Εγγραφείτε δωρεάν MTA / LIRR ειδοποιήσεις μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων κειμένου

Μάθετε σε πραγματικό χρόνο για τις αλλαγές στην υπηρεσία

Σκοπεύετε να πάτε στην πόλη από ή προς Long Island; Ή παίρνετε ένα τρένο από μια περιοχή του Long Island σε άλλο; Αντί να χρειάζεται να καλέσετε το LIRR ή να ελέγξετε τον ιστότοπό του στο διαδίκτυο, μπορείτε να μάθετε για τυχόν διακοπές ή αλλαγές στην υπηρεσία δωρεάν. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να μάθετε σε πραγματικό χρόνο εάν άλλαξαν τα κανονικά προγράμματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε δωρεάν σε προειδοποιήσεις MTA (Μητροπολιτική Διαμετακόμιση) και Long Island Rail Road (LIRR).

Μόλις εισέλθετε στο σύστημα, θα λάβετε αυτόματα ενημερωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνύματα κειμένου που αποστέλλονται απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο σχετικά με το Long Island Rail Road (LIRR), τα λεωφορεία, το μετρό και άλλες πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά σας.

Εκτός από τη λήψη ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο σχετικά με όλα αυτά τα μέσα μεταφοράς καθώς και τις ειδοποιήσεις κυκλοφορίας για τις γέφυρες και τις σήραγγες MTA (Metropolitan Transit Authority), έχετε άλλη επιλογή. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με τις προγραμματισμένες αλλαγές στις υπηρεσίες, οι οποίες θα σας αποσταλούν για τυχόν εργασίες συντήρησης ή εκτροπές που θα προκληθούν από επισκευές. Έχετε επίσης την επιλογή να λαμβάνετε μόλις προγραμματισμένες αλλαγές υπηρεσιών χωρίς ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Πώς να εγγραφείτε ή να αναστείλετε την υπηρεσία

Αν πρόκειται να βρεθείτε για λίγο έξω από την πόλη και προτιμάτε να μην λάβετε αυτές τις ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η υπηρεσία αυτή θα σας επιτρέψει επίσης να σταματήσετε προσωρινά να λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

Όταν επιστρέφετε από διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι, δεν θα χρειαστεί καν να εισαγάγετε ξανά όλες τις πληροφορίες του λογαριασμού σας για να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του MTA στη διεύθυνση http://mymtaalerts.com και κάντε κλικ στο "Εγγραφή". Θα μεταφερθείτε σε μια νέα σελίδα όπου θα συμπληρώσετε το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα δημιουργήσετε έναν κωδικό για τον δωρεάν λογαριασμό σας.

Στη συνέχεια, απλά πατήστε "Εγγραφή" και τελειώσατε. Είναι τόσο εύκολο.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν από το MTA, αλλά ενδέχεται να είστε υπεύθυνος για το κόστος των μηνυμάτων κειμένου που λαμβάνετε, όλα ανάλογα με τον φορέα κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε και το συγκεκριμένο τηλεφωνικό σας σχέδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου της Metropolitan Transportation, μεταβείτε στη διεύθυνση http://mta.info

Εάν προτιμάτε να μην εγγραφείτε για μηνύματα που αποστέλλονται τακτικά, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη δωρεάν υπηρεσία του Long Island Rail Road (LIRR). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα κείμενο σε αυτά και θα λάβετε το τρέχον χρονοδιάγραμμα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.mymtaalerts.com.