Ρομαντικά εστιατόρια στο κέντρο του Μέμφις

Σκέφτεστε μια ρομαντική βραδιά στο Downtown Memphis; Υπάρχουν πολλά ρομαντικά εστιατόρια στο Downtown Memphis για να εξετάσετε, από τα casual trendy spots σε αυτά με σέξι σκηνικά σε ιστορικά κτίρια.

Τα εστιατόρια στο Downtown Memphis βρίσκονται στην ή κοντά στην κεντρική οδό, είτε στην περιοχή South Main Historic Arts, είτε στον πυρήνα του Downtown κοντά στην Beale Street Entertainment District.

Αν ψάχνετε για ένα ρομαντικό εστιατόριο στο Downtown Memphis για μια ξεχωριστή βραδιά, επέτειο ή πρώτη ημερομηνία, αυτά τα εστιατόρια θα πρέπει να χτυπήσει το σημείο.

Το δείπνο του Rizzo:

Το Diner Rizzo βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής South Main Historic Arts στην οδό GE Patterson, ανατολικά της South Main Street. Ο Rizzo's ξεκίνησε από τον σεφ Μάικλ Πάτρικ, ο οποίος έχει περίπου 20 χρόνια στην επιχείρηση εστιατορίων. Ο Patrick σερβίρει κομψό φαγητό και άνεση στο δροσερό χώρο σε προσιτές τιμές. Τα κυριότερα σημεία του μενού περιλαμβάνουν το πρόβατο καραβίδας, το βραδινό καβουρδισμένο παϊδάκι, το κουλούρι chorizo, τα χτένια και τα σιτάρια και η πίτα κοτόπουλου Cajun. Τα εισιτήρια για δείπνο είναι γενικά σε τιμές 20 και λιγότερο. Το εστιατόριο είναι επίσης ανοιχτό για μεσημεριανό γεύμα και brunch για το Σαββατο

Νότια του Beale:

Νότια του Beale είναι το αυθεντικό γαστροπός της πόλης που γιορτάζει την πενταετή επέτειό του τον Αύγουστο του 2014. Το εστιατόριο είναι ένα από τα κέντρα αναψυχής του Downtown για ποτά, γεύματα πριν το θέατρο ή μια ωραία βραδιά. Το μενού αλλάζει εποχιακά, αλλά οι στύλοι περιλαμβάνουν μπιφτέκια, πίτες, σολομό, ρύζι και σαλάτες.

Majestic Grille:

Το Majestic Grille είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ένα γεύμα πριν το θέατρο για νυχτερινές περιηγήσεις στο Broadway, στο The Orpheum Theatre. Το εστιατόριο προσφέρει ειδικά προ-θέατρα γεύματα, καθώς και ένα συνεπές μενού σε ένα χώρο που φιλοξενεί μια κινηματογραφική αίθουσα. Το υπαίθριο καθιστικό στη γραμμή του τρόλεϊ Main Street είναι ένας από τους καλύτερους χώρους αίθριο της πόλης.

Bleu Εστιατόριο & Σαλόνι :

Το Bleu Restaurant & Lounge στο ξενοδοχείο Westin Memphis Beale Street βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα σημεία της πόλης. Το εστιατόριο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την τρίτη οδό από το FedExForum, δίπλα στην οδό Beale. Το μενού του εστιατορίου αλλάζει εποχιακά και πολλά από τα συστατικά προέρχονται από περιφερειακούς παραγωγούς που πωλούν επίσης τα προϊόντα τους στην αγορά των γεωργών Memphis.

Εστιατόριο πτήσης και μπαρ οίνου :

Μια από τις ενδιαφέρουσες πτυχές για το Flight Restaurant και το Wine Bar είναι ότι οι πελάτες δεν πρέπει να εγκατασταθούν σε ένα στοιχείο του μενού. Οι ντόπιοι μπορούν να επιλέξουν ένα τμήμα μεγέθους entrée ενός αντικειμένου, όπως το μοσχαρίσιο κρέας, ο κόκκινος snapper του Κόλπου ή τα ορτύκια και τα ζυμαρικά. Αλλά το εστιατόριο απολαμβάνει καλύτερα κατά την παραγγελία μιας πτήσης τριών μικρών πιάτων. Μπορείτε να πάτε με ψάρια, μπριζόλες, φτερωτά ή θαλασσινά, ή να επιλέξετε ένα στοιχείο από τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Το εστιατόριο διαθέτει επίσης μία από τις καλύτερες επιλογές κρασιού της πόλης και προσφέρονται κρασιά και στις πτήσεις.

Felicia Suzanne's:

Η Felicia Willet έφερε τις ρίζες της στο Αρκάνσας με το στυλ της Νέας Ορλεάνης στο Felicia Suzanne's, ένα από τα κορυφαία ρομαντικά εστιατόρια στο Downtown Memphis. Το παλιό κτίριο με γιγαντιαίες οροφές είναι ένα μεγάλο μέρος της ρομαντικής αίσθησης. Αλλά τα πιάτα στρειδιών Felicia Suzanne και άλλες νότιες λιχουδιές, για να μην αναφέρουμε τα επιδόρπια και τις επιλογές κρασιού, κάνουν αυτό μια κορυφαία επιλογή για μια ρομαντική βραδιά στο Downtown Memphis.

Κόκκινο:

Οι επισκέπτες που αναζητούν σούσι θα το βρουν στο Bluefin, κατά μήκος της γραμμής τρόλεϊ Main Street ακριβώς βόρεια του Peabody Place. Το Bluefin είναι σε ένα από τα σέξι σημεία του Downtown, με πολλά σημεία για ρομαντικά γεύματα ή ομάδες διασκέδασης. Υπάρχει επίσης μια εξωτερική καθίσματα που φαίνεται κατευθείαν από το Μανχάταν με άφθονο άνετο καναπέδες.

Chez Phillipe:

Το Chez Phillipe είναι ίσως το μοναδικό γαλλικό εστιατόριο στον κόσμο που δεν σερβίρει πάπια χάρη στην τοποθεσία του στο ξενοδοχείο The Peabody Memphis, το μεγάλο γαλλικό εστιατόριο της πόλης. Αυτό το σημείο είναι λίγο πιο εκλεπτυσμένο, αλλά αξίζει τον κόπο για όσους αναζητούν τη λευκή επεξεργασία τραπεζομάντιλο.