Μέσα στην Ατλάντα: ο Justin Fox του μπάρμπεκιου του Fox Brothers

Ο αθλητισμός της Ατλάντα, ο Justin Fox, μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Justin Fox, το μισό από το duo που αποτελεί το Fox Bros. Bar-BQ. Μπορεί να γνωρίζετε το hotspot Candler Park ως ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια μπάρμπεκιου στην πόλη ή από την πρόσφατη εμφάνιση του στο Diners, Drive-Ins και Dives . Ένας ντόπιος του Τέξας, ο Fox έχει αργά μαγειρεμένα κρέατα στην Ατλάντα εδώ και 15 χρόνια.

Όταν δεν δουλεύει ή δεν συγκεντρώνει χρήματα για το Hogs για την αιτία, μπορείς να τον βρεις στα κηλιδωτά σημεία του. Σήμερα παίρνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την καθοδήγηση του ίδιου του Fox.

Ζω ... "Ζω στο Kirkwood. Μου αρέσει, γιατί προφανώς είναι κοντά στην δουλειά αλλά όχι πολύ μακριά από όλα τα άλλα (Decatur, Downtown, Midtown ... ακόμη και OTP). "

Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν ... "τι είναι συναρπαστική στιγμή να είσαι στην Ατλάντα αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι τα τρόφιμά μας είναι καλύτερα από ό, τι εδώ και πολύ καιρό. Οι τοπικοί σεφ κάνουν εντυπωσιακά πράγματα εδώ. Η σκηνή της τέχνης ξεκινάει με την πόλη να υποστηρίζει το τοπικό ταλέντο της από τοιχογραφίες και την τέχνη του δρόμου σε έργα ζωγραφικής. Άνθρωποι όπως οι R. Land, BlackCatTips και Catlanta κάνουν κάποια μεγάλη τέχνη γύρω από την πόλη. Και η βιομηχανία κινηματογράφων συμβάλλει πραγματικά στην λάμψη της ATL! "

Μπορείτε να με βρείτε ... "Τείνω να το κρατώ κοντά στο σπίτι, αλλά όταν βγαίνω, είμαι συνήθως στο Universal Joint ή στο Olde Bar του Smith. Αλλά, οφείλω για ένα ταξίδι για στρείδια στο Kimball House ή στο The Optimist. "

Είναι η ώρα του δείπνου, είμαι με επικεφαλής ... "Το Miso Izakaya-sushi είναι η λαχτάρα μου αυτή τη στιγμή, και μπορώ να πάρω το Dan Dan ramen και sushi ταυτόχρονα. Το Umi Sushi είναι επίσης καλό, και ανυπομονώ να δοκιμάσω το Brush Sushi στο Decatur. "

Το ρολόι χτυπά 5'ακόμα, πίνω ... "αν δεν είμαι στο Fox Bros πίνοντας ένα καρπούζι Margarita το καλοκαίρι, τότε θα κατευθυνθώ στο Universal Joint για ένα παγωμένο Budweiser.

Είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα σε ... "τη Γεωργιανή ταράτσα ή το Westin Downtown. Τα ουράνια κρεβάτια και η γεωργιανή ταράτσα έχουν υπόδειξη και πρόνοια στο υπόγειο. Όσο το ξενοδοχείο διαθέτει ένα καλό μπαρ και ένα άνετο κρεβάτι, είμαι καλά με αυτό. Λατρεύω ένα καλό μπαρ του ξενοδοχείου! "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Kirkwood, αλλά δεν μένει έτσι για πολύ. Μετακόμισα εδώ πριν από έξι χρόνια από το Brookhaven για να είμαι πιο κοντά στο εστιατόριο και πραγματικά το λάτρεψα πολύ. Έχει περισσότερο από μια γειτονιά να αισθανθεί σε αυτό, και οι κάτοικοι αγαπούν να υποστηρίξουν τις επιχειρήσεις, και οι επιχειρήσεις ήθελαν να στηρίξουν τη γειτονιά, επίσης. Είναι βολικό για τα διαμερίσματα, Downtown, Midtown και Perimeter (αν χρειαστεί να πάω OTP). Είναι ένα ήσυχο σημείο στη μέση της πόλης. "

Όταν παίζω τουριστικές πηγαίνω ... "στην αίθουσα ποδοσφαίρου κολλεγίων ποδοσφαίρου και στο ενυδρείο της Γεωργίας. Η υποβρύχια ζωή πάντα ενθουσιάστηκε τον παραγκωνισμό της παραλίας μου και μια εκτίμηση της ιστορίας του αθλήματος είναι κάτι που παίρνω από τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν ένας μεγάλος φίλος της ιστορίας. Στη συνέχεια, θα χτυπήσει επάνω Decatur μια μέρα, ο αυτοκινητόδρομος Buford μια άλλη μέρα και στη συνέχεια Inman Park για μια μαγειρική περιοδεία. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε για μια περιοχή είναι μέσω των τροφίμων. "

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "Η Ανατολική Λίμνη YMCA βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σπίτι μου. Μου αρέσει επειδή έχει πολλά πράγματα να προσφέρει και το προσωπικό είναι πολύ ωραίο. Και είπα ότι είναι σωστό από το σπίτι μου; "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου ... "Δεν είμαι οπαδός των ψώνια (gawd ευλογεί το διαδίκτυο) αλλά η ένοχη μου ευχαρίστηση είναι τα ψώνια στα καταστήματα αλκοολούχων ποτών για διαφορετικούς τύπους μπέρμπον. Το κατάστημα πακέτων Decatur είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε κάτι που μπορεί να χρειαστείτε, αλλά συνήθως έχουν κάτι τοποθέτηση στο ράφι που δεν μπορείτε να βρείτε στα περισσότερα μέρη. "