Περιοχές των Χριστουγεννιάτικων Δένδρων του Μέμφις

Μπορείτε σίγουρα να βρείτε ζωντανά δέντρα Χριστουγέννων και διακοπών σε αναδυόμενες σκηνές και πωλητές κατά μήκος πολυσύχναστους δρόμους και δρόμους στο Μέμφις. Ενώ αυτοί οι πωλητές προσφέρουν ευκολία, δεν είναι το ίδιο με την περικοπή του δικού σας χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μέμφις.

Πάρτε όλη την οικογένεια για να επισκεφθείτε ένα από τα Χαλκιδικά δέντρα της περιοχής Mid-South. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια διασκεδαστική και αξέχαστη παράδοση!

Priddy Farms:

Βρίσκεται στο Bartlett, το Priddy Farms προσφέρει μια ποικιλία από δέντρα που επιλέγουν και κόβουν, όπως το Virginia Pine, το White Pine και το Leyland Cypress.

Εκτός από την επιλογή και κοπή, προ-κομμένα δέντρα, γιρλάντες, και στεφάνια είναι επίσης διαθέσιμα. Σε αυτό το γράψιμο, το κόστος για ένα δέντρο επιλογής και κοπής είναι $ 50 και θα σας δοθεί ένα πριόνι.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε προ-κομμένα δέντρα μέχρι 11,5 πόδια ψηλά.

Πωλούν επίσης στεφάνια, γιρλάντες και κομμάτια μανδύας και μερικές φορές έχουν έναν φωτογράφο που μπορείτε να κάνετε ραντεβού για να κάνετε οικογενειακές φωτογραφίες.

Priddy Farms
4595 North Germantown Road
Bartlett, TN
901-359-0800 ή 901-515-8818
Οι ώρες κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου είναι Δευτέρα - Πέμπτη από τις 3 μ.μ. έως τις 7 μ.μ., Παρασκευή από το μεσημέρι έως τις 8 μ.μ., Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Υπάρχουν ειδικές ώρες για την ημέρα των Ευχαριστιών και της Μαύρης Παρασκευής.
www.priddyfarms.com

Καλά Χριστουγεννιάτικα δέντρα:

Το αγρόκτημα Merry Christmas Tree στο Nesbit βρίσκεται στην επιχείρηση από το 1990, προσφέροντας το κομψό Leyland Cypress, καθώς και τα ζωντανά Fraser Firs και το Blue Spruce που προέρχονται από τη Βόρεια Καρολίνα.

Προσφέρουν επίσης στεφάνια, μεταξωτά σχήματα, σφουγγάρια, κομμάτια μαντέλ, συλλεκτικά στολίδια, δέντρα και χριστουγεννιάτικα στολίδια από όλο τον κόσμο.

Βρίσκονται πέντε μίλια νότια από την Goodman Road και μόλις 30 μίλια από το Μέμφις. Μετά το κόψιμο του δέντρου σας και μηχανική ανατίναξη (για να απαλλαγείτε από το δέντρο των χαλαρών βελόνων) και το προσωπικό του Merry σας βοηθά να το φορτώσετε στο όχημά σας, μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν καφέ και ζεστό μήλο μηλίτη, δωρεάν βόλτα για τα παιδιά,

Καλά Χριστουγεννιάτικα δέντρα
1890 Getwell Road
Nesbit, MS
(662) 429-9462
www.merrychristmastreefarm.com

http://www.gocedarhillfarm.com/seasons/choose-cut-tree-farm

Cedar Hill Farm:

Το αγρόκτημα Cedar Hill στο Hernando του Μισισιπή, αναπτύσσει μια ποικιλία από δέντρα διακοπών, όπως Leyland Cypress, Murray Cypress και Blue Ice Trees. Ισχυρίζονται ότι τα Leylands είναι υποαλλεργικά και δεν ρίχνονται. Έχουν επίσης προ-κοπεί Fraser Firs. Είναι ανοιχτά από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 22 Δεκεμβρίου το 2017 (κλειστά την ημέρα των ευχαριστιών).

Τα μεγέθη δέντρων κυμαίνονται από 5 πόδια έως 12 μέτρα ύψος. Οι τιμές των δέντρων είναι $ 9- $ 10 ανά πόδι. Μπορείτε να τους κόψετε για σας ή μπορείτε να πάρετε τη θάλασσα και να το κάνετε μόνοι σας. Υπάρχει επίσης μια παιδική χαρά, κατάστημα δώρων και σνακ μπαρ ανοιχτό καθημερινά, καθώς και μια επίδειξη κοτόπουλου, ζωολογικό κήπο, βόλτες τρένων και santa τα σαββατοκύριακα και η μαύρη Παρασκευή

Ωρες
Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ., Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Cedar Hill Farm
008 Love Road
Hernando, MS 38632
(662) -429-2540