Πάρτε τα παιδιά σας Φράουλα μαζεύοντας στην Ατλάντα

Μην χάσετε την ευκαιρία να πάρετε φράουλα picking με τα παιδιά σας στην Ατλάντα - είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασκεδάσετε στο φθηνό ! Η εποχή φράουλας μπορεί να τεντωθεί από τα τέλη Απριλίου έως τις 4 Ιουλίου στη Γεωργία, με την καλύτερη επιλογή από τον Μάιο μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Pickyourown.org ο καλύτερος δικτυακός τόπος για την εύρεση pick-your-δικά σας αγροκτήματα: απαριθμεί όλα τα είδη των προϊόντων, όχι μόνο φράουλες. Αναζητήστε τόσο την περιοχή της Ατλάντα όσο και τη Βόρεια Γεωργία.

Γιατί να πάρει φράουλες;

Πολλοί λόγοι! Είναι φτηνότερες από τις αγορές που αγοράζονται (ακόμη και κατεψυγμένες), αν και όχι εκπληκτικά - συνήθως περίπου $ 10 / γαλόνι. Γεύονται καλύτερα από αυτά που αγοράστηκαν. Σε αντίθεση με πολλά μούρα, οι φράουλες είναι εύκολο να επιλέξουν: είναι μεγάλοι και δεν έχουν αγκάθια. Είναι ιδιαίτερα εύκολο για τα παιδιά να επιλέξουν, δεδομένου ότι είναι χαμηλά στο έδαφος. Η συλλογή φράουλας κάνει τις μνήμες τα παιδιά σας πάντα θα θησαυρός. Τέλος, τι προτιμά καλύτερα από μια φράουλα που μόλις πήρε, που θερμαίνεται από τον ήλιο;

Μπορείτε επίσης να κάνετε την καλύτερη μαρμελάδα στον κόσμο με τα μούρα σας! Εδώ είναι η συνταγή.

Ψωμί φράουλας

2 φλιτζάνια φράουλες σε φέτες, πουρέ (κάντε αυτό με το χέρι ή σε ένα μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων - αφήστε το κάπως ογκώδες)

4 φλιτζάνια ζάχαρη

1 συσκευασία υγρής πηκτίνης

2 Τ. Χυμό λεμονιού

Καθαρίστε τα βάζα κονσερβοποίησης ή τα ταπετσαρίες με τα καπάκια

Ανακατεύουμε φράουλες με ζάχαρη και αφήνουμε να σταματήσουμε για δέκα λεπτά. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το πακέτο πηκτίνης με χυμό λεμονιού. Προσθέστε σε μίγμα φράουλας και ανακατέψτε τρία λεπτά ή μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και δεν είναι πλέον κοκκώδες.

(Μπορούν να παραμείνουν μερικοί κρύσταλλοι ζάχαρης.)

Γεμίστε όλα τα δοχεία αμέσως με ύψος 1/2 ίντσας. Καθαρίστε τα επάνω άκρα των δοχείων και καλύψτε με καπάκια. Αφήστε το να παραμείνει σε θερμοκρασία δωματίου 24 ώρες. Αποθηκεύστε την εμπλοκή στο ψυγείο για ένα μήνα ή στην κατάψυξη για ένα χρόνο.

Μην ξεχάσετε να παγώσετε μερικά μούρα: πλύνετε, στεγνώστε, κέλυφος και παγώστε σε ένα μόνο στρώμα σε ένα φύλλο μπισκότων.

Μεταφορά σε σακούλες κατάψυξης.

Θυμηθείτε αυτές τις σημαντικές προειδοποιήσεις σχετικά με την επιλογή φράουλας. 1. Πάντα να καλέσετε πρώτα το αγρόκτημα για να βεβαιωθείτε ότι έχουν άφθονα μούρα. 2. Τα έτη ξηρασίας παράγουν καλύτερα μούρα από τα βροχερά χρόνια. 3. Οι περισσότερες εκμεταλλεύσεις λαμβάνουν μόνο επιταγές ή μετρητά. 4. Αν δεν θέλετε να πληρώσετε $ 1 για κουβάδες, φέρετε το δικό σας ή τουλάχιστον να φέρετε tupperware για να μεταφέρετε τα μούρα σας για το σπίτι βόλτα.

Υπάρχουν πολλά μπαλώματα φράουλα στη Γεωργία. Εδώ είναι μερικά αγαπημένα.

Το Washington Farms έχει τοποθεσίες στο Loganville και το Watkinsville (το Loganville είναι το κύριο). Έχουν υπέροχα χωράφια με πολλά μούρα για επιλογή. Είναι ανοιχτά 8: 00-8: 00 και κλειστά τις Κυριακές.

Φάρμα Αθηνών / Watkinsville
5691 Hog Mountain Road
Bogart, GA 30622
(706) 769-0627

Loganville Farm
270 Willowwind Drive
Loganville, GA 30052

770.554.8119

Η Whitley Farms είναι μια φάρμα χωρίς φυτοφάρμακα που βρίσκεται στο Sharpsburg, GA. Εκτός από τις φράουλες, μπορείτε επίσης να διαλέξετε πολλά άλλα νόστιμα προϊόντα από το Farm Stand τους. Είναι ανοιχτά την Τρίτη - Σάββατο από τις 9 π.μ. - 4 μ.μ.

917 Bob Smith Rd.
Sharpsburg, Georgia 30277
(770) 254-1391

Φάρμα Adams

Το Adams Farm διαθέτει μια αγορά και μια δική σας επιχείρηση στο όμορφο αγρόκτημα. Ελέγξτε για άλλες καλλιέργειες εκτός από φράουλες.

1486 εθνική οδός της Γεωργίας 54 δυτικά
Fayetteville, GA 30214
770.462.9395