Πού να επισκεφτείτε τη φάλαινα στον Καναδά

Με όλη αυτή την ακτογραμμή, υπάρχουν πολλά μέρη για να παρακολουθήσετε φάλαινες στον Καναδά . Οι κύριοι προορισμοί παρακολούθησης φαλαινών είναι στη Βρετανική Κολομβία στη δυτική ακτή και στο Newfoundland , στο Κεμπέκ, στο Νιου Μπρούνσγουικ και στη Νέα Σκοτία στην ανατολική ακτή.

Επιλέξτε εκδρομές που χρησιμοποιούν μικρότερες, ταχύτερες Zodiac βάρκες, ταξιδεύουν άνετα με μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια, απολαύστε το περιπετειώδες με καγιάκ ή πηγαίνετε δεξιά και προσωπικά με ψαροντούφεκο με τις φάλαινες. Συχνά πολλές εταιρείες περιοδεύουν θα λειτουργούν από το ίδιο λιμάνι, ώστε να μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε με ποιον να το βιβλίο.

Ανεξάρτητα από το είδος της εκδρομής που αποφασίζετε, φροντίστε να επιλέξετε έναν χειριστή που να εξασφαλίζει την ασφάλεια των επιβατών του και να μεταχειρίζεται την άγρια ​​φύση με προσοχή και σεβασμό, που σημαίνει ελάχιστη διείσδυση. Δώστε ερωτήσεις σχετικά με τυχόν πρότυπα ασφάλειας που ενδέχεται να ισχύουν ή εάν ο χειριστής έχει την κατάσταση σε μια οργάνωση άγριων ζώων.