Οι δαγκώματα του Σκορπιού μπορεί να είναι επώδυνες και σοβαρές

Τι να κάνετε αν σκορπίζει ο σκορπιός

Έχουμε πολλούς τύπους σκορπιών στην Αριζόνα. Οι σκορπιές δεν δαγκώνουν (χωρίς δόντια), αλλά κάνουν τσίμπημα . Αν παραμείνετε ήρεμοι, δεν είναι δύσκολο να θεραπεύσετε ένα τσίμπημα σκορπιού. Ακόμα κι αν είστε οργισμένοι από τον Scorpion Bark Scorpion της Αριζόνα - το πιο επικίνδυνο και δηλητηριώδες από τους σκορπιούς μας - δεν είναι πιθανό να είναι θανατηφόρο ή ακόμα και μακροχρόνιες. Τα τοπικά ιατρικά κέντρα γνωρίζουν τη θεραπεία.

Μπορείτε να πεθάνετε από ένα σκωριό στίγμα;

Ας το βγάλουμε αυτό από νωρίς.

Η απάντηση είναι ότι ναι, οι άνθρωποι που είναι αλλεργικοί σε τσιμπήματα και τσιμπήματα ή άνθρωποι που έχουν άλλες ιατρικές καταστάσεις ή αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να πεθάνουν από ένα τσίμπημα σκορπιού, αλλά δεν είναι πιθανό ένας υγιής ενήλικας να πεθάνει από ένα τσίμπημα. τα μωρά, τα μικρά παιδιά και οι ηλικιωμένοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, αλλά ακόμη και τότε, οι θάνατοι είναι σπάνιοι.

Όλοι οι σκορπιές είναι επικίνδυνοι;

Πολλοί άνθρωποι που έρχονται σε επαφή μαζί μου πιστεύουν ότι κάθε σκορπιός που συναντούν είναι ο φοβερός σκορπιός του φλοιού της Αριζόνα. Αυτό δεν συμβαίνει, αλλά είναι συνετό να σκεφτείτε από την πλευρά της προσοχής εάν είστε στο στόμα. Εάν θέλετε να μπορείτε να αναγνωρίσετε τους σκορπιούς όταν τους συναντήσετε, δείτε μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των πιο κοινών ειδών της Αριζόνας .

Ποια είναι τα συμπτώματα ενός Storpion Scorpion;

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε τα συμπτώματα του κνησμού του σκορπιού: άμεσο πόνο ή κάψιμο, πολύ μικρό πρήξιμο, ευαισθησία στην αφή και αίσθηση μούδιασμα / μυρμήγκιασμα. Τα σοβαρότερα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν θολή όραση, σπασμούς και απώλεια αισθήσεων.

Τι πρέπει να κάνω μετά από ένα τσίμπημα;

Αν είστε κουρασμένοι από οποιοδήποτε σκορπιό, συμπεριλαμβανομένου του δηλητηριώδους Scorpion Bark Αριζόνα, εδώ είναι μερικές άμεσες ενέργειες που πρέπει να λάβετε όπως περιγράφονται από το κέντρο πληροφοριών για τα δηλητήρια και τα ναρκωτικά της Αριζόνα:

  1. Πλύνετε την περιοχή με σαπούνι και νερό.
  2. Εφαρμόστε μια δροσερή συμπίεση στην περιοχή του τσίμπημα του σκορπιού για δέκα λεπτά. Αφαιρέστε τη συμπίεση για δέκα λεπτά και επαναλάβετε όπως είναι απαραίτητο.
  1. Αν πέσει στο άκρο (βραχίονα ή πόδι), το άγγιγμα του προσώπου έχει προσφερθεί σε μια άνετη θέση.
  2. Καλέστε την τηλεφωνική γραμμή Hot Banner Good Samaritan Poison Control Center στο 1-800-222-1222. Θα εκτιμήσουν τα συμπτώματα του ατόμου που έχει τραυματιστεί για να καθορίσει την πορεία της δράσης. Εάν παρουσιαστούν σοβαρά συμπτώματα, θα σας κατευθύνουν στην πλησιέστερη εγκατάσταση έκτακτης ανάγκης για θεραπεία. Εάν ληφθεί απόφαση για τη διατήρηση του ατόμου στο σπίτι, το προσωπικό του κέντρου δηλητηριάσεων μπορεί να παρακολουθήσει για να βεβαιωθεί ότι το άτομο δεν αναπτύσσει συμπτώματα που μπορεί να χρειαστούν ιατρική παρέμβαση ή αντιβενίνη. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς λειτουργεί το Κέντρο ελέγχου δηλητηριάσεων Banner.
  3. Κρατήστε τα στιγμιότυπα και τα ενισχυτικά τετάνου σας ρεύματα.

Scorpion Sting Tips

  1. Να είστε προσεκτικοί όταν κάμπινγκ ή σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες για να βεβαιωθείτε ότι ένας σκορπιός δεν έχει κάνει σπίτι σε ρούχα, παπούτσια ή υπνόσακους σας.
  2. Οι Scorpions λάμπουν φωτεινά κάτω από το υπεριώδες φως (μαύρο φως).
  3. Οι σκορπιές είναι δύσκολο να σκοτωθούν. Εάν υποψιάζεστε ότι το σπίτι σας έχει σκορπιούς, καλέστε έναν επαγγελματία εξολοθρευτή. Η εξάλειψη της πηγής τροφής (άλλων εντόμων) μπορεί να βοηθήσει.
  4. Λίγοι άνθρωποι πεθαίνουν από το σκορπιό, ακόμη και το τσίμπημα του φλοιού του σκορπιού. Οι δαγκώματα του Σκορπιού είναι πιο επικίνδυνες για τους πολύ νέους και τους πολύ παλιούς. Τα κατοικίδια είναι επίσης σε κίνδυνο.
  1. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη ζωή με τους σκορπιούς στο Φοίνιξ: Γενικές πληροφορίες, είδη, τσιμπήματα, διορθωτικά μέτρα, πρόληψη, χάρτες, φωτογραφίες

Αποποίηση: Δεν είμαι γιατρός. Αν είστε κουρασμένοι από έναν σκορπιό και ανησυχείτε για τα συμπτώματά σας, καλέστε την ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή όπως αναφέρεται παραπάνω, επικοινωνήστε με έναν ιατρό ή πηγαίνετε σε ένα δωμάτιο έκτακτης ανάγκης.