Μέσα στην Ατλάντα: Gerry Klaskala, σεφ-ιδιοκτήτης της Aria

Ο Gerry Klaskala, σεφ και ιδιοκτήτης της Aria, μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Gerry Klaskala, ιδιοκτήτη του chef της Aria του Buckhead. Οι άλλοι ισχυρισμοί της Klaskala για τη φήμη περιλαμβάνουν την αποφοίτηση από το Ινστιτούτο Κουζίνας της Αμερικής, που είναι ιδιοκτήτης του Canoe στις Vinings και έχει βραβευμένη κουζίνα που παρουσιάστηκε σε μεγάλες εκδόσεις με τίτλο Bon Appetit, The New York Times, ΗΠΑ Today, Esquire και πολλά άλλα! ) Ως βασικός σεφ του Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού της Ατλάντα και μέλος της επιτροπής Chef's Board Committee για το κρεμμύδι Vidalia, η Klaskala ισχυρίζεται ότι έχει βαθιές ρίζες στην Ατλάντα.

Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με επικεφαλής τον ίδιο τον Klaskala.

Ζω στην ... Sandy Springs, που σημαίνει ότι μπορώ να φτάσω σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο της Ατλάντα σε 20 λεπτά.

Εύχομαι οι άνθρωποι να ξέρουν ... αν εργάζεστε με περίεργες ώρες, η Ατλάντα δεν έχει πρόβλημα κυκλοφορίας. Αφήνω το σπίτι να πάει στη δουλειά στις 9 π.μ., και αφήνω δουλειά για να πάω σπίτι συνήθως στις 9:30 μ.μ. ή αργότερα, [έτσι] ποτέ δεν βιώνω καθιστικό στην κυκλοφορία της Ατλάντα.

Μπορείτε να με βρείτε ... στο σπίτι μαγειρεύοντας μια καταιγίδα για οικογένεια ή φίλους (όταν δεν είμαι στην Aria-που είναι σπάνια).

Είναι η ώρα του δείπνου, κατευθύνω ... Kevin Rathbun Steak, η οποία είναι η go-to για το καλύτερο μπριζόλα γύρω? Το Bistro του Gu είναι το καλύτερο για τις ξηρές τηγανιτές μελιτζάνες και τα ψιλοκομμένα ζυμαρικά (Σημείωση του συντάκτη: Το Bistro του Gu έχει έκλεισε έκτοτε, αλλά μπορείτε να βρείτε φαγητό του Chef Gu στην Αγορά Krog Street - το περίπτερο του ονομάζεται Γυναικεία Ζυμαρικά). Το Sotto Sotto είναι ιδανικό για ζυμαρικά. Πηγαίνετε στο κανό για το καλύτερο brunch στην πόλη. Αν θέλετε να βγείτε έξω από την πόλη, κατευθυνθείτε στο 5 & 10 στην Αθήνα για κάποιο νόστιμο μαγειρεμένο φαγητό (ακούω ότι το ποδόσφαιρο είναι πολύ καλό, πάρα πολύ).

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... Τζακ Ντάνιελς, ζιγγίβερο και μια συμπίεση ασβέστη, πάω μου. Το αγαπημένο μου μπαρ στην πόλη είναι το Kimball House, όπου μπορείτε να πάρετε μόνο τα ποτά που κάνει ο Miles Macquarrie και το πλήρωμά του.

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα μέσα ... Το St. Regis στο Buckhead. Η υπηρεσία είναι φανταστική [Σημείωση: Το Klaskala είναι επίσης συμβουλευτικός σεφ στο Atlas, το οποίο στεγάζεται μέσα στο ξενοδοχείο].

Το καλύτερο μυστικό της Ατλάντα είναι ... Highlands, NC. Είναι το καλύτερο καλοκαιρινό μυστικό στην Ατλάντα. Είναι μόνο δύο ώρες μακριά και 10-15 βαθμούς πιο δροσερό. Αν πρόκειται για πρώτη φορά, οδηγείτε από τη δύση. από το Franklin, NC στη διαδρομή 64. Είναι σαν το εθνικό πάρκο Yosemite στην ανατολική ακτή.

Όταν παίζω τουρίστας, πηγαίνω στο ... Stone Mountain . Μου αρέσει να παρουσιάζω στους καλεσμένους μου την Ατλάντα με πεζοπορία στην κορυφή και να βλέπω την θέα. Ο Βοτανικός Κήπος της Ατλάντα θα σας αφήσει γεμάτο με την υπερηφάνεια της Ατλάντα και έχω πάει στο Ενυδρείο της Γεωργίας τόσες πολλές φορές γνωρίζω όλα τα ψάρια με το όνομα.

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... είτε στο Cochran Shoals σε μια απόσταση τριών μιλίων με τα πόδια στον ποταμό Chattahoochee, είτε περπατώ τη Beltline και ελέγχει την πόλη μου.

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου ... Νότια της αγοράς στο Peachtree Hills. Έχει τα πιο cool stuff.

Ιστορία από τον Τέιλορ Κρόμγουελ. Ο εμπειρογνώμονας της Ατλάντα για το Travel Travel, Kate Parham Kordsmeier , μπορεί να προσεγγιστεί στο twitter @ KPKords ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο k pkords @ gmail.com . Μην ξεχάσετε να μας συμπαθείτε στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και το Pinterest .