Η αγορά σας Dekalb Farmers στην Ατλάντα

Αυτή η αγορά αγροτικών αγροτικών προϊόντων όλο το χρόνο έχει αντικειμενικά και φρέσκα είδη διατροφής

Η παγκοσμίου φήμης αγορά σας Dekalb Farmers είναι η καλύτερη πηγή στην περιοχή της Ατλάντα για φρέσκα και δύσκολα βρετανικά προϊόντα παντοπωλείου.

Ανοιχτό όλο το χρόνο, εκτός από τις Ημέρες των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων, η Dekalb Farmers Market είναι η πηγή ενέργειας της Ατλάντα για εξαιρετικά φρέσκα προϊόντα, φρέσκα ζυμαρικά, ψωμί, κρέατα, θαλασσινά και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για την κουζίνα σας. Μην εκπλαγείτε αν τρέξετε σε σεφ από τα κορυφαία εστιατόρια της Ατλάντα ψωνίζοντας την αγορά για να πάρει τα high-end συστατικά τους.

Η αγορά είναι μια ευρύχωρη εγκατάσταση με ό, τι φαίνεται μίλια φρέσκων προϊόντων σε τιμές ευκαιρίας. Ανοίξτε μέσα και έξω από τα στενά δρομάκια των αγαθών που μαζεύουν ενδιαφέρουσες σάλτσες και μην χάσετε το τμήμα μπαχαρικών όπου θα βρείτε τεράστιες μπανιέρες κάθε καρυκεύματος σε τιμές κάτω από το βράχο.

Ιστορία της αγοράς σας Dekalb Farmers

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η Dekalb Farmers Market είχε ταπεινή αρχή, ξεκινώντας από το 1977 ως μια μικρή στάση παραγωγής στο Decatur. Έχει μεγαλώσει σε δημοτικότητα και έχει γίνει ένα κορυφαίο τουριστικό αξιοθέατο, που αντλεί χιλιάδες επισκέπτες ετησίως. Ο ιδρυτής της αγοράς, Ρόμπερτ Μπλάζερ, συνεχίζει να επιβλέπει τις επιχειρήσεις και καταφεύγει στην οικογένειά του για να βοηθήσει τα πράγματα να λειτουργούν ομαλά.

Ένα συχνό παράπονο των μακροχρόνιων προστάτων (και των επισκεπτών για πρώτη φορά) ήταν ότι η αγορά είναι πάντα γεμάτη, και ο χώρος στάθμευσης μπορεί να είναι δύσκολο να έρθει κοντά. Η εταιρεία ανακοίνωσε σχέδια για επέκταση του χώρου της το 2014.

Εύρεση νωπών κρεάτων και ψαριών στην αγορά σας Dekalb Farmers

Στους μετρητές κρέατος, θα έχετε τα πιο φρέσκα κομμάτια όλων των αγαπημένων σας μαζί με μοναδικά κρέατα που ίσως δεν μπορείτε να βρείτε αλλού.

Η επιλογή θαλασσινών είναι μεγάλη με αρκετές ζωντανές δεξαμενές, έτσι ξέρετε ότι είναι φρέσκο.

Υπάρχει επίσης μια ποικιλία ειδικών μετρητών όπου μπορείτε να αγοράσετε λουλούδια, ψητά, φρέσκο ​​καφέ και πολλά άλλα. Ο μπουφές και το μπαρ σαλάτας μπορεί να φαίνεται σαν ένα παράξενο εύρημα, αλλά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε το μεσημεριανό γεύμα και μπορείτε να φορτώσετε επάνω σε μια ποικιλία πιάτων που χρησιμοποιούν τα υλικά ποιότητας της αγοράς.

Ο μπουφές διατιμάται από τη λίβρα.

Οι πρώτοι χρονομετρητές μπορεί να βρουν το Market Dekalb Farmer σας έχει μια παράξενη οσμή, η οποία πιθανόν οφείλεται στο τεράστιο τμήμα θαλασσινών. Είναι επίσης αρκετά ψυχρός μέσα, οπότε αν μένετε για μεσημεριανό γεύμα ή σκοπεύετε να περάσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκεί, ίσως θελήσετε να φέρετε ένα σακάκι. Μην αφήνετε αυτές τις ιδιορρυθμίες να σας αποθαρρύνουν. κάθε μαγειρεμένος στο σπίτι θα πρέπει να κάνει ένα ταξίδι (ή μια δωδεκάδα!) σε αυτήν την αγορά.

Πέρα από τα τρόφιμα στην αγορά σας Dekalb Farmers

Εκτός από τα καλά συστατικά, οι καλοί μάγειροι ορκίζονται από τα αγαπημένα τους εργαλεία. Για το σκοπό αυτό, η Dekalb διαθέτει μια μικρή συλλογή συσκευών κουζίνας, όπως γαλλικές καφετιέρες, καφετιέρες και βασικά εργαλεία όπως σπάτουλες και κουτάλια. Αρκετά βιβλία μαγειρικής, πολλά από τα οποία είναι δύσκολο να βρείτε συνταγές είναι επίσης διαθέσιμα.

Η Dekalb Farmers Market πραγματοποιεί επίσης εκδρομές της εγκατάστασής της με ραντεβού.

Η αγορά σας Dekalb Farmers: Γνωρίστε πριν πάτε