Τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα του Μπρούκλιν πάνω από το άγαλμα της ελευθερίας και το λιμάνι της Νέας Υόρκης

Ανεξάρτητα από την αστική ζούγκλα, τα ηλιοβασιλέματα της Νέας Υόρκης είναι πανέμορφα. Και δεν υπάρχει τίποτα τόσο υπέροχο όσο το βλέπουμε το ηλιοβασίλεμα πάνω από ένα σώμα νερού. Πάρτε χρόνο για να απολαύσετε δείτε ένα ηλιοβασίλεμα στο Μπρούκλιν. Είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει το επίκεντρο του ταξιδιού σας.

Πηγαίνετε σε μια από αυτές τις θέσεις για μια φωτογραφία, μια ρομαντική στιγμή, και να ζήσετε μια συναρπαστική στιγμή με τη Μητέρα Φύση ακριβώς στη μέση της Μεγάλης Μήλου. Ακριβώς για να σημειώσετε, μερικές από αυτές τις τοποθεσίες προσφέρουν δραστηριότητες μετά το ηλιοβασίλεμα, συμπεριλαμβανομένων σειρών ταινιών και εξαιρετικής νυχτερινής ζωής.

γέφυρα του Μπρούκλιν

Ώρα μια βόλτα στη γέφυρα του Μπρούκλιν για το ηλιοβασίλεμα. Είναι εντυπωσιακό. Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας σημεία για να τραβήξετε φωτογραφίες στη Γέφυρα του Μπρούκλιν . Θα γεμίσει τα καλοκαιρινά βράδια και παρακαλώ να είστε προσεκτικοί στους ποδηλάτες καθώς παίρνετε την εικόνα σας με φόντο το ηλιοβασίλεμα πάνω από τη γέφυρα.

Γέφυρα του Μπρούκλιν

Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι οι ευχαριστίες σας , οι σχεδιαστές του πάρκου Bridge Brooklyn, για τη δημιουργία ενός χλοώδους, δροσερού, χωρίς σκύλους λόφου που βλέπει στο άγαλμα της ελευθερίας. Είναι δύσκολο να πιστέψετε ότι είστε στην πόλη εδώ - είναι το ιδανικό μέρος από όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Νέας Υόρκης. Τους ζεστούς μήνες, τη Δευτέρα, το πάρκο φιλοξενεί τις Ταινίες με μια θέα, μια ελεύθερη σειρά ταινιών στη θάλασσα.

Bay Ridge

Μπορείτε να δείτε το Άγαλμα της Ελευθερίας από τμήματα του Shore Road Park. Είναι τόσο ευάερο, δεν θα ξέρατε ποτέ ότι βρίσκεστε σε μια πόλη οχτώ εκατομμυρίων κατοίκων. Μπορείτε επίσης να δείτε τις απόψεις της εκπληκτικής γέφυρας Verrazano.

Το παραθαλάσσιο πάρκο Shore Road Park είναι ένα πραγματικό στολίδι. Είναι επίσης ένα δημοφιλές μέρος για τους δρομείς αν θέλετε να συμμετάσχετε σε μια προ-ηλιοβασίλεμα.

Brooklyn Heights Promenade

Σκαρφαλωμένο στην κορυφή του λιμανιού της Νέας Υόρκης, πάνω από το πάρκο Bridge Brooklyn, το Brooklyn Heights Promenade είναι ένας υπέροχος χώρος από τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε τον ηλιοβασίλεμα. Αφού παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα, περπατήστε τον κεντρικό δρόμο του Brooklyn Height, την οδό Montague, γεμάτη με εστιατόρια και καταστήματα.

Ή μπορείτε να δειπνήσετε στο ρομαντικό εστιατόριο River Deli, με θέα σε έναν πλακόστρωτο δρόμο, μόλις λίγα μέτρα από τον παραλιακό δρόμο.

DUMBO

Θα ήταν δύσκολο να νικήσουμε τις απόψεις του χαμηλότερου Μανχάταν, του λιμανιού της Νέας Υόρκης, του Μανχάταν και του Μπρούκλιν Γέφυρες και του Άγαλμα της Ελευθερίας που φτάνετε στο πάρκο Bridge Brooklyn και το κοντινό λιμάνι που προσγειώνεται στο βάθος της οδού Fulton. Τώρα που έχετε παρακολουθήσει το ηλιοβασίλεμα, ήρθε η ώρα να απολαύσετε τη νυχτερινή ζωή της περιοχής.

Κόκκινο γάντζο

Το πάρκο πίσω από το IKEA ή το Louis Valentino, Jr. Park και Pier, μερικές φορές επίσης γνωστό ως Coffey Park, είναι τόσο κοντά στο νερό που μπορείτε να νιώσετε το αεράκι και να ακούσετε γλάρους. Και τα δύο προσφέρουν υπέροχη θέα για τους λάτρεις της ηλιοβασιλέματος. Το καλοκαίρι, την Τρίτη, μετά τον ήλιο που έχει ορίσει, μπορείτε να κολλήσετε γύρω από το Red Hook Flicks, μια σειρά ελεύθερων ταινιών στην προβλήτα.

Sunset Park

Δεν ονομάζεται "Sunset Park" για τίποτα! Αυτό το πάρκο είναι ένα από τα υψηλότερα σημεία στο Μπρούκλιν. Χρησιμοποιήστε την κρίση τη νύχτα σε ένα πάρκο της Νέας Υόρκης, αλλά το καλοκαίρι, όταν υπάρχουν πολλές οικογένειες γύρω, είναι διασκεδαστικό να παρακολουθήσετε ένα ηλιοβασίλεμα από το λιμάνι της Νέας Υόρκης από εδώ. Μπορείτε να δείτε ένα φανταστικό ηλιοβασίλεμα στο πάρκο ή μπορείτε να κατευθυνθείτε προς την Industry City και να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα πάνω από το νερό.

Ένα πορθμείο

Αφήνοντας το καλύτερο για το τελευταίο, ο πιο εντυπωσιακός χώρος του Μπρούκλιν για να δείτε το ηλιοβασίλεμα από το Μπρούκλιν είναι στο πλοίο.

Φυσικά, τρέχουν μόνο εποχιακά. Αλλά υπάρχουν τουλάχιστον δύο πλοία για να τα ελέγξετε. Το ένα είναι το αφοσιωμένο IKEA πορθμείο, το οποίο εκτείνεται από το χαμηλότερο Μανχάταν έως το IKEA στο Red Hook. Το άλλο είναι το Watertaxi.

Ή, κατευθυνθείτε στο Μουσείο του Μπρούκλιν στο Eastern Parkway για μια φωτογραφία με το τεράστιο, αυθεντικό, ιστορικό άγαλμα της ελευθερίας του Μπρούκλιν για μια περίεργη φωτογραφία του αντιγράφου Άγαλμα της Ελευθερίας στο χώρο στάθμευσης. Τα βράδια της Πέμπτης το μουσείο παραμένει ανοιχτό μέχρι τις 10 μ.μ. και συνήθως έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από διασκεδαστικά γεγονότα.

Απολαύστε τη λήψη των φωτογραφιών και μην ξεχάσετε να τα τοποθετήσετε.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein