Εξοχικό σπίτι διακοπών και οικονομικά ταξίδια

Μια ενοικίαση σπιτιού διακοπών μπορεί να είναι μια πραγματική προφύλαξη του προϋπολογισμού.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού κατά τη διάρκεια των ετών έχουν επενδύσει σε ενοικιαζόμενα ακίνητα που έχουν ενοικιάσει σε ταξιδιώτες. Αλλά αυτές τις μέρες, η πρακτική της ενοικίασης μιας πρωτεύουσας κατοικίας ή της ανταλλαγής κατοικιών έχει γίνει αρκετά συνηθισμένη. Οι ιστότοποι όπως το Airbnb και το VRBO.com έχουν διευκολύνει αυτές τις συναλλαγές.

Πολλοί ταξιδιώτες ξεκινούν τον προγραμματισμό τους με μια αναζήτηση ξενοδοχείου ή ίσως να συμβουλευτούν τη Priceline για να βρουν ένα πακέτο δωμάτιο ξενοδοχείου.

Αυτή ήταν η κατάστασή μου, καθώς έψαξα ένα μέρος για να μείνω σε ένα ταξίδι Spring Break για τα Σαββατοκύριακα στο Hot Springs, την Κιβωτό. Κατά τη στιγμή του ταξιδιού, σχετικά λίγες δωμάτια χαμηλού κόστους ήρθαν σε αναζήτηση λόγω της πολυάσχολης εποχής. Αυτά που ήταν εντός προϋπολογισμού δεν ήταν ακριβώς τα αγαπημένα των online κριτικών ξενοδοχείων.

Εάν δεν ενδιαφέρεστε για κάμπινγκ, ποια είναι η επόμενη σας κίνηση;

Αυτή ήταν η κατάσταση κατά τη διάρκεια μιας στιγμής. Η αναζήτησή σας για καταλύματα Hot Springs είναι πιθανό να αποδειχθεί ευνοϊκότερα.

Μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για την αναζήτηση ξενοδοχείων αναδύθηκε από ένα realtor στο Hot Springs Village. Η ενοικίαση εξοχικών σπιτιών προσφέρθηκε στα $ 75 USD / night. Αυτό ήταν λιγότερο από όλα, αλλά μερικά από τα διαθέσιμα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Το συνολικό κόστος για δύο διανυκτερεύσεις ήταν μόλις λιγότερο από 190 δολάρια από τους φόρους του χρόνου και μια υποχρεωτική αμοιβή καθαρισμού $ 25 προστέθηκαν.

Πως δουλεύει

Ποτέ δεν είδαμε το προσωπικό του γραφείου. Πληρώνετε στο διαδίκτυο και στέλνουν ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.

Περιέχει πληροφορίες σχετικά με την ιδιοκτησία και οδηγίες σχετικά με την απόκτηση του κλειδιού μετά από ώρες.

Υπάρχουν μερικές σκέψεις που δεν θα ήταν μέρος μιας παραδοσιακής κράτησης ξενοδοχείων. Το ακίνητο χρέωσε $ 5 για κάθε κλειδί που δεν επιστράφηκε.

Όταν αναχωρήσαμε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (το γραφείο έκλεισε), απλά βάζαμε τα κλειδιά σε ένα κουτί ασφαλείας.

Πλεονεκτήματα

Το κόστος ήταν τουλάχιστον $ 15 / νύχτα φθηνότερο από οποιοδήποτε διαθέσιμο ξενοδοχείο με τουλάχιστον δύο αστέρια στην βαθμολογία του.

Με μια επίσκεψη στο παντοπωλείο, θα μπορούσαμε να προετοιμάσουμε ένα ανέξοδο δείπνο ή πρωινό σε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Αυτό επέτρεψε περαιτέρω εξοικονομήσεις.

Αν έχετε μια οικογένεια μαζί σας που θα απαιτούσε δύο δωμάτια ξενοδοχείου, αυτό γίνεται μια μεγάλη συμφωνία. Το σπίτι είχε δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Το ποσοστό αναφέρεται για δύο άτομα. Πρόσθετοι επισκέπτες ενηλίκων καθένας χρεώνεται ένα μέτριο $ 5 / νύχτα. Τα κατοικίδια και το κάπνισμα δεν επιτρέπονται.

Η τοποθεσία του αρχοντικού ήταν σε ένα ήσυχο γήπεδο γκολφ. Υπήρχε μικρή κίνηση ή θόρυβος. Παρόλο που το σπίτι είχε τηλεόραση, ο εξωτερικός κόσμος φαινόταν πολύ μακριά - ένα συναίσθημα που δεν είναι πάντα εύκολο να επιτευχθεί σε ένα πολυάσχολο ξενοδοχείο.

Μειονεκτήματα

Το Hot Springs Village είναι μια κατοικημένη περιοχή που προσφέρει κοντινό γκολφ, ψάρεμα, πεζοπορία και άλλες παροχές. Βρίσκεται στους δασώδεις λόφους βόρεια των Hot Springs. Περίπου 17 μίλια βόρεια για να είμαστε ακριβείς.

Ένας δρόμος περιελίξεων (υπό κατασκευή κατά τη διάρκεια της διαμονής μας) οδηγεί στην πόλη, με το Εθνικό Πάρκο αξιοθέατα, εστιατόρια και άλλες ανέσεις. Το ταξίδι έφτασε τουλάχιστον 30 λεπτά σε κάθε δρόμο.

Εάν δεν είστε καλοί με τις τοπικές κατευθύνσεις ή με έλλειψη μεταφοράς, αυτό το ενοικιαζόμενο σπίτι δεν θα ήταν μια πρακτική λύση.

Το τέλος καθαρισμού των 25 δολαρίων απαιτούσε κάποια προσαρμογή στάσεων για έναν ταξιδιώτη του προϋπολογισμού. Θυμηθείτε: σε αντίθεση με ένα ξενοδοχείο, ο ιδιοκτήτης πρέπει να πληρώσει κάποιος για να οδηγήσει στην τοποθεσία και να καθαρίσει μετά από κάθε διαμονή. Το κόστος είναι δικαιολογημένο, αλλά πραγματικά δεν κάναμε χάος αξίας 25 δολαρίων.

Τελικές σκέψεις

Εάν βρίσκεστε σε μειονεκτική θέση όσον αφορά τις κρατήσεις ξενοδοχείων, κάντε μια αναζήτηση για τοπικές εταιρείες ακινήτων κοντά στον προορισμό που προσφέρει βραχυπρόθεσμα ενοίκια διακοπών.

Ελέγξτε προσεκτικά τους όρους. Στην πραγματικότητα, πληρώνει για να κάνει ένα γρήγορο τηλεφώνημα και να μιλήσει σε κάποιον για τις διαθέσιμες ιδιότητες.

Πολλά βραχυπρόθεσμα ενοίκια απαιτούν έναν ελάχιστο αριθμό νυχτών, ειδικά κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων περιόδων. Ελέγξτε αν θέλετε να περάσετε τον απαιτούμενο χρόνο. Ρωτήστε για τους χρόνους ταξιδιού στα μέρη που θέλετε να επισκεφθείτε. Εάν η απάντηση έρχεται σε μίλια ή χιλιόμετρα, ζητήστε επίσης μια εκτίμηση χρόνου.

Ο πράκτορας μπορεί να σας ανατρέψει στις καλύτερες διαθέσιμες ιδιότητες - κάτι που ίσως δεν μπορείτε να διακρίνετε μόνο από τις online εικόνες του σπιτιού ή της συγκυριαρχίας.