Μοναδικές Ενοικιάσεις Ενοικιάσεων

Μοναδικές Ενοικιάσεις Ενοικιάσεων

Η διαμονή δεν χρειάζεται να σημαίνει ότι το τραβάτε σε μια μικρή σκηνή ή πηγαίνετε στο ίδιο θεματικό πάρκο κάθε χρόνο. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να ερευνήσετε όλες τις επιλογές σας. Όλο και πιο ασυνήθιστο και από τα συνηθισμένα ενοίκια διακοπών παίρνουν πίεση.

Αυτά τα τέσσερα ενοίκια είναι ιδανικά για ζευγάρια, οικογένειες και φίλους, που θέλουν να βγουν από την πόλη χωρίς να κάνουν τις ίδιες παλιές δραστηριότητες κάθε χρόνο.

Μπορείτε να εγγυηθείτε στην οικογένειά σας μια ενδιαφέρουσα στιγμή!

1. Τρέιλερ Malibu Airstream

Επιστρέψτε στη φύση σε αυτό το ρετρό ρυμουλκούμενο Airstream σε μια σχεδόν απομονωμένη τοποθεσία στο Malibu της Καλιφόρνια. Το "σύννεφο που ταξιδεύει" βρίσκεται πάνω από ένα λόφο με έρημο, με θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό 360 μοιρών, με θέα τα καταγάλανα νησιά Catalina και Santa Barbara. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν εκπληκτική θέα στα βουνά της Σάντα Μόνικα κατά τη διάρκεια της ημέρας και να ασχοληθούν με τα αστέρια τη νύχτα.

Οι παροχές περιλαμβάνουν το ηχοσύστημα Bose Acoustimas και ένα κρεβάτι queen size. Το τρέιλερ βρίσκεται αρκετά κοντά στο Λος Άντζελες για ένα ημερήσιο ταξίδι, αλλά αρκετά μακριά που οι επισκέπτες δεν θα αισθανθούν τη φασαρία της πόλης.

2. Χαβάη Treehouse

Πάρτε τροπικά με αυτό το ελβετικό οικογενειακό δέντρο Robinsonesque μικρά και μεγάλα παιδιά θα απολαύσουν. Αυτό το δένδρο δύο επιπέδων διαθέτει άφθονο χώρο για χαλάρωση, με κρεμαστά κρεβάτια, βεράντα με περιτύλιγμα και μπάνιο με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή.



Ακόμη και το ντους είναι λίγο ρουστίκ εδώ. το εσωτερικό-υπαίθριο ντους φέρνει τους επισκέπτες στο μεγάλο ύπαιθρο, μια εκπληκτική ανέσεις σε ένα σπίτι προβολές 360 μοιρών του τροπικού δάσους. Φυσικό νερό βροχής ρέει από το ντους και ποτέ δεν χρειάζεται να αισθάνονται παγιδευμένοι σε εσωτερικούς χώρους.

Ο επισκέπτης μπορεί να ταξιδέψει στα τοπικά αποθέματα και τα εθνικά πάρκα, καθώς και σε πέντε ηφαίστεια.



3. Igloo θερμικού γυαλιού

Απολαύστε το ύπαιθρο χωρίς να αφήσετε τις ζεστές ανέσεις του σπιτιού σε ένα πολυτελές γυαλί iglaos. Με εκπληκτική θέα στα γύρω αστέρια και το aurora borealis, το Hotel Kakslauttanen έχει δομές με γεωμετρικές γυάλινες στέγες στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου Urho Kekkonen της Φινλανδίας.

Τα Igloos έχουν θερμικούς γυάλινους τοίχους και οροφή που διατηρούν τη δομή ζεστή κατά τη διάρκεια των κρύων νυκτών Οι ιγκλούδες διαθέτουν επίσης προληπτική τεχνολογία παγετού, έτσι ώστε να έχετε πάντα μια υπέροχη θέα στον νυχτερινό ουρανό, αφού σβήσετε τα φώτα. Η διοίκηση του ξενοδοχείου ακούει ένα κουδούνι όταν ο ουρανός είναι πιο ξεκάθαρος, έτσι ώστε οι επισκέπτες πάντα να γνωρίζουν πότε πρέπει να βρουν έξω.

Το κύριο κατάλυμα διαθέτει τη μεγαλύτερη σάουνα καπνού στον κόσμο, ένα εστιατόριο, ένα παγοδρόμιο και ένα παρεκκλήσι από χιόνι.

4. Glamping σε ένα αμερικανικό Safari

Το κάμπινγκ αναβαθμίζει αυτό το αμερικανικό σαφάρι. Το Resort at Paws Up διαθέτει σκηνές πλατφόρμας υψηλού επιπέδου που επαναδιατυπώνουν την ιδέα της "εξόρυξης". Οι κατασκηνωτές μπορούν να απολαύσουν το υπέροχο ύπαιθρο χωρίς να θυσιάζουν τις ανέσεις ή τις ανέσεις. Οι σκηνές έρχονται με κρεβάτια queen ή king size και πλήρη μπάνια με δάπεδα από βράχους ποταμών και ντους με ντους βροχής.

Οι σκηνές έχουν δύο έως τέσσερα υπνοδωμάτια και τα περισσότερα βρίσκονται στις όχθες του ποταμού Blackfoot.



Το τραπεζαρία έχει όμορφη θέα στο ποτάμι και διαθέτει τραπεζαρία στο εσωτερικό για εξωτερική τραπεζαρία.

Ανακατέψτε τις ετήσιες διακοπές σας με το να βγείτε από την πόλη και σε ένα από αυτά τα μοναδικά πολυτελή ενοίκια. Ενώ τα περισσότερα από αυτά τα ενοίκια είναι μακριά από τα συνηθισμένα, εξακολουθούν να προσφέρουν ανέσεις υψηλών προδιαγραφών και πολλές γραφικές απόψεις. Οι φίλοι και η οικογένειά σας θα είναι τόσο ζηλότυποι, ίσως να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τις επόμενες διακοπές σας.

Η εύρεση μιας μοναδικής ενοικίασης διακοπών μπορεί πραγματικά να κάνει την επόμενη εμπειρία διακοπών σας πολύ πιο καταπληκτική.