Πώς να φτάσετε στο αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης

Μη χάσετε την πτήση σας όταν φεύγετε από τη Μαδρίτη!

Το αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης βρίσκεται περίπου 15χλμ. Βορειοανατολικά της πόλης. Εάν ταξιδεύετε στην πόλη, το Barajas μπορεί να είναι το καλύτερο σας στοίχημα, καθώς είναι καλά συνδεδεμένο με οδικές και δημόσιες συγκοινωνίες. Όμως, όπως συμβαίνει με όλα τα αεροδρόμια, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολη η πλοήγηση για να φτάσετε εκεί από το κέντρο της πόλης, ειδικά εάν βρεθείτε πιεσμένοι για το χρόνο. Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για το πώς θα μεταφερθείτε από το αεροδρόμιο της Μαδρίτης στο κέντρο της πόλης με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Οι τερματικοί σταθμοί 1, 2 και 3 του Barajas είναι όλοι κοντά, αλλά ο τερματικός σταθμός 4 βρίσκεται εκτός του κεντρικού αεροδρομίου. Αν ταξιδεύετε από το τερματικό σταθμό 4, δείτε τη θέση μας με τίτλο Αεροδρόμιο Μαδρίτης T4 στην μεταφορά της πόλης της πόλης της Μαδρίτης .

Δείτε επίσης:

Από τη Μαδρίτη μέχρι το Barajas για τις δημόσιες συγκοινωνίες

Ευτυχώς, η Μαδρίτη διαθέτει ένα ευρύτατο και λειτουργικό σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών και η μετάβαση στη μεταφορά από το αεροδρόμιο έγινε ακόμα ευκολότερη με μια νέα διαδρομή λεωφορείου που ταξιδεύει πιο γρήγορα από το κέντρο της Μαδρίτης. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς σας είναι:

Ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο της Μαδρίτης στο ξενοδοχείο σας

Μια ιδιωτική μεταφορά είναι ο πιο βολικός τρόπος για να φτάσετε στο κέντρο, αλλά, φυσικά, είναι το πιο ακριβό. Η Μαδρίτη είναι μεγάλη και το τελευταίο στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων όταν φτάνουν είναι να προσπαθήσουν να περιηγηθούν σε μια νέα πόλη με όλες τις βαλίτσες μαζί τους.

Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι εξακολουθούν να υπάρχουν περιστατικά οδηγών ταξί που απατούν επιβάτες από το αεροδρόμιο και ίσως αισθάνεστε πιο άνετα με μια ιδιωτική μεταφορά. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, γεγονός που καθιστά ακόμα καλύτερο το να φτάνετε σε μια πτήση αργά τη νύχτα.

Αεροδρόμιο της Μαδρίτης στο ξενοδοχείο σας (αγοράστε απευθείας)
Ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης (αγοράστε απευθείας)

Ενοικίαση αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης

Οδήγηση στη Μαδρίτη μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά αν αισθάνεστε γενναία, είναι η πιο βολική επιλογή (έως ότου προσπαθήσετε να βρείτε χώρο στάθμευσης!) Μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα αυτοκίνητο στη Μαδρίτη χρησιμοποιώντας Priceline, εδώ .