Περιπέτειες Bucolic Rail στη Δυτική Βιρτζίνια

Δεν υπάρχει τίποτα τόσο χαλαρωτικό όσο ένα ταξίδι με τρένο. Έχετε χρόνο να πάρετε όλο το τοπίο χωρίς να ανησυχείτε για την κυκλοφορία και τους κινδύνους οδικής κυκλοφορίας. Αν τα ταξίδια σας θα σας οδηγήσουν στη Δυτική Βιρτζίνια, μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερις διαφορετικές γραφικές περιπέτειες σιδηροδρόμων.

Cass Scenic Railroad

Ο Cass Scenic Railroad ξεκίνησε ως αμαξοστοιχία, τμήμα της βιομηχανίας ξυλείας στις αρχές του 20ου αιώνα της Δυτικής Βιρτζίνιας. Οι μηχανές Shay που έλκουν το τρένο Cass Scenic Railroad χρησιμοποιούνται σήμερα για να μεταφέρουν τα κορμό και να τελειώνουν ξυλεία κατά μήκος των απομακρυσμένων σιδηροδρομικών γραμμών.

Σήμερα, μπορείτε να οδηγήσετε τις σιδηροτροχιές από το Cass στο σταθμό Whittaker και πίσω, ένα ταξίδι δύο ωρών, ή να συνεχίσετε στο Bald Knob ή στο Spruce, το καθένα μια τετράωρη και μισή ώρα από το Cass. Το τρένο έχει τόσο υπαίθρια όσο και κλειστά αυτοκίνητα. Μπορείτε να φέρετε φαγητό στο τρένο ή να αγοράσετε ένα σνακ στο σταθμό Whittaker.

Σύμφωνα με τον G. Fred Bartels, Trainmaster, το τρένο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερις χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων ανά ταξίδι. Ένας προπονητής έχει ανελκυστήρα αναπηρικής πολυθρόνας που είναι σε θέση να μεταφέρει τα περισσότερα αναπηρικά καροτσάκια. Οι ευκαιρίες κινητικότητας στο σταθμό Whittaker, οι σταθμοί Bald Knob και Spruce μπορεί να είναι περιορισμένοι. παρακαλώ καλέστε για λεπτομέρειες και σχεδιασμό βοήθειας.

Τα τρένα τρέχουν καθημερινά από το Σαββατοκύριακο Memorial Day μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα το Σεπτέμβριο και καθημερινά τον Οκτώβριο. Ειδικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το βραδινό τρένο Elf το Δεκέμβριο και περιπέτειες μυστηρίου δολοφονίας. Οι τιμές των εισιτηρίων διαφέρουν ανάλογα με τη διαδρομή, την ημέρα της εβδομάδας και την εποχή.



Το Cass είναι περίπου τέσσερις ώρες με το αυτοκίνητο από το Πίτσμπουργκ και πέντε ώρες με το αυτοκίνητο από την Ουάσινγκτον. Αν αυτό είναι πολύ μακριά για να οδηγήσετε το ταξίδι μετ 'επιστροφής σε μια μέρα, μπορείτε να περάσετε τη νύχτα σε ένα "σπίτι της εταιρείας", παλαιότερα την κατοικία ενός εργαζομένου μύλου ξυλείας, σε μια καμπίνα άγριας φύσης ή σε μια καμπάσο.

Potomac Eagle Scenic Σιδηρόδρομος

Το Potomac Eagle Scenic Railroad παίρνει το όνομά του από τους φαλακρούς αετούς επιβάτες που συνήθως βλέπουν στο "The Trough", μια απότομη κοιλάδα μέσω της οποίας ρέει το νότιο τμήμα του ποταμού Potomac.

Ο Σταθμός Wappocomo του Potomac Eagle, το σημείο εκκίνησης για όλα τα τρένα, βρίσκεται στο Romney, περίπου δύο και μισή ώρα με το αυτοκίνητο από την Ουάσινγκτον, DC, και τρεις ώρες με το αυτοκίνητο από το Πίτσμπουργκ. Το τρένο Potomac Eagle τραβιέται από τις μηχανές General Motors που χτίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1940 και του 1950. Μπορείτε να καθίσετε στο υπαίθριο ή παραδοσιακό σιδηροδρομικό αυτοκίνητο. Υπάρχει ένα περίπτερο παραχώρησης στο τρένο, και μπορείτε να φέρετε ένα μικρό ψυγείο επί του σκάφους. Τα περισσότερα ταξίδια είναι τριών και μισών ωρών, αλλά ο Potomac Eagle κάνει επίσης ημερήσιες εκδρομές.

Ο αετός Potomac εκτελείται τα Σάββατα από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, καθημερινά τον Οκτώβριο, καθώς και για ειδικά γεγονότα το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου. Οι τιμές των εισιτηρίων διαφέρουν ανάλογα με την εποχή και το μήκος του ταξιδιού.

Ένα τρένο είναι ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο (μισό αποσκευές, μισός επιβάτης) με 16 καθίσματα, προσβάσιμες τουαλέτες και μια συρόμενη πόρτα αρκετά ευρεία για να φιλοξενήσει ένα σκούτερ, σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο Potomac Eagle Dan Snyder. Οι χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την πτυσσόμενη αναπηρική πολυθρόνα του αεροπλάνου για να μεταφερθούν στις αναπηρικές καρέκλες τους, οι οποίες μπορούν να σταθμεύσουν σε ένα τραπέζι σε ένα από τα άλλα τρένα. Είναι καλύτερο να καλέσετε εκ των προτέρων το γραφείο κρατήσεων, ιδιαίτερα τον Οκτώβριο, όταν το τρένο είναι 16 αυτοκίνητα και έτσι οι υπάλληλοι μπορούν να ανταποκριθούν στο τρένο για να εξασφαλίσουν εύκολη πρόσβαση.

Δρόμος Durbin & Greenbrier Valley

Ο σιδηροδρομικός κόλπος Durbin & Greenbrier Valley προσφέρει τέσσερις διαφορετικές γραφικές εκδρομές για το σιδηρόδρομο. Οι περισσότεροι αναχωρούν από το Elkins, αλλά ο Durbin Rocket, που τραβιέται από μια ατμομηχανή ατμού Climax που αρχικά χρησιμοποιείται για την καταγραφή των τρένων, αφήνει το Durbin και το Cheat Mountain Salamander προσφέρει αναχωρήσεις από τον Elkins και το Cheat Bridge. Το New Tygart Flyer και το Mountain Dinner Train Train αποχωρούν από την Elkins. Μπορείτε ακόμα να μείνετε μια μέρα στην άλλη στο "Castaway Caboose", το οποίο ρυμουλκείται από το Durbin Rocket και αφήνεται μια μέρα στην άλλη σε μια κατασκήνωση δίπλα στον ποταμό.

Τα μήκη ταξιδιού ποικίλλουν από δύο έως εννέα ώρες. Τα περισσότερα τρένα λειτουργούν τα σαββατοκύριακα από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο και προσθέτουν αναχωρήσεις την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Το Train Train Dinner Train έχει ένα περιορισμένο χρονοδιάγραμμα. Τα εισιτήρια για μερικές εκδρομές περιλαμβάνουν ένα μπουφέ με σάντουιτς και οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν ανάλογα με το ταξίδι και την εποχή.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Durbin & Greenbrier, Amanda Swecker, "Το Durbin Rocket είναι προσβάσιμο από αναπηρικά αμαξίδια", αλλά, προσθέτει, μερικά από τα άλλα ιστορικά τρένα δεν είναι. Παρακαλούμε καλέστε το σιδηροδρομικό δίκτυο για πληροφορίες σχετικά με την προσβασιμότητα.

Νέο τρένο ποταμού

Το New River Train τρέχει μόνο τέσσερις φορές το χρόνο, τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου και τα εισιτήρια είναι ακριβά. Για τους λάτρεις του σιδηρόδρομου και τους λάτρεις του παρθένου σκηνικού, το ταξίδι 300 μιλίων αξίζει κάθε δεκάρα, διότι το New River Train σας μεταφέρει στο Εθνικό ποτάμι του Νέου ποταμού της Δυτικής Βιρτζίνιας, μέρος του συστήματος του Εθνικού Πάρκου των ΗΠΑ, και το τοπίο είναι πραγματικά θεαματικό. Το νέο τρένο ποταμών, το οποίο εκμεταλλεύεται η ιστορική εταιρεία σιδηροδρόμων Collis P. Huntington, χρησιμοποιεί Amtrak και ιδιωτικές σιδηροδρομικές γραμμές. Μπορείτε να επιβιβαστείτε στο τρένο στο Huntington ή στο St. Alban για το ταξίδι στον Hinton και πίσω. Το Huntington είναι δύο και μισή ώρα με το αυτοκίνητο από το Columbus, Ohio, τέσσερις και μισή ώρες από το Πίτσμπουργκ και σχεδόν επτά ώρες από την Ουάσινγκτον, DC.

Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο της υπηρεσίας. Η υπηρεσία Premium περιλαμβάνει ευρωπαϊκό πρωινό και δείπνο, ενώ η υπηρεσία πούλμαν δεν ισχύει. Σνακ και μη αλκοολούχα ποτά είναι διαθέσιμα για αγορά στο τρένο και μπορείτε να αγοράσετε φαγητό κατά τη διάρκεια της στάσης σας στο Hinton. Το τρένο δεν είναι προσβάσιμο από αναπηρικές καρέκλες. εάν χρησιμοποιείτε αναπηρικό αμαξίδιο, θα χρειαστεί να ταξιδέψετε με σύντροφο. Επικοινωνήστε με την ιστορική εταιρεία σιδηροδρόμων CP Huntington για περισσότερες πληροφορίες.