Λόγοι Απριλίου στο Μέμφις είναι μεγάλη

Κάθε μήνα στο Μέμφις έχει πολλές ευκαιρίες να απολαύσετε την πόλη Bluff. Για κάθε άνθρωπο που αγαπάει το Μέμφις τον Μάιο, υπάρχει ένας άλλος που απολαμβάνει το Μέμφις τον Σεπτέμβριο.

Ο Απρίλιος στο Μέμφις είναι σίγουρα στην κορυφή για πολλούς ανθρώπους. Δεν είναι τρελό καυτό όπως οι καλοκαιρινοί μήνες τείνουν να είναι, αλλά έχουμε περάσει το χειμώνα κοροϊδία. Memphis τον Απρίλιο είναι ακόμα καλαθοσφαίριση, αλλά είναι καιρός για το μπέιζμπολ. Και με φεστιβάλ καραβίδας και μπύρας, ήρθε η ώρα για διασκέδαση.

Μπάσκετ

Οι Memphis Grizzlies τελειώνουν την κανονική σεζόν, η οποία έχει γίνει γνωστή ως χρόνος στην θέση για τα πλέι-οφ. Οι Γκρίζλις είναι μία από τις δύο ομάδες που θα φτάσουν στα πλέι-οφ το χρόνο και το χρόνο από το 2011. Καθώς ο χρόνος είναι ζεστός και είμαστε σε θέση να προετοιμαστούμε σε αίθρια, είναι διασκεδαστικό να περπατάμε κάτω από το Beale Street τρόπο με το FedExForum. Και, η εποχή του Grit-Grind γίνεται πραγματικά όταν ξεκινούν τα πλέι-οφ, που είναι πάντα τον Απρίλιο.

Φεστιβάλ

Το Memphis δεν βρίσκεται στην ακτή του Κόλπου, αλλά είμαστε αρκετά κοντά για να απολαύσουμε καλό, φρέσκο καράβι σε πολλά φεστιβάλ γύρω από την πόλη, τα περισσότερα από τα οποία πραγματοποιούνται τον Απρίλιο. Αυτά τα φεστιβάλ περιλαμβάνουν το ετήσιο φεστιβάλ πλατανιών Overton Square και το Φεστιβάλ Rajun Cajun Crawfish. Συνήθως, ένα φεστιβάλ μπύρας ή δύο έχουν τους οπαδούς της εξαιρετικής σκηνής μπύρας της πόλης που βγαίνει σε πάρα πολύ.

Περίοδος Μπέιζμπολ

Τα Membis Redbirds έχουν διασκεδάσει τους λάτρεις του μπέιζμπολ στο πάρκο AutoZone Park από τότε που άνοιξε το Ballpark του Downtown τον Απρίλιο του 2000.

Κουνώντας έξω στο πάρκο AutoZone Park, είτε πρόκειται για καθίσματα κοντά στο dugout είτε για μια κουβέρτα σε μια από τις δύο χορτώδεις περιοχές bluff, είναι διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια. Απολαύστε μια μπύρα που παράγεται από το Μέμφις παρακολουθώντας τους παίκτες που θα παίζουν για τους καρδιναύλους του St. Louis στις προσεχείς εποχές. Υπάρχουν πάντα πολλές αφιερώσεις στο πάρκο, είτε είναι $ 1 hot dogs, πυροτεχνήματα ή bobblehead δώρα.

Τα Redbirds δεν έχουν το μοναδικό παιχνίδι μπέιζμπολ στην πόλη. Το Πανεπιστήμιο του Memphis παίζει στο όμορφο FedExPark στην πανεπιστημιούπολη του Getwell Road.

Αίθριο εποχής

Ο Μέμφις αγαπά την εποχή των αιθουσών. Οι χειμώνες μας είναι διαχειρίσιμοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε ακόμα ενθουσιασμένοι με τα temps που αιωρούνται στη δεκαετία του '70 που κάνουν για τέλειο καιρό. Θα μπορούσε να είναι πάνω από ένα κοκτέιλ, μπύρα, δείπνο ή brunch. Όποια και αν είναι η αιτία, η εποχή των αιθουσών είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου στο Μέμφις και συνήθως γίνεται τον Απρίλιο.

Μέμφις τον Μάιο

Ναι, το Μέμφις το Μάιο είναι τεχνικά ένα μηνιαίο γεγονός το Μάιο. Αλλά τα περισσότερα χρόνια τουλάχιστον την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ Μουσικής Beale Street είναι τον Απρίλιο. Και αν υπάρχουν φορές που συμπίπτει με ένα παιχνίδι Memphis Grizzlies στο παιχνίδι των πλέι-οφ, καλά, είναι μαγικό.

Στεγαστικά πάρτι

Το ετήσιο πάρκο Rooftop στο ξενοδοχείο Peabody ξεκινάει τον Απρίλιο και διαρκεί μέχρι αργά την άνοιξη και το καλοκαίρι. Κάθε βράδυ της Πέμπτης, η ταράτσα του ξενοδοχείου μετατρέπεται σε πάρτι με ζωντανή μουσική και άφθονο χορό.