Δυτικά Βιρτζίνια Πάρκα RV πρέπει να επισκεφθείτε

Ο οδηγός σας για τα καλύτερα πάρκα RV Δυτικής Βιρτζίνιας

Ο Τζον Ντένβερ αναζητούσε επαρχιακούς δρόμους για να τον φέρει στην πατρίδα του σε αυτό το κράτος όπου ένιωθε ότι ανήκε. Γεμάτη από φυσικούς πόρους και ορεινό τοπίο, η Δυτική Βιρτζίνια έχει πολλά να προσφέρει RVers. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω βάλει μαζί πέντε κορυφαία RV πάρκα, γήπεδα και τοποθεσίες για το κράτος βουνό.

Pegasus Farm Camp: Ελκίνς

Με ένα όνομα όπως το Farm Pegasus γνωρίζετε ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε. Αυτό το πάρκο με υψηλή βαθμολογία είναι εξοπλισμένο με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα χαλάρωσης.

Το λουτρό είναι εξαιρετικά καθαρό και κατάλληλο για τους επισκέπτες που αναζητούν ένα ευχάριστο ντους. Όλος ο χώρος κατασκηνώσεων βρίσκεται σε κυλιόμενο λιβάδι και οι ιδιοκτήτες διατηρούν μεγάλους πολυετείς κήπους που μπορείτε να απολαύσετε εσείς και η οικογένεια.

Η περιοχή Elkins έχει πολλές δραστηριότητες διασκέδασης. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να εισέλθουν στην καρδιά του Εθνικού Δρυμού Monongahela για κάποια εξερεύνηση των δασών. Αν θέλετε τη διασκέδαση κάτω από το έδαφος, επισκεφτείτε τις σπηλιές Seneca για μερικά κομψά αξιοθέατα και ήχους. Σας συνιστούμε επίσης να φτάσετε στο New Tygart Flyer, ένα τρένο που θα σας οδηγήσει σε μια περιήγηση γύρω από το όμορφο τοπικό τοπίο.

Λίμνη Summersville Retreat: Όρος Nebo

Τα καλοκαίρια στη Δυτική Βιρτζίνια απαιτούν αρκετή διασκέδαση, ήλιο και χαλάρωση στο Summersville Lake Retreat. Το Summersville μπορεί να χειριστεί κάποιες σοβαρές εξέδρες σε μεγάλες τοποθεσίες 50 'x 100' με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας και πρόσβαση Wi-Fi, φροντίστε να κάνετε κράτηση για μια τοποθεσία με τραπέζι πικνίκ!

Το κεντρικά τοποθετημένο λουτρό ανακαινίστηκε πρόσφατα και έχει λάβει σταθερές αξιολογήσεις από το Good Sam RV Club . Άλλες παροχές και εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν παιδική χαρά, καταφύγιο για πικνίκ, σταθμό χωματερών και φυσικά πέταλα, το RV park standby.

Θα θελήσετε να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στη γραφική λίμνη Summersville.

Πηγαίνετε για ψάρεμα, κρουαζιέρες, κολύμπι ή οτιδήποτε άλλο επιπλέει το σκάφος σας, το σκυλί προορίζεται Το Carnifex Ferry Battlefield State Park είναι κοντά, αλλά σας συνιστούμε να κάνετε το ταξίδι λίγα μίλια νότια για να πιείτε στην ομορφιά του New River Gorge National River και το συνοδευτικό Νέο Φαράγγι του ποταμού διατηρεί και γέφυρα στα βουνά Appalachian.

Το Στάντγουολ Σίτι: Roanoke

Το Stonewall Resort και πιο συγκεκριμένα το Camp Point Briar Point είναι το εισιτήριό σας στην περιοχή των βουνών των Δυτικών Βιρτζίνια. Θα είστε καλά ληφθεί μέριμνα με καταλύματα του Stonewall Resort, όλα τα sites έρχονται με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητα και δωρεάν Wi-Fi. Σας προτείνουμε να αγοράσετε ένα θερέτριο θέρετρο με τον ιστότοπό σας για να επωφεληθείτε από όλα τα πολυτελή καταλύματα του Stonewall όπως το γυμναστήριο, την πισίνα του θέρετρου και το σπα, ενοικιάσεις όπως καγιάκ και ποδήλατα και πολλά άλλα.

Η περιοχή Roanoke είναι γεμάτη από αξιοθέατα για όλους τους τύπους. Ονομάζουν αυτήν την περιοχή των Λιμνών των Λιμνών για τίποτα, καθώς η περιοχή περιλαμβάνει πέντε διαφορετικές λίμνες για ψάρεμα, βαρκάδα ή κολύμπι. Το Stonewall ονομάζεται Stonewall Jackson Lake και συνοδεύει την περιοχή διαχείρισης άγριων ζώων, η οποία είναι γεμάτη από αξιοθέατα και ήχους. Όσοι αναζητούν κάτι διαφορετικό, πρέπει να σταματήσουν το Ισραηλινό Άσυλο Trans-Allegheny για κάποια στοιχειωμένη ιστορία.

Pipestem Resort State Park: Pipestem

Νότια Δυτική Βιρτζίνια είναι γεμάτη με φανταστική θέα και Pipestem Resort State Park είναι το μέρος για να τα δει. Αυτό το μεγάλο κρατικό πάρκο έχει 31 με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας και 19 με ηλεκτρικό, ώστε να πάρετε κάποιες δημιουργικές ανέσεις αντί να βρίσκεστε εντελώς στην έρημο. Τα λουτρά είναι θερμαινόμενα για τα δροσερά πρωινά της Δυτικής Βιργινίας και έχετε επίσης ένα μικρό κατασκήνωση και ένα παιδότοπο για τα μικρά παιδιά που τρέχουν γύρω.

Θα είναι δύσκολο να ξεμείνετε από μονοπάτια πεζοπορίας καθώς το Pipestem έχει περισσότερα από 20. Μπορείτε να πάτε με τα πόδια ή να νοικιάσετε ένα ποδήλατο για να εξερευνήσετε την περιοχή. Ένα κέντρο φύσης είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και παρέχει διάφορα προγράμματα σχετικά με την τοπική χλωρίδα και πανίδα και ακόμη οδηγεί εκδρομές στο Harris Homestead. Άλλες δημοφιλείς δραστηριότητες γύρω από το Pipestem περιλαμβάνουν γκολφ με ντίσκο, γήπεδο ποδοσφαίρου και πραγματικό γκολφ, καθώς και μια πίστα αγώνων αυτοκινήτων RC.

Να είστε βέβαιος να πάρετε την εναέρια τραμ για να πάρετε μια υπέροχη θέα της περιοχής.

Canaan Valley State Park: Ντέιβις

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στην ορεινή δύση αυτή τη σεζόν χιονοδρομίας, δοκιμάστε την ορεινή ανατολή στο Canaan Valley State Park. Το πάρκο θα καλύψει τις περισσότερες από τις βασικές ανάγκες των RVers με 34 πλακόστρωτες και δασωμένες τοποθεσίες με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας. Υπάρχουν πολλά καταστήματα άνεσης στο πάρκο που στεγάζουν θερμαινόμενα μπάνια και εγκαταστάσεις πλυντηρίων. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από όλες τις άλλες εγκαταστάσεις και ανέσεις της Canaan, όπως μια στοά, εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο, καταστήματα τροφίμων και ακόμη και ένα σπα για μασάζ.

Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικό σκι χιονιού στην Ανατολή δεν κοιτάζετε περισσότερο από το Canaan Valley, το βουνό έχει πολλές διαφορετικές διαδρομές διαφορετικής δυσκολίας για σκιέρ, snowboarders, ακόμα και κονδύλους. Το καλοκαίρι στο Canaan προσφέρει τόνους πεζοπορίας, ποδηλασίας και ιππασίας. Δεν είστε επίσης πολύ μακριά από το τεράστιο Blackwater Falls State Park, το σπίτι με κάποια υπέροχη θέα και τον πανύψηλο καταρράκτη που το πάρκο είναι έτσι ονομασμένο.

Δυτική Βιρτζίνια προσφέρει ιστορία και απομόνωση για RVers που κοιτάζουν για να ξεφύγουν από όλα αυτά.