Διακοπές στην οικογένεια Σαββατοκύριακου στην Έλεν, GA

Επισκεφθείτε την Ελένη για την οικογένεια F στα βουνά

Αναπνεύστε στον δροσερό αέρα του βουνού. Παρακολουθήστε τις μαγευτικές κορυφές. Απολαύστε τις εξοχικές κατοικίες και τα καταστήματα της Βαυαρίας. Όχι, δεν είναι μια απόδραση το Σαββατοκύριακο στη Γερμανία - είναι ένα ταξίδι στην Ελένη: το χωριό των Άλπεων της Γεωργίας.

Πριν από πολλά χρόνια η μικρή και αγωνιώδης πόλη της Ελένης έσωσε το οικονομικό της μέλλον υιοθετώντας ένα γερμανικό πρόσωπο. Οι επισκέπτες συσσωρεύονται στην Ελένη κάθε εποχή του χρόνου για τα πολλά φεστιβάλ και την γραφική ατμόσφαιρα στα υπέροχα βουνά της Βόρειας Γεωργίας.

Λιγότερο από δύο ώρες από την Ατλάντα, η Ελένη γεμίζει με δραστηριότητες διασκέδασης για οικογένειες.

Σωλήνωση

Μια επίσκεψη στην Ελένη το καλοκαίρι δεν θα ήταν πλήρης χωρίς να βυθίσουμε τον ποταμό Chattahoochee. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών πρέπει να οδηγούν με έναν ενήλικα και, αν πάτε, φροντίστε να φέρετε φθηνά πάνινα παπούτσια. Τα Helen Tubing και Cool Runnings έχουν μια ποικιλία από φθηνά πακέτα, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν και διαφάνειες νερού.

Ιππασία

Εξερευνήστε το ορεινό τοπίο της Helen με το άλογο σε μια διαδρομή με το Statah Chattahoochee. Τα παιδιά κάτω των 5 ετών μπορούν να οδηγούν με έναν γονέα. Το Sunburst Stables προσφέρει μαθήματα ιππασίας, γραμμές φερμουάρ και διαδρομές για παιδιά οκτώ και μεγαλύτερα.

Μίνι γκολφ

Τι θα ήταν μια οικογενειακή απόδραση χωρίς putt-putt; Το Alpine Helen Mini Golf βρίσκεται στην κεντρική οδό της Helen και βλέπει το μέρος με το βαυαρικό ντιζάιν. Παίξτε το "Adventure Golf" ένα μπλοκ από το κέντρο της πόλης στο Pirate's Cove.

Εξόρυξη χρυσού και πολύτιμων λίθων

Τα βουνά της Βόρειας Γεωργίας ήταν η θέση της πρώτης χρυσής βιασύνης της Αμερικής και η οικογένειά σας μπορεί να είναι προοπτική για την ημέρα με το χτύπημα για το χρυσό (που είναι σκληρό) και τους πολύτιμους λίθους (που είναι αρκετά εύκολο).

Η επιχείρηση Gem και Mining Company του Dukes Creek έχει μια ποικιλία επιλογών ορυχείων, και το εξυπηρετικό προσωπικό τους θα κάνει αυτή τη δραστηριότητα ένα από τα σημαντικότερα σημεία του Σαββατοκύριακου. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε ένα ιστορικό υπόγειο χρυσωρυχείο στο Consolidated Gold Mine.

Πεζοπορία

Μην χάσετε τη φυσική ομορφιά της Ελένης και των γύρω περιοχών - βγείτε εκεί και πεζοπορίστε!

Το Anna Ruby Falls είναι ένας από τους ομορφότερους καταρράκτες στη Γεωργία, προσβάσιμος από ένα σύντομο (αν και απότομο) μισό μίλι πεζοπορία σε ένα πλακόστρωτο διάδρομο. Μια μακρύτερη πεζοπορία 4 1/2 μιλίων για πεπειραμένους πεζοπόρους συνδέει τους καταρράκτες της Άννας Ρουμπίνι με το Unicoi State Park. Μπορείτε επίσης να οδηγήσετε στην Unicoi για να απολαύσετε 7 1/2 μίλια μονοπάτια πεζοπορίας, ψάρεμα, κολύμπι και ορεινή ποδηλασία.

Το Smithgall Woods είναι ένα άλλο κρατικό πάρκο κοντά στην Χέλεν με πεντακάθαρα μονοπάτια πεζοπορίας. Το κυνήγι και η αλιεία επιτρέπονται σε συγκεκριμένες περιόδους του έτους.

Εάν δεν επισκέπτεστε κρατικό πάρκο, έχετε ακόμα πολλά μονοπάτια πεζοπορίας για να διαλέξετε. Γυρίστε το ταξίδι σας σε κυνήγι θησαυρού με geocaching ή letterboxing.

Φεστιβάλ και εκδηλώσεις

• Που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Απριλίου, η Άνοιξη Volksmarch εμπνέεται από γερμανικούς διαγωνισμούς πεζοπορίας. Ανταγωνιστείτε ως οικογένεια καθώς περπατάτε στο Unicoi State Park.

• Στις αρχές Μαΐου, παρακολουθήστε το Wurstfest, μια γιορτή του λουκάνικου! Το ανταγωνιστικό φαγητό του λουκάνικου, ο χορός Maypole, η μουσική και ο χορός της πολικής είναι τα κυριότερα σημεία αυτού του φεστιβάλ.

• Τον Ιούνιο, μην χάσετε το παλαιότερο γεγονός μπαλόνι ζεστού αέρα στον Νότο: το Φεστιβάλ Helen-Atlantic Hot Balloon. Θα δείτε περισσότερα από 30 μπαλόνια θερμού αέρα και αγώνα με μπαλόνια κατά μήκος.

• Περιοδικά όλο το καλοκαίρι, η Helen φιλοξενεί βαυαρικά φεστιβάλ με ζώνες "oompah" και χορό polka στην Festhalle.

• Στις 4 Ιουλίου, γιορτάστε την Ημέρα της Ανεξαρτησίας με μουσική, μπάρμπεκιου και πυροτεχνήματα στη Festhalle.

• Από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε το καλύτερο Oktoberfest στη Γεωργία. Οι εορτασμοί ξεκινούν με την παρέλαση του Oktoberfest.

• Η χριστουγεννιάτικη περίοδος ξεκινά στα τέλη Νοεμβρίου με το ετήσιο Φωτισμό του χωριού και μια επίσκεψη από τον Άγιο.

• Τις δύο Παρασκευές και τα Σάββατα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, επισκεφθείτε το Christkindlmarkt για τα Χριστουγεννιάτικα φαγητά, δώρα και διακοσμήσεις.

• Δείτε το Santa στο πρώτο Σάββατο του Δεκεμβρίου κατά την παραμονή των Χριστουγέννων.

Τροφή

Έχετε πολλές επιλογές για φαγητό στην Ελένη, αλλά μην πηγαίνετε στο σπίτι χωρίς να δοκιμάσετε κάποια weinersnitchel! Η Hofer's της Helen έχει πολύ καλές γερμανικές σπεσιαλιτέ στο καφέ και στο φούρνο. Εάν δεν θέλετε ένα καθιστικό γεύμα, υπάρχουν πολλές θέσεις τρύπα στο τοίχο στην Main Street όπου μπορείτε να πάρετε ένα bratwurst.

Αν είχατε γεμίσει γερμανικό φαγητό, η Helen ειδικεύεται επίσης στην παλιομοδίτικη νότια κουζίνα για πρωινό και δείπνο. Το Wendell's Country Restaurant είναι φιλόξενο και οικονομικό, με γενναιόδωρες μερίδες εξαιρετικού φαγητού. Το εστιατόριο Ma Gooch's είναι 10-15 λεπτά με το αυτοκίνητο στο Κλίβελαντ, αλλά δεν μπορείτε να νικήσετε τις τιμές για το μαγείρεμα της χώρας. Στη διάθεση για μπάρμπεκιου; Βόρεια Γεωργία Barbeque Co. είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Αν τα παιδιά θέλουν πίτσα, επισκεφθείτε το Nachoochee Village Tavern και την πιτσαρία ή την πίτσα του Jordano για μια φέτα.

Ακομα πειναω? Τέλος της ημέρας με παγωτό στο Scoop de Scoop ή το Alpine Ice Cream Shoppe.

Κατάλυμα

Η καλύτερη επιλογή για οικογένειες που επισκέπτονται την Ελένη είναι μια καμπίνα βουνού. Θα έχετε υπέροχη θέα και πολύ χώρο για να απλώσετε. Είτε ψάχνετε για ρουστίκ ή πολυτελή καταλύματα, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη καμπίνα για την απόδραση το Σαββατοκύριακο σας.

Μεταξύ των κοντινών κρατικών πάρκων και των ιδιωτικών χώρων κατασκήνωσης, οι κατασκηνωτές έχουν πολλές επιλογές. Αποθηκεύστε τους χώρους νωρίς για πολυάσχολα καλοκαιρινά σαββατοκύριακα

Η Helen διαθέτει μια σειρά από μοτέλ και καταλύματα που θα περιμένατε από έναν τουριστικό προορισμό. Το Helendorf Inn είναι ένα από τα αγαπημένα, με σουίτες τζακούζι και δωμάτια με θέα στο ποτάμι που διαθέτουν ψυγεία και φούρνο μικροκυμάτων. Το Black Forest River Suites έχει επίσης υπέροχη θέα στο ποτάμι με υδρομασάζ και ψησταριές στα μπαλκόνια.