Φοίνιξ Σκωτσέζικα παιχνίδια - 2017

Γαργόνες, Φυλές, Τάρτες, Χορός, Αθλητισμός και Περισσότερα

Σκωτσέζικη μουσική, σκωτσέζικους χορούς, γκέι και αθλητικούς αγώνες, καθώς και πολλοί σκωτσέζικοι ταρτάνες από πολλές σόττχες φυλές. Αυτό είναι που μπορείτε να περιμένετε κάθε χρόνο όταν η Caledonian Society of Arizona βάζει τους ετήσιους Φοίνιξ Σκοτσέζους Αγώνες (παλαιότερα γνωστούς ως Glenmorangie Scottish Gathering και Highland Games και, πριν από αυτό, τους Αγώνες της Σκωτίας Highland).

Ποια είναι τα παιχνίδια της Σκοτίας της Φοίνιξ;

Ακόμα κι αν δεν είστε σκωτσέζοι, σας προσκαλούμε σε αυτό το ετήσιο γεγονός που γιορτάζει την κληρονομιά και την ιστορία της Σκωτίας και του λαού της.

Υπάρχουν αθλητικά γεγονότα. σωλήνες, τύμπανα και διαγωνισμούς Pipe Band. Έκθεση χορού Highland; Ταρτάνες, Γενεαλογία και Κλαί; ιστορικές ομάδες αναπαράστασης; Χορευτική χώρα της Σκωτίας παραδοσιακή και σύγχρονη μουσική της Σκωτίας. παιδική περιοχή; φαγητό και αναψυκτικά; εκπαιδευτικό κέντρο · και τους θαλάμους πωλητών.

Πότε είναι?

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.
Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Που είναι?

Η εκδήλωση Phoenix Scottish Games βρίσκεται στο Steele Indian School Park στο κέντρο του Φοίνιξ. Εδώ είναι ένας χάρτης με οδηγίες για το Steele Indian School Park . Διατίθεται χώρος στάθμευσης στο 4041 N. Central Ave. για $ 5 ανά όχημα, εάν καταβληθεί εκ των προτέρων online, $ 10 ημέρα εκδήλωσης, και περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο στους Αγώνες.

Το Steele Indian School Park είναι επίσης προσβάσιμο από τη σιδηροδρομική γραμμή του μετρό Valley . Χρησιμοποιήστε τον κεντρικό / ινδικό σχολικό σταθμό.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην πύλη στις ημέρες της εκδήλωσης ή στο διαδίκτυο, εκ των προτέρων (θα προστεθεί το τέλος εξυπηρέτησης).

Ηλικίες 13+: $ 20
Στρατιωτικοί / ηλικιωμένοι 60+: $ 15
Ηλικία παιδιού 6 -12: 5 €

Υπάρχει μια πρόσθετη χρέωση για την είσοδο της ημέρας Kids Zone.

Διατίθενται εκπτώσεις;

Τα εισιτήρια Advance προσφέρουν έκπτωση. Δύο ημερήσια εισιτήρια διατίθενται επίσης σε μειωμένη τιμή.

Συμβουλές για την παρακολούθηση των Αγώνων της Σκωτίας Phoenix

Εδώ είναι μερικά πράγματα που ίσως θέλετε να έχετε κατά νου όταν παρευρεθείτε στην εκδήλωση.

  1. Φορέστε άνετα παπούτσια. Υπάρχει πολύ έδαφος για την κάλυψη μεταξύ εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων. Μπορεί να περπατάς σε ανώμαλες επιφάνειες κατά καιρούς.
  2. Τα σκυλιά σε λουριά επιτρέπονται, εφόσον καθαρίζετε μετά το κατοικίδιο ζώο σας. Το πάρκο σκυλιών θα κλείσει αυτό το Σαββατοκύριακο.
  3. Αν φτάσετε νωρίς για συγκροτήματα Pipe και αθλητικά γεγονότα, φορέστε τα στρώματα. Μπορεί να είναι πολύ δροσερό τα πρωινά, ακόμα κι αν θερμαίνεται αργότερα.
  4. Οι καλοί άνθρωποι που διοργανώνουν αυτό το φεστιβάλ επιτρέπουν την επανένταξή τους, οπότε αν θέλετε να καταθέσετε επιπλέον σακάκια ή πουλόβερ ή πράγματα που έχετε αγοράσει στο αυτοκίνητό σας, μπορείτε να το κάνετε αυτό και στη συνέχεια να επιστρέψετε για να απολαύσετε περισσότερο το φεστιβάλ.
  5. Μπορείτε να πάρετε κουβέρτες ή πτυσσόμενες καρέκλες για να απολαύσετε αθλητικές εκδηλώσεις και διασκέδαση.
  6. Αν επισκέπτεστε από την πόλη, τα κοντινότερα ξενοδοχεία βρίσκονται στο κέντρο του Phoenix . Φτάνοντας νωρίς ή μένοντας για λίγες μέρες; Ακολουθούν κάποια άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Phoenix.
  7. Μπορείτε να πάρετε ένα πρόγραμμα γεγονότων στην πύλη.
  8. Ο προγραμματισμός εδώ είναι περισσότερο μια τέχνη παρά μια επιστήμη. Οι χρόνοι είναι κατά προσέγγιση.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την Caledonian Society of Arizona online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.