καμιά αμφιβολία γι 'αυτό. Είναι ζεστό. Για μεγάλο μέρος του καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες δεν πέφτουν κάτω από τους 100 ° F, και το 110-115 δεν είναι ασυνήθιστο. Οι άνθρωποι παίζουν γκολφ νωρίς, συνήθως ξεκινώντας από τις 6:30 π.μ. Τα πράσινα τέλη είναι τα φθηνότερα το καλοκαίρι. Τα ποσοστά λυκόφρενου μετά τις 2 ή 3 μ.μ. είναι ακόμη φθηνότερα, αλλά να θυμάστε ότι αυτή είναι η εποχή που η θερμοκρασία είναι η υψηλότερη. Εάν δεν παίζετε τακτικά σε θερμοκρασίες 100 ° +, προσέξτε για ασθένειες που σχετίζονται με τη θερμότητα . Είναι πολύ συνηθισμένο εδώ. Μην παίζετε μόνοι σας σε ακραίες θερμοκρασίες.
  1. Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος: Μετάβαση στην πτώση. Δεν κρυώνει πάρα πολύ τον Σεπτέμβριο, αλλά τουλάχιστον δεν είναι 115 μοίρες. Οι τιμές είναι συνήθως χαμηλές. Ορισμένα μαθήματα που ξεκινούν την ετήσια συντήρηση είναι το Σεπτέμβριο Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι τυπικοί μήνες για κλεισίματα μαθημάτων και / ή περιορισμούς (όπως μονοπάτια μονοπατιών) εξαιτίας της overseeding και αερισμού των γηπέδων γκολφ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η πορεία δεν θα είναι τόσο όμορφη, τα πράσινα μπορεί να είναι ανώμαλα, και ίσως να κάνετε πολλά περπάτημα. Καλέστε το επαγγελματικό κατάστημα για να μάθετε τι είδους δραστηριότητες συντήρησης συμβαίνουν που θα επηρέαζαν τον γύρο σας.

Λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για γενικεύσεις. Κάθε γήπεδο γκολφ έχει το δικό του χρονοδιάγραμμα και εποχιακές τιμές για πράσινες χρεώσεις.