Μην παρακολουθήσετε μόνο το Ryder Cup, Παίξτε τη δική σας στο Hilton Head Island

Έτσι, για άλλη μια φορά ήρθε η ώρα για το "Big One". Σε μόλις ένα μήνα, ο μεγαλύτερος αγώνας του γκολφ θα πάρει την κεντρική σκηνή στο Hazeltine National Golf Club στο Chaska, MN. Το Κύπελλο Ryder - η εξαμηνιαία αναμέτρηση μεταξύ των καλύτερων παικτών του παιχνιδιού από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη - είναι η τελική ομαδική εκδήλωση. Δεν είναι σε θέση να παρευρεθεί; Κανένα πρόβλημα! Σε απόσταση δεκατεσσάρων χιλιομέτρων νοτιοανατολικά, το Hilton Head Island προσφέρει στους παίκτες του γκολφ την ευκαιρία να μην παρακολουθήσουν μόνο το Ryder Cup στην τηλεόραση, αλλά να συμμετάσχουν σε μία από τις δικές τους, στο Hilton Head.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα; Φυσικά θα ήταν!

Το πακέτο Ryder Cup

Το πακέτο Ryder Cup Palmetto Dunes Oceanfront Resort (ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για να μείνω και να παίξω) θεραπεύει τους παίκτες του γκολφ σε μια εκπληκτική εμπειρία στο τουρνουά. Ξεκινώντας από 499 δολάρια, οι ομάδες των 12 ή περισσότερων θα απολαύσουν διαμονή τριών νυχτών, τρία γύρους γκολφ, καθημερινό πρωινό, μπάλες ελεύθερης βοσκής και βιβλία ναυπηγείων, ειδικές εκπτώσεις στο επαγγελματικό κατάστημα και σε κοντινά εστιατόρια και μπλουζάκια.

Τετραήμερη, Τριών Νύχτες Promo

Για λίγο λιγότερο, το Palmetto Dunes προσφέρει επίσης μια τετραήμερη / τριών νύχτα προώθηση για μεγάλες ομάδες που περιλαμβάνει καταλύματα στις βίλες δύο υπνοδωματίων του πολυτελούς θέρετρου και σε τρεις γύρους γκολφ. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης προτιμητέες τιμές και προτεραιότητα πρόσβασης σε όλες τις δραστηριότητες και ανέσεις των θέρετρων, καθώς και ειδικές εκπτώσεις στο επαγγελματικό κατάστημα. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, θα σας δώσουν ακόμα και ένα τέταρτο γύρο δωρεάν.

Πρώιμη πτώση ειδικών πτηνών

Ακριβώς κάτω από το δρόμο, το Heritage Golf Group (ένα άλλο μεγάλο μου φαβορί) προσφέρει απεριόριστο γκολφ για ομάδες οκτώ ατόμων με το Early Bird Fall Special. Ξεκινώντας από $ 560, περιλαμβάνει καταλύματα για τέσσερις διανυκτερεύσεις που προσφέρονται από το Resort Quest Wyndham Vacation Rentals, μια εκπτωτική κάρτα Heritage Collection VIP εκπτωτικές κάρτες και απεριόριστα γύρους στο Port Royal Golf & Racquet Club, το Shipyard Golf Club, την Palmetto Hall Plantation και το Oyster Reef Golf Club.

Εάν το πλήρωμά σας υπερβαίνει τους 12 ή περισσότερους παίκτες, το Heritage Golf Group σας καλύπτει και εσείς. Ένα άλλο Early Bird Fall Special απευθύνεται σε μεγαλύτερες ομάδες. Ξεκινώντας από $ 495 ανά άτομο με βάση 12 άτομα, περιλαμβάνει όλες τις χρεώσεις των greens, τα καροτσάκια γκολφ, την πρόσβαση στα γήπεδα και τους απεριόριστους γύρους στο Port Royal Golf & Racquet Club, το Shipyard Golf Club, την Palmetto Hall Plantation και το Oyster Reef Golf Club.

"Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι αναγνώστες του περιοδικού Travel + Leisure Magazine ονόμαζαν το Hilton Head το νούμερο 1 του νησιού στις ηπειρωτικές ΗΠΑ", λέει ο Cary Corbitt, Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Γήπεδα Γκολφ Lowcountry. "Τα μαθήματα, τα κλαμπ και τα θέρετρα μας προσφέρουν απόλαυση όλο το χρόνο και απίστευτες εμπειρίες για οικογένειες και φίλους που αναζητούν την απόλυτη απόδραση του γκολφ".

Πακέτο Γκολφ Βίλας

Υπάρχει επίσης μια ξεχωριστή ευκαιρία για την ομάδα σας να είναι από τους πρώτους που το ταιριάζουν στο νεότερο γήπεδο γκολφ του Hilton Head Island. Με το Πακέτο Γκολφ Βίλα που ξεκινά από τα 154 δολάρια το θέρετρο Sea Pines ανά διανυκτέρευση, το θέρετρο The Sea Pines προσφέρει διαμονή τριών διανυκτερεύσεων σε μια ιδιωτική βίλα εξοπλισμένη με πλήρη κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι και δύο ή τρεις γύρους γκολφ το φημισμένο λιμάνι του Harbour Town Links, το Heron Point από Pete Dye ή το Duncan Atlantic (άνοιγμα Οκτ.

3). Τώρα αυτό είναι μια καταπληκτική προσφορά. Εάν μπορείτε να το καταφέρετε, σας συνιστώ να δώσετε μια σοβαρή εκτίμηση.

Διαθέτοντας εξαιρετικά μαθήματα, εξαιρετική αξία, ευχάριστο καιρό και απευθείας πτήσεις από μεγάλες πόλεις, το Hilton Head Island είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς γκολφ στον κόσμο. Εκτός από την τιμή του IAGTO, το νησί του Hilton Head έχει κερδίσει φήμη φέτος από το Golfweek, τον σύμβουλο γκολφ και τον πίνακα αξιολόγησης γήπεδα γκολφ της Νότιας Καρολίνας.

Πώς να πάτε εκεί

Η πρόσβαση στο «νησί γκολφ» είναι ευκολότερη από ποτέ από τα κέντρα πληθυσμού της Ανατολικής Ακτής και του Midwest. Η JetBlue Airways πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από τη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Savannah / Hilton Head (SAV). Η Allegiant Air πετάει επίσης χωρίς καθυστέρηση στο Savannah / Hilton Head από την Ινδιανάπολη, το Σινσινάτι, τη Βαλτιμόρη, το Πίτσμπουργκ και άλλες πόλεις.

Δεκατέσσερις άλλες τοποθεσίες προσφέρουν υπηρεσία non-stop στο SAV, συμπεριλαμβανομένου του Σικάγου, του Ντιτρόιτ, του Ντάλας / Φορτ Γουόρθ, του Χιούστον, της Φιλαδέλφειας και της Ουάσινγκτον

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ποσοστά, τους περιορισμούς και άλλες καταχωρίσεις πακέτων ή για να λάβετε μια προσφορά, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Hilton Head Golf Island ή τηλεφωνήστε στο 800-523-3373