Δυτικά Βιρτζίνια και Πάρκα Ψυχαγωγίας

Πού να βρείτε νεροτσουλήθρες και κύλινδροι στο κράτος

Δεν υπάρχουν πολλά υδάτινα πάρκα ή πάρκα αναψυχής στη Δυτική Βιρτζίνια. Συγνώμη. Εάν θέλετε να βρείτε πάρκα με μια δέσμη των διαφανειών νερού και roller coasters, θα πρέπει να ταξιδέψετε έξω από το κράτος. Αλλά υπάρχουν μερικά μικρά μέρη που προσφέρουν κάποια διασκέδαση, τα οποία αναφέρονται παρακάτω.

Υπήρχαν δύο ακόμα πάρκα στη Δυτική Βιρτζίνια, αλλά όπως πολλά κέντρα διασκέδασης στις αρχές του 20ου αιώνα, έχουν κλείσει εδώ και καιρό.

Για παράδειγμα, το Luna Park άνοιξε γύρω στο 1912 στο Τσάρλεστον και πρόσφερε το βασιλικό παζάρι των Γίγανων Dips. Υπήρχαν πολλά μέρη που ονομάζονται Luna Park προς τιμήν του αρχικού Luna Park στο Coney Island της Νέας Υόρκης . Το Terrapin Park στο Parkersburg άνοιξε την ίδια εποχή με το Luna Park της Δυτικής Βιρτζίνιας. Προσφέρεται επίσης ένα ενιαίο ξύλινο καράβι, αν και το συγκλονιστικό του μηχάνημα είχε το ενδιαφέρον όνομα, Dazy Dazier Dip Coaster. Το Rock Springs Park στο Chester άνοιξε νωρίτερα από τα προηγούμενα δύο πάρκα της Δυτικής Βιρτζίνια και κράτησε περισσότερο. Το κυκλωνικό του λιμάνι λειτούργησε από το 1927 μέχρι το πάρκο έκλεισε το 1970.

Τα παρακάτω πάρκα νερού και πάρκα ψυχαγωγίας είναι ανοιχτά. Αυτά παρατίθενται αλφαβητικά.

Camden Park
Χάντινγκτον
Λούνα παρκ

Το σημαντικό πάρκο ψυχαγωγίας του κράτους είναι σχετικά μικρό. Το κλασικό πάρκο άμαξας χρονολογείται από το 1903. Προσφέρει τέσσερα κυλιόμενες σκάλες, όπως το Big Dipper, το οποίο άνοιξε το 1958. Το 2016 άνοιξε το Slingshot, χαλύβδινο παρκ με περιστρεφόμενα αυτοκίνητα.

Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν μια στοιχειωμένη κατοικία με καταδύσεις, ένα τρενάκι log και ένα Tilt-A-Wjirl.

Το οικογενειακό κέντρο διασκέδασης του JayDee
Inwood
Εξωτερικό πάρκο νερού και οικογενειακό κέντρο διασκέδασης.

Το μικρό υπαίθριο πάρκο νερού είναι ανοιχτό εποχιακά. Το οικογενειακό κέντρο διασκέδασης διαθέτει υπαίθριες δραστηριότητες όπως κλουβιά κτυπήματος, βόλτα με τρένο και μίνι γκολφ, καθώς και εσωτερικά αξιοθέατα, όπως arcade και γυμναστήριο ζούγκλας.

Splash Zone
Clarksburg
Εξωτερικό πάρκο νερού

Το μικρό δημοτικό πάρκο περιλαμβάνει πισίνα, τεμπέληδες ποτάμι και νεροτσουλήθρες.

Valley Worlds of Fun
Fairmont
Εξωτερικό και εσωτερικό οικογενειακό κέντρο διασκέδασης

Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν μια βόλτα με φλιτζάνι τσαγιού, μίνι γκολφ, ετικέτα λέιζερ, μπόουλινγκ, στοές και προφυλακτήρες.

Κύματα διασκέδασης
Τυφώνας
Εξωτερικό πάρκο νερού

Μικρό δημοτικό πάρκο νερού με πισίνα

Water Ways Park
Boone County
Εξωτερικό πάρκο νερού

Μικρό, δημοτικό πάρκο με νεροτσουλήθρες, τεχνητό ποτάμι, πισίνες, μίνι γκολφ και μοτοποδήλατα.

Κοντινά πάρκα